Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
178.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Bane

Bugün sezonu bitirdim BB'den sonra çok iyi geldi.Bir sayfa önceki göndermeleri farketmemiştim vaybe

Alıntıları Göster
    İkinci sezon ne zaman başlayacak,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Bu detaylar dizinin cidden muazzam ve ince işlenmiş bir senaryoyla yönetildiğini gösteriyor özellikle Gus ve W.W. ile ilgili olan detaylarda Saul sanki hep bu insanların yanındaymış ama geç keşfedilmiş gibi bir izlenim ortaya çıkıyor.Bütün bu detaylar ileride diziye BB'den katılacak isimlerin olacağınıda bize gösteriyor bence.
    ghostbusters and better call saul goodman

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Bu detaylar dizinin cidden muazzam ve ince işlenmiş bir senaryoyla yönetildiğini gösteriyor özellikle Gus ve W.W. ile ilgili olan detaylarda Saul sanki hep bu insanların yanındaymış ama geç keşfedilmiş gibi bir izlenim ortaya çıkıyor.Bütün bu detaylar ileride diziye BB'den katılacak isimlerin olacağınıda bize gösteriyor bence.
    Şimdi den özledik be

Orijinalden alıntı: gogogo.

Şimdi den özledik be

Alıntıları Göster
    imdb'ye girdim.Dolanıyordum dedim bi gireyim yad edeyim BB'i.Ordan buna geldim 13-AUG On Tv yazıyor. Bi an heycanladım ama gördüm ki 1.Sezonu tv'de tekrar veriliyormuş oymuş

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

imdb'ye girdim.Dolanıyordum dedim bi gireyim yad edeyim BB'i.Ordan buna geldim 13-AUG On Tv yazıyor. Bi an heycanladım ama gördüm ki 1.Sezonu tv'de tekrar veriliyormuş oymuş

Alıntıları Göster
    Mesajını okurken heycanlandım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Mesajını okurken heycanlandım hocam
    İkinci sezon 2016nın başlarındaymış sanırsam (:

Orijinalden alıntı: Guest-94073CDE9

İkinci sezon 2016nın başlarındaymış sanırsam (:

Alıntıları Göster
    İkinci sezon tam olarak ne zaman başlıyor beyler
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

İkinci sezon tam olarak ne zaman başlıyor beyler

Alıntıları Göster
    3
    . sezonda walter reisler karşılaşacaklarmış. Bu sezon çok iyiydi. Umarım Kim Wexler gitmez. Kadına aşık oldum. Niyeyse Saul'a da yakıştırdım. Saul ortaklık teklif ettiğinde kabul etmemişti Kim. Üzgünüm demişti. Sonra mutfağa gitmişti. O an Saul'un o bakışları, çaresizliği o nasıl bir oyunculuktur ya. Adam resmen duygularını hissettiriyor
    . Bbde de sevmiştim bu adamı Kısacası izleyin izletin.

• breakıng bad'i bitirmeden başlasam olur mu

Orijinalden alıntı: no.bir

breakıng bad'i bitirmeden başlasam olur mu

Dizi breaking bad bittikten sonra başladı. BB yi bitirip başlaman daha doğru olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

Orijinalden alıntı: no.bir

breakıng bad'i bitirmeden başlasam olur mu

Dizi breaking bad bittikten sonra başladı. BB yi bitirip başlaman daha doğru olur.

eyw

Demekki biraz daha beklemek gerek miş
    İnandığınız şeyler sizi iyi bir insan yapmaz.Davranışlarınız yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

breaking bad'i izle hocam zaten 1 2 haftda bitirirsin bütün sezonları

zaten 2.sezondayım

Bol atraksiyonlu geçiyor.

BB'yi bitirip direk bu diziye başlarım

Orijinalden alıntı: Lerka1095

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyunculuklar olsun senaryo olsun tek kelimeyle müthiş dizi. BB den sonra çok iyi geldi beee.

Vince Gilligan BB den sonra yapabileceği en iyi diziyi yapmış gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 27 Ağustos 2015; 23:20:00 >

Orijinalden alıntı: ersinsdy

Oyunculuklar olsun senaryo olsun tek kelimeyle müthiş dizi. BB den sonra çok iyi geldi beee.

Vince Gilligan BB den sonra yapabileceği en iyi diziyi yapmış gibi gözüküyor

Alıntıları Göster
    yeni sezon ocak 2016

Orijinalden alıntı: por favor

yeni sezon ocak 2016

Alıntıları Göster
    BB'den sonra ilaç oldu ilaç. İzleyin izlettirin harika bir dizi .

Orijinalden alıntı: Kairros.

BB'den sonra ilaç oldu ilaç. İzleyin izlettirin harika bir dizi .

Alıntıları Göster
    Bu diziyi sevmeyen var abi anlamadım millet ne istiyor

mikemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Birisi bana 6. bölümü özet geçebilir mi ? Mike un oğluna olanları anlamadım gece 4de izlemistim bolumu

2 arkadaşıyla illegal işlere bulaşıyorlar arkadaşları bunu haklayıp kendilerini alıyordu yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mike ın oğluda babası gibi polis oluyor . ancak görevli olduğu bölgedeki arkadaşları sürekli rüşvet alıyor vs.. ancak mıke ın oğlu buna karşı çıkıyor ve olanları kabul etmiyor. zamanında mıke da rüşvet almış galiba tam hatırlamıyorum. mıke oğluna bu işlerin böyle olduğunu vs. anlatıyor ancak kabul etmiyor. Görevli arkadaşları mıke ın oglunun şikayet etmesinden - açıklamasından korktukları için mıke ın oğlunu öldürüyorlar......

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.