Şimdi Ara

PESEdit 2014 Patch 4.4 çıktı !! 01.06.2014 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
2
Favori
46.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

patch i kurduktan sonra oyun acayip hızlandı oyuncular ve top nerdeyse ışık hızında hareket edio! benden başka bu problemle karşılaşan oldumu? patch 2.2 de fln boyle bi problem olmamıştı
    Paylaş

quote:

2.2 böyle problem yok 3.0 da var bu problem inşallah düzeltirler oyun ışık hızında oldu oynanmıyor data53 yardımlarını bekliyoruz

oyun hızı ile sorun yaşayanlar. oyun içinde sırasıyla seçenekler, sistem ayarları, oyun hızı ayarları' dan oyun hızını -2 den + 2 ye kadar ayarlayabilirler.

Alıntıları Göster
    oyun hızı +2 de ışık hızı gibi oyuncular ve top çok hızlı diger seçenekleri ayrı yazıyorum ayırd edici olsun die +1 0 -1 -2 yaptıgımızda ise eski patchlerdeki gibi oyun bayagı yavaşlıyor yani 2.2 patchdeki gibi deil oyunu sildim baştan kurdum 3.0 yükledim yine aynı oyunu tektrar silip baştan kurdum 2.2 kurdum normal patchle alakalı bir durum oyun çok hızlanıyor 3.0 +2 de diger +1 0 -1 -2 de yavaş oluyor oynanmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bLumolla

oyun hızı +2 de ışık hızı gibi oyuncular ve top çok hızlı diger seçenekleri ayrı yazıyorum ayırd edici olsun die +1 0 -1 -2 yaptıgımızda ise eski patchlerdeki gibi oyun bayagı yavaşlıyor yani 2.2 patchdeki gibi deil oyunu sildim baştan kurdum 3.0 yükledim yine aynı oyunu tektrar silip baştan kurdum 2.2 kurdum normal patchle alakalı bir durum oyun çok hızlanıyor 3.0 +2 de diger +1 0 -1 -2 de yavaş oluyor oynanmıyor...

Alıntıları Göster
    Oyunu bir oynayın anlarsınız anlatırken biraz zor oluyor sistem ayarlarını yapıyoruz degişen birşey yok

• bLumolla B kullanıcısına yanıt
    Hocam gozlemlerinizde haklısınız. Pes editin forumunda da bu sorun dile getirilmiş fakat sorunun çözümü hakkında bilgi yok. Asıl sorun peseditin bu sene yamaları cok az özellikle çıkarması Ornegin gecen sene bu zamanlar birçok ligin 2.ligi eklenmisti. Sonuc olarak bu patchi kesinlikle yuklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam online kismiyla ilgili bir bilgim yok.

• PES 2014 Data Packs mega harici başka yerden indirme ihtimalim var mı ? Zira cok yavas iniyor o siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollowFlea

PES 2014 Data Packs mega harici başka yerden indirme ihtimalim var mı ? Zira cok yavas iniyor o siteden
    Beşiktaş'ı bir eklemediler arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Beşiktaş'ı bir eklemediler arkadaş ya.

Alıntıları Göster
    Uğraşlarımıza dedi ve Beşiktaş ve Trabzonspor oyuna eklenecek gelecek olan patchde.
  • quote:

Uğraşlarımıza dedi ve Beşiktaş ve Trabzonspor oyuna eklenecek gelecek olan patchde.

kaynak nerden link varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

http://www.peseditblog.com/2014/02/pesedit-com-2014-patch-40-liga-adelante.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

http://www.peseditblog.com/2014/02/pesedit-com-2014-patch-40-liga-adelante.html

Alıntıları Göster
    yeni yama geldi galiba.

Sonunda Beşiktaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

direk kendi sitesinden indirsenize o zaman
    http://pesedit.com/forums/forumdisplay.php?232-PESEdit-com-Patch
    yalnız tek link veya torrent halini göremedim sonraki sayfalarda vardır veya google a sorun ne istediğinizi o sizi yönlendirir...
    PESEdit 2014 Patch 4.0 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • quote:

yalnız tek link veya torrent halini göremedim sonraki sayfalarda vardır veya google a sorun ne istediğinizi o sizi yönlendirir...
    PESEdit 2014 Patch 4.0 Torrent Link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

PESEdit 2014 Patch 4.0 Torrent Link ilk mesaja eklendi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sıfır oyuna kurarken bir hata ile karşılaştım.
    Oyun kurulu,
    data pack'i yaptım, pesedit 4.0 ı indirdim ve kurdum ancak crack sorunu ile karşılaştım. Crack yapıp oyuna girdiğimde ise ''veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor'' uyarısı alıyorum ve oyunda hiçbir şey (lig/takım lisansları) değişmemiş oluyor. Lütfen yardım edin.
    Tam sevindik Beşiktaş eklendi diye, kursağımızda kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-194272510 -- 9 Mart 2014; 21:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

Oyun kurulu,
    data pack'i yaptım, pesedit 4.0 ı indirdim ve kurdum ancak crack sorunu ile karşılaştım. Crack yapıp oyuna girdiğimde ise ''veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor'' uyarısı alıyorum ve oyunda hiçbir şey (lig/takım lisansları) değişmemiş oluyor. Lütfen yardım edin.

pesedit serilerini hep üstüne kuruyorum sorun olmuyor sıfırdan kurmana gerek yoktu

sorununa gelicek olursak belgelerimde ki konamı klasörünü silip tekrar kurman yamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

quote:

Oyun kurulu,

pesedit serilerini hep üstüne kuruyorum sorun olmuyor sıfırdan kurmana gerek yoktu

sorununa gelicek olursak belgelerimde ki konamı klasörünü silip tekrar kurman yamayı

Alıntıları Göster
    Çok kaliteli yama Beşiktaş'ın olması da ayrıca daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Çok kaliteli yama Beşiktaş'ın olması da ayrıca daha güzel.

Alıntıları Göster
    oyuna gırdıgımde veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor'' hatası alıyorum srun nerede acaba?herseyı denedım olmuyor.. eskısı gıbı bır degişiklik yok:((
  • quote:

Oyun kurulu,

aynı sorun var:(
    quote:

Oyun kurulu,

aynı sorun:((

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcetinn

oyuna gırdıgımde veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor'' hatası alıyorum srun nerede acaba?herseyı denedım olmuyor.. eskısı gıbı bır degişiklik yok:((

oyun sıfır kur. data.pack kur. üzerine pesedit 4.0 kur. ve ilk mesajda torrent linkindeki c.rack i indir ve oyuna uygula. böyle bir dene bakalım.
  • quote:

PESEdit 2014 Patch 4.0 Tek Link ilk mesaja eklendi.
  • crack linki uçmuş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.