Şimdi Ara

Ankara-Zonguldak nasıl gidilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar AŞTİ'den Karaelmas Üniversitesine gideceğim:
    -hangi firma ile kaç liraya gidebilirim?
    -yol ne kadar sürüyor?
    -Zonguldak'ta tam olarak nerede iniyoruz ve üniversiteye nasıl ulaşırım?
    yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.

• zonguldaklı olduğum için tarif edeyim . ankarada oturmuyorum ama zonguldaktan ankaraya yolculuk yapmışlığım olmuştu . ankara zonguldak arası 3.5 saat sürüyor . bilet fiyatlarını bilmiyorum . zonguuldakta ereğlide iniyorsınız otobüsten . karaelmas üniversitesine minibüs ile 15 dakikada çıkarsınız .zaten otobüsten indiğiniz yerde minibüsler hazır bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Holmes -- 9 Eylül 2013; 19:46:33 >
  • Ereğli değil hocam, Zonguldak merkez bu okulun önünden Milli Egemenlik caddesi geçiyor Demirpark AVM var o caddeden yukarı doğru gidince Karaelmas Üniversitesi yani haritada öyle gösteriyor cevaplarınız için teşekkür ederim tek merak ettiğim Ankara'dan Zonguldak'a giden otobüsler nerede duruyor yani bir terminal filan tam olarak nerededir acaba?

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Ereğli değil hocam, Zonguldak merkez bu okulun önünden Milli Egemenlik caddesi geçiyor Demirpark AVM var o caddeden yukarı doğru gidince Karaelmas Üniversitesi yani haritada öyle gösteriyor cevaplarınız için teşekkür ederim tek merak ettiğim Ankara'dan Zonguldak'a giden otobüsler nerede duruyor yani bir terminal filan tam olarak nerededir acaba?

demirpark ereğlide olduğu için söylemiştim. bu arada teşekkürünüz için rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

araştır mesela metro, kamilkoç, ulusoy, vs vs

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSaKa06

karabük 3 saat zonguldakla karabük aynı mesafe uzaklıkta olduğu için 3 saat sürer 25 tl falandır

karabükle zonguldak aynı mesafedemi?
  • arkadaşlar cumartesi gitmeyi planlıyorum ama bir sorun var Kamil Koç'un mesela internetten bakıyorum 7'de sefer var olarak görünüyor acaba bu seferler yazdığı gibi dakik midir yoksa internette 7 yazıyor otobüs AŞTİ'den 8'de mi kalkar neden böyle soruyorum Yozgat'a giderken internette kalkış saati 8 yazar 9'da hareket eder yani tavsiye edeceğiniz firma filan var mıdır?
    ekleme:tam olarak Zonguldak valiliğine gitmem gerekiyor sanırım yakınmış otogar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 17 Eylül 2013; 12:01:05 >

arkadaşlar cumartesi gitmeyi planlıyorum ama bir sorun var Kamil Koç'un mesela internetten bakıyorum 7'de sefer var olarak görünüyor acaba bu seferler yazdığı gibi dakik midir yoksa internette 7 yazıyor otobüs AŞTİ'den 8'de mi kalkar neden böyle soruyorum Yozgat'a giderken internette kalkış saati 8 yazar 9'da hareket eder yani tavsiye edeceğiniz firma filan var mıdır?
    ekleme:tam olarak Zonguldak valiliğine gitmem gerekiyor sanırım yakınmış otogar ile.

7 de ise 7 de kalkar otobüs, sefer saatinde kalkmassa ceza yiyorlar.Pamukkale ile git aralarında en hızlı o gidiyor. Aşti ile Zonguldak taki otogara 4 saat civarı sürer yolculuğun. Valiliğe ise otogarın aşağısında çarşı dedikleri yer var orda yani merkezi orası, otogarla valilik 10dk yürüme mesafesinde, zaten sorsan tarif ederler

• teşekkür ederim cevap için 4 saat sürüyor mu? 3 ile 3:30 saat arası diyorlardı arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Ereğli değil hocam, Zonguldak merkez bu okulun önünden Milli Egemenlik caddesi geçiyor Demirpark AVM var o caddeden yukarı doğru gidince Karaelmas Üniversitesi yani haritada öyle gösteriyor cevaplarınız için teşekkür ederim tek merak ettiğim Ankara'dan Zonguldak'a giden otobüsler nerede duruyor yani bir terminal filan tam olarak nerededir acaba?

demirpark ereğlide olduğu için söylemiştim. bu arada teşekkürünüz için rica ederim

Demirpark nasıl Ereğli'de ? Üniversitenin karşısında Demirpark.

• Pamukkale , kamilkoç ve metro gidiyor benim bildiklerim bunlar bilet fiyatı 30 tl pamukkale erken alırsan 23 tl ye alabilirsin demirparkta inersen tam karşısı merkez kampüs ankaradan önce merkez sonra otogar daha sonra kampüs geliyor aralarında pek mesafe yok otogardan valiliğe yürüyerekte gidebilirsin otobüste geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.