< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (217. sayfa)

-
-
izledim ama kafamda oturmayan bazı noktalar var. tekrar önceki sezon sonuna bir bakacağım.
spoiler vermeyelim şimdi ayıp olmasın
-
Dizi amc+ kanalının çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nİye, spoiler butonu bunun için var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
netflix veriyor yine de.
https://www.netflix.com/tr-en/title/80021955?source=35&preventIntent=true
Evet son sezonu tahminimce 2023 te verir netflix'te. Güncel yayın hakkı amc de.
Yeni sezon ilk 2 bölümü izledikten sonra şunu anladım ki güncel diğer dizilerin kalitesi epey düşmüş.
Better Call Saul çok ayrı seviye, diğerleri ise eşantiyon gibi. Her sahnesinde aşırı kalite fışkırıyor…
Öyle gerçek bir atmosferi var ki dizinin;
Nacho kadar ben gerildim izlerken
sanki bizim kafamızı koparacaklar hissiyatı birebir geçiyor izleyiciye…
Böyle gerçekçi dizilerin artması dileğiyle diyeceğim ama artık gelmiyor malesef…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kasayı değiştirme olayını anlayamadım neden öyle biş iyaptılar nacho nun yerini gösterdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 24 Nisan 2022; 11:5:40 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Nisan 2022; 11:41:23 >
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.lalo'nun yaşadığını öğrendikleri için sattılar değil mi varga'yı -
Özlemişim valla ilk 2 bölüm güzeldi yeni bölümler hangi gün gelecek bilgisi olan var mı ?
-
Salı.
Ekşideki onun bunun çocukları sabah sabah spoiler vermiş delirdim ya.
-
Yeni bölümü izlemeden, yeni bölümün çıktığı gün dizi başlığına girersen spoiler yeme şansın çok yüksek. Tüm internet kullanıcılarının spoiler kuralına profesyonel ve nizami biçimde uyacağını düşünüp bu eylemi gerçekleştiriyorsan daha çok delirirsin. Önlemini şahsi olarak alacaksın ki sonrasında tadın kaçmayacak.
Acaba Hector hala sıkıyor mudur?
-
Ahahaha.Güldürdün reis.
-
6x3
Ya her sabah düzenli giriyorum solda görünce tıklama gafletinde bulundum. Bugün yeni bölüm olduğunu bilmiyordum. Adam sabahın köründe yememiş içmemiş gitmiş spoiler yazmış.
-
Sezonun en iyi bölümüydü buradan sonra seviye giderek artar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X