Bildirim
Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (114. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Port Valdez
Jimmy mi iyi kalpli?
Aynen katılıyorum
Ne Chuck ne de Jimmy iyi bir insan ama ikiside adam öldürecek kadar falan da kötü değiller.Jimmy kurnaz, önünde normal bir yol varken o taşlı dikenli yolu tercih ediyor.Chuck'da kıskanç ki bence son bölümle birlikte kıskanmakta haklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1. Sezon 5. Bölüme kadar izledim sanki konu biraz yavaş ilerliyor gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka maka şimdi 10 ay beklicek miyiz biz -
Güzel sezondu.Nedense better call saul breaking bad'den daha çok hoşuma gidiyor. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity -- 21 Nisan 2016; 21:22:21 > -
Bu ne saçma sapalak bir sezon finaliydi, -
O nasıl finaldi arkadaş. Final biraz yavan geldi ama dizi harbi güzel gidiyor. Dizi ilk başladığında hiçbişey yapmadan BB'nin ekmeğini yemeseler bari diyodum ama harbi iyi oldu. -
-
Ben bi-iki bölüm izleyip bıraktım.Devam edeyim mi arkadaşlar sizce olaylar nasıl seyrediyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Ressam
Ben bi-iki bölüm izleyip bıraktım.Devam edeyim mi arkadaşlar sizce olaylar nasıl seyrediyor ?
izlemeye değer -
quote:
Orijinalden alıntı: biggiesmalls1
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 27 Nisan 2016; 19:45:57 >
S02E02
-
-
Yazdıklarını okurken gülümsememi engelleyemedim. Nasıl da savunuyosun Jimmy reisi. Bu diziyi işte bu yüzden çok seviyorum. Her şey hayatta olabilecek şeyler. Absürt bi şey yok sahiplenebileceğimiz şeyler var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
S02E02
Sezon sonunda chuck ölüyor.
Şaka şaka
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Evet ben de katılıyorum bcs izledikçe mike ın ölümüne çok daha fazla üzülüyorum bence bu seride chuck >walter>skylerdır oç lik sıralaması
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X