Şimdi Ara

Botrk Nerf ünden sonra Ezreal a Hextech çıkmak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Orijinalden alıntı: Noisecore

bu oyunda ad carry damage atacaksa çıkacağı itemler ie, pd, bt, lw'dir. zorlarsan trinity de girer. ezreal 3. sezondaki buildleriyle kritik vurmayan bir adc oldu, ki karşıda bi vayne varsa 30. dakkadan sonra hayattan soğursunuz. ezreal de corki de hem kendileri hem de itemleri nerflenen adcler sezon 4 gelmeden herhangi bi builde eski durumlarına gelecek gibi değiller.

Blue ezreal vayne in en kötü counterlarından biri yalnız. Ayrıca crit demişsin ama ie yi koymamışsın oraya

vayne'e randuin çıkarsın kite mite yapamaz folloş eder adamı. crit dedim ie yazıyor orda bi daha oku
  • güzel oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FluxyGG -- 8 Eylül 2013; 17:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Ezreal ne zaten hiç anlamadım.

İtem desen ne olduğu belli değil, Top tasan yemez, Mid desen belki, ADC desen Damage az gibi, Supp desen OHA, Jungle desen beyler 10 lira atın yapıyım.

Ne olduğu belli değil yani. Buff şart.

neyse .
    not:15 gün sonra görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FluxyGG -- 8 Eylül 2013; 17:14:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

bu oyunda ad carry damage atacaksa çıkacağı itemler ie, pd, bt, lw'dir. zorlarsan trinity de girer. ezreal 3. sezondaki buildleriyle kritik vurmayan bir adc oldu, ki karşıda bi vayne varsa 30. dakkadan sonra hayattan soğursunuz. ezreal de corki de hem kendileri hem de itemleri nerflenen adcler sezon 4 gelmeden herhangi bi builde eski durumlarına gelecek gibi değiller.

Blue ezreal vayne in en kötü counterlarından biri yalnız. Ayrıca crit demişsin ama ie yi koymamışsın oraya

vayne'e randuin çıkarsın kite mite yapamaz folloş eder adamı. crit dedim ie yazıyor orda bi daha oku

tamam şimdi gördüm. Ama o zaman thornmail de çıkalm vayne ye kendini öldürsün ez aynı mantıkla? Ez neredeyse her 4snde bir E atacak Q ile çok uzaktan vuracak ayrıca Vaynenin menziline bile girmeden kesebilir . Zaten blue ez varken takıma damage ağırlıklı herolar seçiliyor genelde 4 kişi Ez i koruyalm o damage atsın gibi bir dertleri yok Ez zaten kaçabileceği için. Blue Ez tam adc kavramına oturmuyor ama doğru takımda çok güçlü oluyor.

• beyler bugün hibrit ezreal denerken kullandığım itemdir kendisi ve aşırı kullanışlı 310 ad-450 ap ile 1200 hasar veren ulti nin keyfi paha biçilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

beyler bugün hibrit ezreal denerken kullandığım itemdir kendisi ve aşırı kullanışlı 310 ad-450 ap ile 1200 hasar veren ulti nin keyfi paha biçilemez

Hort to die!

• quote:

beyler bugün hibrit ezreal denerken kullandığım itemdir kendisi ve aşırı kullanışlı 310 ad-450 ap ile 1200 hasar veren ulti nin keyfi paha biçilemez

Niye hort?

• quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Niye hort?

şöyle anlatim hextech ezreal diye googlea arattığımda ilk bu çıktı tarihe bakmadan yorum yaptım :(

• Muramana İceborn Lonia Lw Bot Duruma göre defans itemi
  • Hala blue buildciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: loststarr

Hala blue buildciyim

1 yıllık konu kardeş

• Playinq kullanıcısına yanıt
    Ezreale build ararken denk geldim alttaki yorumları görünce üste bakmadım :D
  • vurun daha ölmedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.