Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (12 Mobil) - 4 Masaüstü12 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
553.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indirdim, baya ilerledim, fakat jerusalem'e gidilmiyor. Ordan gecmeye calisinca windowsa dusuyor oyun. Baya bi ugrastim alternatifler denedim olmadi. Sanirim su an piyasada olan versiyonda bi ariza var.

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Burada ne yapacaz ya kadın yorgunmusun konuşlımmmı filan diyor geçemedim bir türlü yada bak var

o kızı oynayan (yani karaktere yüzünü veren) heroes dizisinden tanıdığımız kristen bell

Bu arada ingilizceniz yoksa oyunu anlamakta zorlanırsınız baştan söylemek lazım. her ne kadar oyun bilim kurguda olsa bazı tarih olaylarıda oyun içinde kaynatılmış durumda.

• arkadaşlar kardeşler..ve bilimum forum sakinleri ben bu oyunu en düşük ayarlarda takılmadan oynarmıyım

x1650 pro ekran kartı

pentium 2.4 işlemci

512 mb ram

falan filan fişmekan
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

arkadaşlar kardeşler..ve bilimum forum sakinleri ben bu oyunu en düşük ayarlarda takılmadan oynarmıyım

x1650 pro ekran kartı

pentium 2.4 işlemci

512 mb ram

http://www.yougamers.com/gameometer/10247

• quote:

Orjinalden alıntı: ucankurbaga

Oyunu indirdim, baya ilerledim, fakat jerusalem'e gidilmiyor. Ordan gecmeye calisinca windowsa dusuyor oyun. Baya bi ugrastim alternatifler denedim olmadi. Sanirim su an piyasada olan versiyonda bi ariza var.

Bütün forumlarda bundan konuşuluyor.Hem reloaded hemde diğer versiyonda bu problem var.Sorunlu yani.Yeni release ler bekliycez.Kotalı olan arkadaşlar bence indirmesin.
  • En erken indirenlerdenim, butun o piyasadaki fixleri denedim olmadi. Zaten benimle ayni sorun yasiyan bir kac kisi daha var. Burdan herkese haber veriyim dedim, moralim 1 dunya bozuldu. Artik 1 ay daha beklicez napalim.
  • Yapıcak bişey yok.Yeni sürüm bekliycez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex_webster

Oh oh iiice paylaşım forumu olmuş topikUpload dosyalar download dosyalar emeğe saygı teraziye tıkla eksik kalmış arada

bu topik cok can yakacak kımse farkında diil.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Oyunu biraz oynadım bu yaşlı moruk bizi bıçakladıktan sonra biz tekrar uyanıyoruz sonra kadınla adam konuşuyor bizde kapı arkasında filan dinliyoruz ondan sonra adam gidiyor kadınla konuşuyoruz sonra oyundan atıyor ne iş anlamadım...

Bu arada oyun beklediğimden daha kaliteli ve güzel olmuş,hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi.Ubisoft beklenmeyen nitelikte bir oyun yapmış optimize sorunuda yaşamadım daha şu oyundan atma hariç ama genel olarak bu denli güzel bir oyun orjinal alınmayı fazlasıyla hakediyor

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Oyunu biraz oynadım bu yaşlı moruk bizi bıçakladıktan sonra biz tekrar uyanıyoruz sonra kadınla adam konuşuyor bizde kapı arkasında filan dinliyoruz ondan sonra adam gidiyor kadınla konuşuyoruz sonra oyundan atıyor ne iş anlamadım...

Bu arada oyun beklediğimden daha kaliteli ve güzel olmuş,hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisi.Ubisoft beklenmeyen nitelikte bir oyun yapmış optimize sorunuda yaşamadım daha şu oyundan atma hariç ama genel olarak bu denli güzel bir oyun orjinal alınmayı fazlasıyla hakediyor

Hangi versiyonunu indrdin hocam sen
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Oh oh iiice paylaşım forumu olmuş topikUpload dosyalar download dosyalar emeğe saygı teraziye tıkla eksik kalmış arada

Topikte paylaşılan illegal birşey(link vs) görmüyorum, sen görüyor musun?

Bunun haricinde de safa yatmaya gerek yok sonuçta hepimiz oyunları malum yerlerden ediniyoruz...

Orjinalden alıntı: KaDaVRa_

Ben gayet güzel oynuodum.Şimdi 3 dakkada bir 10 saniyelik donmalar başladı.Ne yaptıysam düzelmedi.Başlarda yoktu bi problem.Böyle bir sorun yaşayan varmı? Ya da oyunun saveleri nerede tutuluyor?

Kardeşim aynı sorun bende de oluyor 2-3dakikada bir 10ar saniyelik donmalar oluyo oyunun zevkini bozuyor Çözüm bulabilen varsa lütfen yardım etsin

oyunda kadınların suratları yok gözleri ağızları falan ten rengi suratlar gözukmuo nası düzeltcem yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Mart 2008; 3:54:04 >
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Topikte paylaşılan illegal birşey(link vs) görmüyorum, sen görüyor musun?

Bunun haricinde de safa yatmaya gerek yok sonuçta hepimiz oyunları malum yerlerden ediniyoruz...

Yorumunuza katılıyorum ancak sayfada kocaman bir de link görüyorum
    Dikkat arkadaşlar...

• bu önerilen sonuçları , bi işlemci sakat diyor ama oda zaten oc li , bakalım alıyım bi deniyim olmazsa
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...

• Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Birkaç arkadaş uyarı ve ceza aldı. Sizler de onların arasına girmek istemiyorsanız kuralları çiğneyecek davranışlarda bulunmayınız.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • ilk bölümde kafasında vazo taşıyan karıları nası geçcez bişi anlamadım sinir krizi geldi ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.