Arkadaşlar sizden bir ricam var Facewarp programını arıyorum mevcut rapid linkleri ölmüş.Elinde olan paylaşırsa sevinirim.
süper bi program bu :) sağol
Teşekkür ederim paylaşımın için çok sağol
ARkadaşlar BEn Gold Wave adlı ses programını arıyorum.Download linki verirseniz çok sevinirim saygılar...
Arkadaşlar rapidli linklerin çoğu çalişmiyor siteden silinmiş dosyalar rica esem bir arkadaşim FREE FLİGTH.JAR oyunun u bana gönderebilirmi veya çalişan bir link yazın. Çok sağolun.
arkasdaslar Facewarp programı ne ise yarıyor bilgilendirirmisiniz ise yarar birseyse bende yukleyecem
quote:
Orjinalden alıntı: scalera
arkasdaslar Facewarp programı ne ise yarıyor bilgilendirirmisiniz ise yarar birseyse bende yukleyecem
programa girip birisinin yüzünün fotoğrafını çekiyorsun bu program da o kişinin yüzünü değişik değişik şekillere sokuyor ama gülmekten yarılıyorsun şiddetle tavsiye ederim
Burda en iyilerinde iyisi var.... ( oynarken sizinde öle düşünceğinizden eminim... ) ...:::Liste:::....
*Splinter CeLL Series *3D AMF Xtreme Bowling *3D Chaos of Storm *3D Golf Pro Contest *3D Rally Pro Contest *3DSnowboard *3DAeroMission *AlphaWing2 *3DExtremeAirSnowboarding *3DGameloft Real FootBall 2006 *3DGeopodDC *G.O.F
bu oyunlar shareware mi freeware mi? şifre crack falan istiyor mu oyunlar? limitli mi oynuyouz. futbolda tek devre falan oynatıyo limitli. öyle mi bu oyunlar?
Burda en iyilerinde iyisi var.... ( oynarken sizinde öle düşünceğinizden eminim... ) ...:::Liste:::....
*Splinter CeLL Series *3D AMF Xtreme Bowling *3D Chaos of Storm *3D Golf Pro Contest *3D Rally Pro Contest *3DSnowboard *3DAeroMission *AlphaWing2 *3DExtremeAirSnowboarding *3DGameloft Real FootBall 2006 *3DGeopodDC *G.O.F
bu oyunlar shareware mi freeware mi? şifre crack falan istiyor mu oyunlar? limitli mi oynuyouz. futbolda tek devre falan oynatıyo limitli. öyle mi bu oyunlar?
bişi sorduk
full kardeşim full..... niye limitli koyıyım ki buraya....
quote:
Orjinalden alıntı: WoLfaL1x
full kardeşim full..... niye limitli koyıyım ki buraya....
eywallah
ya the sims mobile linki ölmüş.lütfen bulan yada bilen biri varmı.indirmeyi çok istiyorum
ya arkadaşlar ben yeni d900 aldım ama bi türlü oyun atamadım müzik ve vidyo atabilioyorum ama oyunları diğer dosyalar bölümüne atıyorum desteklenmeyen dosya biçimi yazıyor napıcam acaba
LİNKLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR bazı hatalar olabilir
1.ADIM...........CEPTEN mini.opera.com a girilip program indirilir 2.ADIM............PROGRAM UYGULAMALARA ATILIP ÇALIŞTIRILIR 3.ADIM............KOLAYCA İNTERNETE BAĞLANILIR 4.ADIM.............GPRS İNTERNET AYARLARI UYGUN OLMASI GEREKİR MENÜ-BAĞLANTI-DATA İLETİŞİMİ-DATA HESABI YENİ HESAP-GPRS DATA SEÇİLECEK İSİM....................TURKCELL İNTERNET APN.....................İNTERNET KULLANICI AD......YOK ŞİFRE..................YOK DAHA SONRA İNTERNET PROFİLİ-YENİ PROFİL İSİM.....................İNTERNET KUL.HESAP............AZ ÖNCE OLUŞTURULAN TURKCELL İNTERNET SONRA JAVA....................TURKCELL İNTERNET AKIŞ....................TURKCELL İNTERNET