Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak çok güzel bir bölümdü ama başlangıçtaki açılış sahnesi yakın dönemin en iyisiydi galiba. Adım adım hazırlıyorlar bizi Kim/Jimmy çatışmasına.
  • Hector reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve sonunda ben Saul Godman dedi be reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion45 -- 19 Eylül 2018; 21:8:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bcs 3 sezonu bitirdim. Sonra bb’e başladım şuan 2.sezondayım. Bb bitince mi bcs’ye devam etmemi önerirsiniz?

• dizi bu sezon çok mu yavaş ilerliyor sizce de

• Aşırı yavaş ilerliyor dizi
    dizi daha 2003 yılını anlatıyor çile gibi geçecek bu yıllar

• tüm bölüm, ikili ekran olarak sürecek sandım :)

• Yo Saul.Üç tane

Diyen herifi bir an için Jesse sandım.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

Bu kısmı Heisenberg reyiz gibi okudum izlerken
  • Bu sezonu bir ben beğenmedim heralde özellikle son 3 bölümü hiç yakıştıramadım. Yeni başladığım bir dizi olsaydı direkt kapatır, katlanmazdım.

Sebepleri, sahneler aşırı durağan ve sürekli zaman geçirici bölümler yapıyorlar. Kahve fincanını 2 dk gösteriyor vs. Mike ilgi çekiciydi ona da çok fazla vakit ayırmıyolar Saul üzerinden açıkçası dizi bana sıkıcı gelmeye başladı.
  • Mike olmasa dizi çekilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

dizi bu sezon çok mu yavaş ilerliyor sizce de

Yavaş geçiyor ama güzel gene

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Yavaş geçiyor ama güzel gene

Yaani güzel izleniyor her türlüde hikaye ilerlemiyor sezon 1 2'de değiliz 4 oldu yaw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 bölüm çok sıktı umarım biraz daha hızlanır dizi. 4. sezon beklentilerimin altında ilerliyor şu an.
  • Mike içinde solo dizi yapılsın

• kim ile jimmy'nin yollari bu sezonda ayrilacak gibi duruyor.Hikayelerini gercekten merak ediyorum.Ek olarak dizinin bu sezonki temposu gayet iyi gidiyor.Gelecek sezon son final sezon olabilir gibi geliyor.

• Bence dizi miadını doldurdu bu sezon. Olası bir beşinci sezonun tat vermeyeceği bu sezondan belli. Umarım final yaparlar da acı bir tat kalmaz ağzımızda. Kim Wexler fan kulübü var mı?
  • 4x9'u Vince Gilligan reis yönetmiş bu bölümün adı Wiedersehen ve sezon finalinin ismi Winner. Bu son iki bölümle yavaş giden sezonu fena bitirecekler buraya yazıyorum

Yalnız 5.sezonla bitirip başka bir spinoff (mesela BB'den sonrasını anlatan) çekerler mi yoksa daha da devam ederler mi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 22 Eylül 2018; 0:49:44 >
  • 4x7
    hector olayı cok iyi isleniyor. tedaviye devam edilse konusabilecek duruma gelecek ama gus reis izin vermiyor.. sonunda gününü görecek ama bilmeseydik ne kotu adam felç olmus adama nasil davraniyor derdik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 23 Eylül 2018; 20:9:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bob Odenkirk 56 yaşındaymış vay be. En fazla 46-47 sanıyordum bildiğin 60'a yaklaşmış adam.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.