Şimdi Ara

KAYNAK GÖRÜŞ VE ÖNERİ YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe ve sosyal için kaynak almadım. Dershanenin dagıtacağı kitaplar ve yaprak testler ygs için yeterli diye düşünüyorum. Kaynak önerisi varsa alabilirim.
    Hedef : Fizik tedavi ve Rehabilitasyon ( MF 3 )

*YGS-Lys Matematik- Ygs-Lys Geometri*
    Fem matematik 1 konu anlatımlı
    Fem matematik 1 konu özetli soru bankası
    Final mat 1 çözümlü ygs soru bankası
    Güvender Matematik yıldızlı test (Dolmuşta falan çözmelik :D)
    Final mat 2 çözümlü soru bankası
    Karekök 0 mat 2 fasikülleri Her konu için
    Karekök geometri mps 1-2

*Fizik - Kimya - Biyoloji* (Ygs - Lys )
    ---Fizik
    Final Ygs-Lys fizik konu anlatımı
    Final Ygs-Lys fizik soru bankası
    Palme fizik soru bankası A-B
    ---Kimya
    Palme Ygs-Lys konu anlatımı
    Palme Ygs-Lys soru bankası
    Palme organik kimya soru bankası
    Fem Ygs-Lys kimya soru bankası
    ---Biyoloji
    Palme biyoloji konu anlatımı A-B
    Palme biyoloji soru bankası A-B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light iskender3 -- 25 Ağustos 2013; 12:59:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Light iskender3

Türkçe ve sosyal için kaynak almadım. Dershanenin dagıtacağı kitaplar ve yaprak testler ygs için yeterli diye düşünüyorum. Kaynak önerisi varsa alabilirim.
    Hedef : Fizik tedavi ve Rehabilitasyon ( MF 3 )

*YGS-Lys Matematik- Ygs-Lys Geometri*
    Fem matematik 1 konu anlatımlı
    Fem matematik 1 konu özetli soru bankası
    Final mat 1 çözümlü ygs soru bankası
    Güvender Matematik yıldızlı test (Dolmuşta falan çözmelik :D)
    Final mat 2 çözümlü soru bankası
    Karekök 0 mat 2 fasikülleri Her konu için
    Karekök geometri mps 1-2

*Fizik - Kimya - Biyoloji* (Ygs - Lys )
    ---Fizik
    Final Ygs-Lys fizik konu anlatımı
    Final Ygs-Lys fizik soru bankası
    Palme fizik soru bankası A-B
    ---Kimya
    Palme Ygs-Lys konu anlatımı
    Palme Ygs-Lys soru bankası
    Palme organik kimya soru bankası
    Fem Ygs-Lys kimya soru bankası
    ---Biyoloji
    Palme biyoloji konu anlatımı A-B
    Palme biyoloji soru bankası A-B

Kardesim matematik teki finalleri femle degistir. Çünkü ben finali hic begenmiyorum. Sinava yakin hic sorusu olmadi olmazda.hicbir dersane hocasida final kaynaklarini begenmez.fiziktekinide degistir. Sadece fizikteki konu anlatimli kalsin onu da alabilirsen mustafa erdenin kini al. O biraz daha anlasilir anlatmis.onun haricinde onerim egerki paragrafin kotuyse veya mesela su tip paragrafi yaoamiyorum diyorsan adem çevik dogruisik yayinlari paragraf soru bankasini aliyorsun. Inanilmaz kaliteli bir kaynak. Dersane haricinde onu cozersen cok faydasini gorursun,)

• Kardeşim o zaman ben matematikteki finalleri femle değiştiriyorum. Yalnız ben finale gidiyorum mezunum 1 ay sonra başlıyor dersler finalin verdiği kaynakları kullanmasam femin yanına hangi matematik yayınını önerirsin farklı kaynak sorusu çözmek için. Fizikteki finaller Mustafa erdenin konu anlatımlı ve soru bankası.( Senden tavsiye aldıktan sonra aldım zaten onları ;) ) Paragraflarım genelde full gelir türkçede biraz dilbilgisi eksiğim var onu halletmem lazım.

• quote:

Kardeşim o zaman ben matematikteki finalleri femle değiştiriyorum. Yalnız ben finale gidiyorum mezunum 1 ay sonra başlıyor dersler finalin verdiği kaynakları kullanmasam femin yanına hangi matematik yayınını önerirsin farklı kaynak sorusu çözmek için. Fizikteki finaller Mustafa erdenin konu anlatımlı ve soru bankası.( Senden tavsiye aldıktan sonra aldım zaten onları ;) ) Paragraflarım genelde full gelir türkçede biraz dilbilgisi eksiğim var onu halletmem lazım.

Kardesim o zman dilbilgisine yuklen o daha kolay halledilir bilgi oldugu icin;) matematik icin fen blimlerine devam o zaman kardesim;) fen blimleri lys mat ygs mat soru bankalari isini gorur

• Tamam kardeşim o zaman Fizik-Kimya-Biyoloji aynı, matematikler şu şekilde
    *Ygs*
    Fem konu anlatımlı
    Fem konu özetli soru bankası
    Fen bilimleri matematik soru bankası
    *Lys*
    Karekök 0 serisi her konu için
    Fem soru bankası
    Fen bilimleri soru bankası
    Dilbilgisi biraz karışık geliyor ama mecbur yapmak lazım mf 3 te etkisi büyük ;)
    Zorluk olarak fem mi fen bilimleri mi acaba kardeşim ?

• quote:

Tamam kardeşim o zaman Fizik-Kimya-Biyoloji aynı, matematikler şu şekilde
    *Ygs*
    Fem konu anlatımlı
    Fem konu özetli soru bankası
    Fen bilimleri matematik soru bankası
    *Lys*
    Karekök 0 serisi her konu için
    Fem soru bankası
    Fen bilimleri soru bankası
    Dilbilgisi biraz karışık geliyor ama mecbur yapmak lazım mf 3 te etkisi büyük ;)
    Zorluk olarak fem mi fen bilimleri mi acaba kardeşim ?

Aynen kardeşim aynen boyle. Zorluk olarak fen bilimleri net. Birde bu ygs mat konu ozetli feminki kolay kardesim baya. Onun yerine korfez al istersen. Tabanin cok zayif degildi diye hatirliyorum. O sebeple kolay gelir diye soyledim

• Kardeşim dershanem 1 ay sonra başlıyor kitapçıda baktımda biraz konu özetliye güzel sorular var gibi. Onu dershane başlamadan bitirirsem dershane zamanı fen bilimleriyle körfezi beraber götürsem ygs için fazla mı kaçar acaba. Yavaş yavaş lys ye başlamak lazım aynı zamanda. Bir de şu körfez dvd li olan soru bankası mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Light iskender3 -- 25 Ağustos 2013; 17:24:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim dershanem 1 ay sonra başlıyor kitapçıda baktımda biraz konu özetliye güzel sorular var gibi. Onu dershane başlamadan bitirirsem dershane zamanı fen bilimleriyle körfezi beraber götürsem ygs için fazla mı kaçar acaba. Yavaş yavaş lys ye başlamak lazım aynı zamanda. Bir de şu körfez dvd li olan soru bankası mı ?

Kardesim bence birini sec fazla olur. Ha yurutursun ikisinide. Ama sene sonuna kadar bitmez. Birini sec sonuna kadar bitir daha faydali olur sonra parca parca cozunce kotu oluyor. Bnun yaprak testi var denemesi var. Fazlasina gerek yok;)

• Tamam kardeşim herşey için teşekkür ederim. Körfeze kitapçıya gidip incelerim ona göre karar veririm. Yarın programıma başlıyorum. Büyük ihtimalle sınav sonrasına kadar forumda yokum. Kendine iyi bak hayatta başarılarını dilerim kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.