Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık söyleyeyim Breaking Bad'den Better Call Saul dizisi nasıl çıktıysa , Better call Sauldan da bir Mike dizisi çıkar.

Mike ın eski günleri , oradaki polisler vs vs. 1-2 sezon olsa bile izlenir.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    mini dizi olsa bile yeter.
  • dizi ateş ediyo be. hele bu bölüm çok iyi olmuş gerçekten muhteşem

mike reyiz oğlunun ölümünü anlatırken kötü oldum o adamı öyle duygusal görmemiştim hiç.

• Muhteşem bir bölümdü. Dramanın dibine vurmuşlar resmen. Mike reis döktürmüş.

O kadar dramanın arasında Saul iyi güldürdü ama. "Belediye başkanının etiketimi eksikti?"
  • 1x06

Mike'ın oyunculuğu muazzamdı hayran kaldım resmen.
  • Jonathan Banks'ın ayrı bir karizması var, oyunculuğunu çok beğeniyorum. Soğukkanlılığın en iyi şekilde sergilendiği karakterdir Mike.

Yeni bölümde çok övülmüş, şaşırmadım buna. Bu gece izlemek için sabırsızlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin22_ -- 11 Mart 2015; 20:18:18 >
  • Bütün gün aklıma Chandler konuşması geldi durdu.

Ohh Chandler , give it to me !
  • Mike'ta ne usta oyunculuk varmış be
  • 1x6

Şuana kadar ki zirve noktası diyebilirim, harika bir bölümdü.
  • BÖLÜM PUANI IMDB 9.8Ü

MUAZZAM BİR MIKE REİS BÖLÜMÜYDÜ. İZLEDİĞİM DİZİLER EN İYİ BÖLÜM SIRALAMASINDA İLK 10 A GİRER
  • 1x6 Sağlam bölümdü, Mike için de dizi yapılabilir bence
  • BB'den kopupta gelmiş kalitede bir bölümdü ne oyunculuktu be arkadaş.İyiki yaptılar şu diziyi Breaking Bad'den sonra bir anda boşluğa düşmek olmazdı.
  • Çok yavaş ilerliyo tuco gözükmüyo kaç bölümdür
  • Mike Ehrmantraut çok karizmatik bir karakter.

• Mike tam reyis çıktı.Umarım ilerleyen bölümlerde daha sık görürüz.Hikayesinin devamını çok merak ediyorum.
  • muhteşem gidiyor dizi be bb den aşağı kalır yanı yok.
  • Muhteşemdi deyip durmayın ağzımı sulandırıyorsunuz. Biriktirmeye çalışıyorum ama sanırım sadece 6 bölüm dayanabileceğim.
  • 6.bölüm

On Numaraydı Dram'ın çok iyi gösterdiler . Mike başkanda baya yetenekliymiş bu bölümde kendini çok iyi gösterdi

bb'den saul dizisi çıktıysa mike'ın geçmişi ile de çıkabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 4.bölümü izledim şimdi 6.bölümüde indirdim fakat bir türlü 5.bölümü indiremedim.Bulamadım internette 5.bölümü indirebileceğim bir yer varsa söylerseniz sevinirim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.