Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
47.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokceonur

Arkadaslar sorunu cozdum 3g ve edgem çalışıyor şimdilik sadece kişisel erişim noktası sorunu var

Yarın türkçeleştircem anlamayan arkadaşlar için şimdilik kalsın burada çözüm

Follow this steps
    1.Turn off 3G,cellular data,& location services
    2.Reset network settings
    3.Restart phone
    4.Go to cellular data network & insert your carrier's APN (if u don't know visit carrier's site)
    5.Now turn on 3G,cellular data, and location services wait for 10 seconds
    6.After 10 seconds restart phone
    7.After this let the phone search for signal(you can turn on airplane mode & wait till carrier disappears & turn off mode again)
    8.you might have to do that 3 or 4 times finally you will get 3G back on
    If this method don't work then you must edit the network plist and delete entries of carrier info

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 30 Aralık 2013; 22:42:25 >
     iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

Burada kaldım arkadaş.. Offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 31 Aralık 2013; 1:06:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Burada kaldım arkadaş.. Offff

Alıntıları Göster
    Sonunda kurdum sabah 4'de... Şimdi işteyim. Eve gider gitmez JB'yle tanışıyorum bende...

• İşte bu yüzden JB!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 31 Aralık 2013; 9:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İşte bu yüzden JB!

1.0.2 cikacak 3G sorununu duzeltmek icin bence acele etmeyin, zaten ben ipad 2 me jb bile yapamadim bu aracla, 5 icin denemeye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2

1.0.2 cikacak 3G sorununu duzeltmek icin bence acele etmeyin, zaten ben ipad 2 me jb bile yapamadim bu aracla, 5 icin denemeye korkuyorum

Alıntıları Göster
    Cydia'ya Güncelleme Geldi :

p0sixspwn 1.3-2 (System)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 31 Aralık 2013; 10:05:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D9369ED2

Alıntıları Göster
    Sonuc itibarı ile iPhone 5'e bu araç ile JB yapabilen var mı aramızda?

• Ben dün kendim çözdüm belki görmüşsündür, yine de çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ben dün kendim çözdüm belki görmüşsündür, yine de çok teşekkür ederim
    Evet Gördüm :)
    Türkçeye Çevirebildin mi :)

Bu arada Alternatif Oldu iH8sn0w'un ki :)

İşte bu yüzden JB!

temanın ismi ne hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 31 Aralık 2013; 10:45:21 >

• Dün iPhone 5 6.1.4 sürümündeki cihazımı jailbreak yaptım. Telefonu kurcalarken cydia sildim. Acil yardımınız gerekiyor. Cydia nasıl geri getirebilirim ?

Orijinalden alıntı: karako-c

Dün iPhone 5 6.1.4 sürümündeki cihazımı jailbreak yaptım. Telefonu kurcalarken cydia sildim. Acil yardımınız gerekiyor. Cydia nasıl geri getirebilirim ?

JB yi yeniden yükleyerek.

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • Bugun gelince yapicam ya da bugun gelemeyebilirim malum aksam :D ama ceviremeyen anlamayan olursa mesaj atsin bana hemen ilgilenirim

http://theiph0ne741.myrepospace.com/

Bugun gelince yapicam ya da bugun gelemeyebilirim malum aksam :D ama ceviremeyen anlamayan olursa mesaj atsin bana hemen ilgilenirim
    O Zaman Direk Sana Yönlendiriyorum :) Çevirdiğin Zaman İse Ana Konuya Ekleyeceğim Bilgin Olsun :)

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: karako-c

Dün iPhone 5 6.1.4 sürümündeki cihazımı jailbreak yaptım. Telefonu kurcalarken cydia sildim. Acil yardımınız gerekiyor. Cydia nasıl geri getirebilirim ?

JB yi yeniden yükleyerek.

Alıntıları Göster
    Niye Jailbreak tools'un çıkmasını bekliyorsunuz ki la?

Eğer Windows üzerinden Jailbreak yapmak istiyorsanız size tek tek yapılışını anlatacağım.
    Bu arada cihazınızın versiyonu hiç farketmez. 6.1.3'de olabilir 6.1.5'de olabilir.

Sadece bu cihazlar için geçerlidir.
    - iPhone 3GS
    - iPhone 4
    - iPod Touch 4th generation

Öncelikle RedSn0w'u indireceksiniz. Linki;
    https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.15b3.zip?attredirects=0&d=1

Daha sonra IOS 6.0 IPSW'yi indiriyoruz;

- iPhone 3GS
    http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7173.20120919.sDDMh/iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

- iPhone 4
    http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-7177.20120919.xqoqs/iPhone3,2_6.0_10A403_Restore.ipsw

- iPod Touch 4th generation
    http://appldnld.apple.com/iOS6/Restore/041-0807.20120919.soT6X/iPod4,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

Şimdi bunları bir araya getirdikten sonra, yapmamız gereken şey Jailbreak uygulamak.
    Ama Tethered Jailbreak yapacağız.

Onu da hemen şuradan izleyip yapabilirsiniz.

Tethered Jailbreak yaptığımız vakit, ki bilirsiniz telefon kapandığı zaman yeniden Just Boot yapmamız gerekiyor tekrar Jailbreak özelliği kazanabilmesi için.
    Özetllikle bu konuda dikkatli olun.

Cydia'yı açıyoruz.
    Changes kısmına gelip sol üst köşeden Reload yapıyoruz ki repolar güncellensin.

Güncellendikten sonra arama kısmına geliyoruz.
    Ve p0sixspwn diye aratıyoruz, karşımıza çıktıktan sonra yüklemeye başlıyoruz.
    Yükleme bittikten sonra Cydia'dan çıkıyoruz, ve telefonumuzun Power tuşuna basılı tutup normal bir şekilde kapatıyoruz.

Ve tekrar açıyoruz, Untethered Jailbreak'li telefonunuz hayırlı olsun diyoruz.

Bu kadar ve basit gördüğünüz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 31 Aralık 2013; 11:30:03 >

• inuY kullanıcısına yanıt
    Knk konuyu baltalamissin bu yazdiklarin zaten ilk mesajda yaziyor, burda onemli olan a5 ve a6 islemcili cihazlar icin olan jailbreak

Knk konuyu baltalamissin bu yazdiklarin zaten ilk mesajda yaziyor, burda onemli olan a5 ve a6 islemcili cihazlar icin olan jailbreak
    Hacı son mesajlara baktım da insanlar can çekişiyordu, o yüzden öyle yazdım yani.

Orijinalden alıntı: inuY

Hacı son mesajlara baktım da insanlar can çekişiyordu, o yüzden öyle yazdım yani.
    sanal makine kurmayı beceremedim , el mahkum windows un çıkmasını bekleyeceğim

DH AHMET KAYA HAYRAN KLUBÜ
    Adam beni görünce yaşasın Türkiye diye bağırıyor , sanki ben uzaydan gelmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

boşuna bekliyoruz çıkmayacak herhalde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 6.1.4 cydia yanlışlıkla sildim. cihazı tekrar jailbreak yapamıyorum. ios 7 sürümüne yükseltmek istemiyorum o yüzden 6.1.4 cydia geri getirmem lazım. yada aynı sürümünde cihazı tekrar nasıl restore edebilirim. konu acildir teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.