Şimdi Ara

GMD Yarın Almayı Düşünüyorum, Birkaç Masum Soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 sene önce nokia 5800 aldım. 1 gb internet paketi ile mutlu mesut yaşarken GM Discovery adlı fp ürününü gördüm. Telefonumü çok seviyorum fakat androide geçme zamanım geldi sanırım. 600 tl birçok kişi gibi benim içinde önemli bi miktar. Sizce GMD yi alırsam bana şu anki telefonumu aratırmi veya hangi özellikleri aratır. Şu anki telefonum 7/24 internete bağlı. Gece 8 saat sarz ediyorum ve bir sonraki geceye kadar sıkıntı olmuyor. Ayrıca flası ve wifi paylaşımı yani hotspot deniyor galiba, çok kullandığım özelliklerden. Bunları 5800imla yazdığım için içim kan ağlıyor. Lise hayatımı onunla birlikte geçirdim birbirimize çok alıştık umarım beni anlar. Cevaplarinizi bekliyorum. TEŞEKKÜRLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle İlk android in için kesinlikle en iyisi şole diyim ben maxiplus 5 aldım ilk androidim anlamıyorum tabi işlemci miş rammiş gpu muş neyse telefonu alırken dh yada shift in incelemeısnı izledim deadtrigger kasmıyor felan dendi denedım sıfır kasma nerdeyse cok onemli bişi sandım gittim kredi kartıyla aldım telefonu :D neyse biraz kullandıktan sonra işlemci ram gpu orendım tamamiyle artık daha üst donanım hevesim geldi şimdi bu hevesımı bikaç gün içinde discovery sipariş ederek yatıştırmayı düşüünyorum :D

senin için çok iyi olur wifi hotspot zaten var ekran olarak büyüktür kendileri s3 kadar galiba ekranı tam hatırlamıyorum kaç inç hiç sıkıntı olmaz almanı tavsiye ederim
  • şarjını aratır doğrusu bence almalısın ancak önceki telefonunuda anı olarak bi kutuya felan koy sakla :)
  • evet aratır. "neden bunca sene bununla uğraşmışım" diye yerden yere vurmak için arasın 5800 ı:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussien_43

evet aratır. "neden bunca sene bununla uğraşmışım" diye yerden yere vurmak için arasın 5800 ı:))

deme öyle deme üzülür üzülür

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

quote:

Orijinalden alıntı: hussien_43

evet aratır. "neden bunca sene bununla uğraşmışım" diye yerden yere vurmak için arasın 5800 ı:))

deme öyle deme üzülür üzülür

Sanki anlıyo bayansın değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eziyet01 -- 21 Ağustos 2013; 14:37:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.