Şimdi Ara

PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
2
Favori
46.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Arkadaşlar merhaba.
    Pes 13 te oyunu kur, pesediti kur, gir oyna basitti 14 te data pack kur, 1.07 patch kur, pesedit kur bi sürü zımbırtı varmış. Bu konuyu, pesedit ana konusunu ve bir kaç başka konuyu inceledim ama tam kurulum nasıl olmalı onu anlamadım.
    Şimdi benim tam olarak ne yapmam lazım? Reloaded sürümü kurduktan sonra data pack yapıp, pes edit kurup direk oynamalımıyım? Peki c.rack işlemini oyunu kurduktan hemen sonramı yoksa data pack, pesedit, 1.07 kurduktan sonramı yapmalıyım? C.rack yapmadan pesedit kurarsam c.rack yaptıktan sonra yama oyuna yansımamış oluyor. Bazı sitelerde dlc 2 kurmak için önce 1.04 kurmanız gerek yazıyor bazılarında yazmıyor. Crac.k işlemi nerede nasıl yapılmalı ve kurulum hangi sıralama ile yapılmalı tam olarak anlatabilecek varmı?
    Ben şu anda oyunu kurdum 1.04 kurdum data packı yaptım c.rack yaptım pesediti kurdum sonra 1.07 patchi kurdum oyun açılmadı c.racki (bi siteden bulduğum 1.4 versiyonun 1.07 yapılmış c.racki) tekrar yaptım ve açıldı oyunda veri sürümü 1.07 ve data sürümü 3.0 olarak görünüyor. Herşeyi doğru ve eksiksiz yaptımmı acaba?

veri sürümü 1.07 ve data sürümü 3.0 olarak görünüyorsa kurulumu doğru yapmışsın demektir. ben yinede kurulumu kısaca anlatayım. önce oyunu sıfırdan kur-data pack kur-pesedit patch kur. son olarak ta c.racki yap. işlem tamam. iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Pes 13 te oyunu kur, pesediti kur, gir oyna basitti 14 te data pack kur, 1.07 patch kur, pesedit kur bi sürü zımbırtı varmış. Bu konuyu, pesedit ana konusunu ve bir kaç başka konuyu inceledim ama tam kurulum nasıl olmalı onu anlamadım.
    Şimdi benim tam olarak ne yapmam lazım? Reloaded sürümü kurduktan sonra data pack yapıp, pes edit kurup direk oynamalımıyım? Peki c.rack işlemini oyunu kurduktan hemen sonramı yoksa data pack, pesedit, 1.07 kurduktan sonramı yapmalıyım? C.rack yapmadan pesedit kurarsam c.rack yaptıktan sonra yama oyuna yansımamış oluyor. Bazı sitelerde dlc 2 kurmak için önce 1.04 kurmanız gerek yazıyor bazılarında yazmıyor. Crac.k işlemi nerede nasıl yapılmalı ve kurulum hangi sıralama ile yapılmalı tam olarak anlatabilecek varmı?
    Ben şu anda oyunu kurdum 1.04 kurdum data packı yaptım c.rack yaptım pesediti kurdum sonra 1.07 patchi kurdum oyun açılmadı c.racki (bi siteden bulduğum 1.4 versiyonun 1.07 yapılmış c.racki) tekrar yaptım ve açıldı oyunda veri sürümü 1.07 ve data sürümü 3.0 olarak görünüyor. Herşeyi doğru ve eksiksiz yaptımmı acaba?

veri sürümü 1.07 ve data sürümü 3.0 olarak görünüyorsa kurulumu doğru yapmışsın demektir. ben yinede kurulumu kısaca anlatayım. önce oyunu sıfırdan kur-data pack kur-pesedit patch kur. son olarak ta c.racki yap. işlem tamam. iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    Oyunu neden bu kadar hantal yapmışlar anlamış değilim 13 ten sonra 14 çekilmiyo

• quote:

Oyunu neden bu kadar hantal yapmışlar anlamış değilim 13 ten sonra 14 çekilmiyo

Alıntıları Göster
    PES 2014 Data Packs linkindeki sitede çok yavaş indirme yapıyor alternatif bir link yok mu? Çok acil yardım olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun102 -- 22 Mart 2014; 14:58:48 >
  • Linkler kırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtugrulSezgin

Linkler kırık

sadece uploaded linklerinde sorun vardı ve yenilendi. diğerlerinde sorun yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErtugrulSezgin

Linkler kırık

sadece uploaded linklerinde sorun vardı ve yenilendi. diğerlerinde sorun yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar PES 2014 ü yeni yükledim. 1.07 offical patch i yüklemem yeterlimi yoksa bugüne kadar çıkan tüm patchleri sırası ile yüklemem mi gerekir. Ve nereden indireceğim bu patclerin hepsini.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Arkadaşlar PES 2014 ü yeni yükledim. 1.07 offical patch i yüklemem yeterlimi yoksa bugüne kadar çıkan tüm patchleri sırası ile yüklemem mi gerekir. Ve nereden indireceğim bu patclerin hepsini.

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    PesEdit.com 2014 Patch 4.1 - Tek Link

http://turbobit.net/5wt6hw82af4o.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

direk kendi sitesinden indirsenize o zaman
    http://pesedit.com/forums/forumdisplay.php?232-PESEdit-com-Patch
    yalnız tek link veya torrent halini göremedim sonraki sayfalarda vardır veya google a sorun ne istediğinizi o sizi yönlendirir...
    PESEdit 2014 Patch 4.1 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • quote:

yalnız tek link veya torrent halini göremedim sonraki sayfalarda vardır veya google a sorun ne istediğinizi o sizi yönlendirir...
    PESEdit 2014 Patch 4.1 Tek Link ve Torrent link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Arkadaşlar bu patchlerin hepsini bulamazmıyız indirme olarak
  • quote:

PESEdit 2014 Patch 4.2 çıktı indirme linkleri ve torrent link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

PESEdit 2014 Patch 4.2 çıktı indirme linkleri ve torrent link ilk mesaja eklendi.

Alıntıları Göster
    pes edit patchi sorunsuz kurmak için, ilk mesajdaki kurulum bilgisindeki adımları sırasıyla yapınız.
  • quote:

pes edit patchi sorunsuz kurmak için, ilk mesajdaki kurulum bilgisindeki adımları sırasıyla yapınız.

Alıntıları Göster
    PESEdit.com 2014 Patch 4.2 + 4.2.1 Fix - Tek Link

http://turbobit.net/5dboxu4uf0h5.html

• quote:

rardan çıkarırken parola istiyor parola nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

hangi dosya ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

hangi dosya ?

tek link 4.2 dosyasında ama buldum klasör adındaki net adresini yazdım oldu.

www.top2download.com olması lazım.

• quote:

kardeşim çok sağol oyun açılmıyor sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

kardeşim çok sağol oyun açılmıyor sayende

Alıntıları Göster
    pes edit.exeyi yönetici olarak çalıtırıp deneyin. konu sonunda pesedit.exe nin fıx versiyonu nu kullanın. eskisi ile değiştirin.sorun yaşarsanız c.racki indirip tekrardan uygulayın. patch de bir sorun yok.yine açılmazsa kurulumu sırasıyla adım adım tekrardan yapınız.
  • quote:

pes edit.exeyi yönetici olarak çalıtırıp deneyin. konu sonunda pesedit.exe nin fıx versiyonu nu kullanın. eskisi ile değiştirin.sorun yaşarsanız c.racki indirip tekrardan uygulayın. patch de bir sorun yok.yine açılmazsa kurulumu sırasıyla adım adım tekrardan yapınız.

Alıntıları Göster
    Patch kurdum sıkıntısız çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

oyun planı ve menüde bariz hızlanmalar mevcut oynanış biçimi de dahil ayrıca uzaktan vurulan şutlarda gol atılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Patch kurdum sıkıntısız çalışıyor herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

oyun planı ve menüde bariz hızlanmalar mevcut oynanış biçimi de dahil ayrıca uzaktan vurulan şutlarda gol atılabiliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyun E'de kuruluydu ve formattan sonra regeditle hallettim. Bir de yeni sürüm çıkmış güncelliyim dedim ama oyunda Türk takımları yok ve Bundesliga'nın logosunda da sorun var. Temiz kurulum yapmak zor geliyor açıkçası. Sorun nerde olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.