Şimdi Ara

Web Sitesi Açmak İsteyenler Mutlaka İncelesin (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
14
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yakup_Turhan

olayı çözdum ama siteye atınca hata veriyo nedense bilgisayarda slayt bir şekılde gösteriyo ama hostinge atınca boş sayfa oluyo

border-radius: 50px;
    box-shadow: 3px 3px 4px #000;

bu komutlar nedense hata veriyo

Alıntıları Göster
    Bir günüm boşa gitti bir gün boyunca uğraştıktan sonra ertesi gün sabahı anladımki bir tane dosya eksik atıyomusum :( sorun çözulduhttp://www.sistemmetal.org/ sitem bu daha çok yeni düzenlemeler yapıcam ilerde şımdı vakit ayıramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakup_Turhan

Bir günüm boşa gitti bir gün boyunca uğraştıktan sonra ertesi gün sabahı anladımki bir tane dosya eksik atıyomusum :( sorun çözulduhttp://www.sistemmetal.org/ sitem bu daha çok yeni düzenlemeler yapıcam ilerde şımdı vakit ayıramıyorum

Alıntıları Göster
    Kişisel portfolyo online özgeçmiş personal portfolio profile tema online resume blog wordpress free theme... gibi keywordlerle arama yaptım.
    Wordpress.com da FİFTEEN adlı bir tema buldum. İstediğim tarza biraz benziyor. Ama merak ettiğim birşey var.
    1) Bu temalar üzerinde değişiklik yapabiliyor muyuz ? Örneğin sağ-sol kenarlardaki arşiv kısmını kaldırmak, sayfa ekleyip çıkartmak...
    2)Hosting için şirket araştırırken bir arkadaşımın tavsiyesiyle godaddy.com u buldum. Bu şirket hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Tavsiye eder misiniz?
    3)Hosting şirketleri barındırma hizmetinin yanında birde design hizmeti de veriyor. Örneğin godaddy.vom ya website builder v7 adlı bir program var. Bu tarz programlarla istenilen verim alınabiliniyor mu? Yoksa hazır wordpress temalarını kullanmak daha mı iyi olur?
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knowledqe93 -- 4 Mayıs 2014; 13:15:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knowledqe93

Kişisel portfolyo online özgeçmiş personal portfolio profile tema online resume blog wordpress free theme... gibi keywordlerle arama yaptım.
    Wordpress.com da FİFTEEN adlı bir tema buldum. İstediğim tarza biraz benziyor. Ama merak ettiğim birşey var.
    1) Bu temalar üzerinde değişiklik yapabiliyor muyuz ? Örneğin sağ-sol kenarlardaki arşiv kısmını kaldırmak, sayfa ekleyip çıkartmak...
    2)Hosting için şirket araştırırken bir arkadaşımın tavsiyesiyle godaddy.com u buldum. Bu şirket hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Tavsiye eder misiniz?
    3)Hosting şirketleri barındırma hizmetinin yanında birde design hizmeti de veriyor. Örneğin godaddy.vom ya website builder v7 adlı bir program var. Bu tarz programlarla istenilen verim alınabiliniyor mu? Yoksa hazır wordpress temalarını kullanmak daha mı iyi olur?
    Teşekkürler...
    Merhaba. Ücretsiz olarak web sitesi açabilmem mümkün mü

• ebilgic kullanıcısına yanıt
    yeni site çalışmasına başladım ancak beğendiğim birkaç fotoğrafla aynı boyutlarda resim oluşturup siteye slayt olarak eklemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmzsefa

yeni site çalışmasına başladım ancak beğendiğim birkaç fotoğrafla aynı boyutlarda resim oluşturup siteye slayt olarak eklemek istiyorum
    İlk sitemi açmaya birkaç adım kaldı. her nekadar %100 tamamlanmasa da siteyi açmak istiyorum. Alan adı aldım. Şimdi hosting almam lazım. Ama aklıma takılan baya bir soru var. En önemlisi de hangi hosting şirketiyle anlaşmam. Bir yerde yere göğe sığdırılamayan bir şirket diğer tarafta yerin dibine sokulabiliyor. Tam bu şirket iyidir, bununla anlaşayım derken bir kaç yorum görünce hemen vazgeçiyorum. Tavsiye edebileceğin bir şirket var mı?

Baktığım şirketlerden biri buydu:
    http://www.ihs.com.tr/web-hosting/php-hosting-paketleri-karsilastirma.html?group=2

quote:

Buradaki paketlerde Aylık Trafik miktarı belirtilmiş. Ama aşağıda SSS kısmında
    Bant genişliği / Veri Trafiği sınırsız mı?

Evet, web sitenizin kullandığı trafik konusunda endişe etmenize gerek yok.

ifadesi yer alıyor. Acaba sitedeki bilgide bir yanlışlık mı var yoksa bu ikisi (Bant genişliği - Aylık Trafiği) farklı şeyler mi?

Bir de paket ayrıntılarında MySQL sayısı yazıyor. Bana uygun olanda 2 yazıyordu. Bu ne demek? 2 tane database mi oluşturabiliceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ebilgic

Merhaba arkadaşlar. Bugün şöyle bir DH'i gezeyim dedim. Ne kadar çok web sitesi kurmak isteyen varmış öyle :)

Bu işe meraklı insanları görmek gerçekten sevindirici.

Kısa keseceğim. Ne tür sorunuz varsa, neye ihtiyacınız varsa buradan yazın, yardımcı olacağım. Gerekirse kodlarına kadar göstereceğim buradan tek tek. Bu alanda bir şeyler öğrenmek isteyenler varsa onlara da ayrıca tavsiyelerim olacak. Kendini geliştirmek isteyenlerle özel ilgileneceğim.

Selametle.

Hocam şu konuda bana bi yardımcı olabilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_91684994/f_//tm.htm#91684994

• quote:

Orijinalden alıntı: h_sencel

merhabalar,
    dönem ödevi için pazartesi gününe teslim etmem gereken web sitesine ihtiacım var. kodlama ile yapılacak (asp, visual studio..). e-ticaret sitesi olması gerekiyor.

örneğin kitap satış sitesi. klasik olacak stok durumu, sepet, türlerin ayrılması, üye girişi olabilir,en çok satanlar v.s falan işte. 2-3 sayfadan ibaret olsa kafidir. p.tesi sabahı elimde olması gerekiyor. mesela

fiyat teklifleriinizi yapabilirsiniz.

http://www.kitapyurdu.com/ gibi olabilir.

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Bu Konuma bakarmısın aynısını yazmıyım şimdi ---> WP Daily Premium Tema Navigation Düzenleme

• quote:

merhabalar,
    dönem ödevi için pazartesi gününe teslim etmem gereken web sitesine ihtiacım var. kodlama ile yapılacak (asp, visual studio..). e-ticaret sitesi olması gerekiyor.

örneğin kitap satış sitesi. klasik olacak stok durumu, sepet, türlerin ayrılması, üye girişi olabilir,en çok satanlar v.s falan işte. 2-3 sayfadan ibaret olsa kafidir. p.tesi sabahı elimde olması gerekiyor. mesela

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Bu Konuma bakarmısın aynısını yazmıyım şimdi ---> WP Daily Premium Tema Navigation Düzenleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Foula

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zamanım olmadığı için sıklıkla giremiyorum DHF'a. En kısa sürede sorularınızı cevaplayacağım.
  • quote:

Arkadaşlar zamanım olmadığı için sıklıkla giremiyorum DHF'a. En kısa sürede sorularınızı cevaplayacağım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yardımcı oalbilecek biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes6116

Sorunuzu yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enes6116

Sorunuzu yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.

Alıntıları Göster
    banada iyi bir tasarım lazım
    hosting olarak wix kullanıyorum
    ucretsiz olması gerekir
    bir download sitesi olacak
    yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitdeha

banada iyi bir tasarım lazım
    hosting olarak wix kullanıyorum
    ucretsiz olması gerekir
    bir download sitesi olacak
    yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    Merhabalar kendime bir kişisel websitesi açtım ve wordpress kurdum.www.sammobile.com sitesindeki temayı arıyorum aynısı olmazsa benzerini bulabilir miyiz? bir de ben şimdi hosting sitesinde siteyi ilerlettikten sonra içeriği komple indirsem hosting sitesi değiştirince yedeği yükleyip aynen devam edebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Merhabalar kendime bir kişisel websitesi açtım ve wordpress kurdum.www.sammobile.com sitesindeki temayı arıyorum aynısı olmazsa benzerini bulabilir miyiz? bir de ben şimdi hosting sitesinde siteyi ilerlettikten sonra içeriği komple indirsem hosting sitesi değiştirince yedeği yükleyip aynen devam edebilir miyim?
    arkadaşlar yardım edebilecek var mı?
  • Hocam bir firmayla anlaştım web sitesi yaptırıyorum ama bu web sitesini yaptırdıktan sonra yönetmek ile alakalı çekincelerim var.bu konu hakkında pek bi bilgim yok sizce ne gibi sorunlar ile karşılaşırım ? Web sitesi teslim edilene kadar 45 gün gibi bir sürem var bu sürede sizce neler tapmalıyım kendimi nasıl geliştirebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhabalar,

saygılarımla

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba. Divlerin kayması ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Sorunumu daha rahat anlatabilmek için basit bir uygulama ve video kaydıyla size aktarmak istedim.
    İnceleyip yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Video Link :https://www.youtube.com/watch?v=tqbrF0lHEus

Dosya Linki :https://yadi.sk/d/6ZL9AbOUW6vE2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 7 Temmuz 2014; 15:55:19 >

• C_nedra kullanıcısına yanıt
    "margin-left" değerlerini "px" olarak ayarlamışsın. O yüzden sıkıntı oluyor. "%" olarak ayarlarsan düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZT7

"margin-left" değerlerini "px" olarak ayarlamışsın. O yüzden sıkıntı oluyor. "%" olarak ayarlarsan düzelir.
    Skype adresiniz varsa, blogger hakkında 2-3 sorunum var onları dile getirmek istiyorum hocam.
  • Arkadaşlar özel sorularınız varsa herkesi ilgilendirmeyebilir türeen, öZel mesajım açık. Tömeerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar özel sorularınız varsa herkesi ilgilendirmeyebilir türeen, öZel mesajım açık. Tömeerin
    Hocam ek olarak konu açmıştım fakat yine de buraya da yazayım. ben HTML derslerini bitirmek üzereyim, neredeyse öğrendim sayılır. HTML bitince HTML5 ardından da CSS3 öğreneceğim. Bunları öğrenmemin amacı Blogger temaları hazırlamak. Bunları öğrendikten sonra blogger teması yapılabilir mi ve XML ile HTML-CSS arasındaki fark ne? XML öğrenmek şart mı blogger teması yapmak için yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.