yaa arkadaşlar bu java symbian meselesi ne? Hangi tel ler symbian hangi teller java? Mesela w810 i java mı? Nokia 6101 java mı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsak
yaa arkadaşlar bu java symbian meselesi ne? Hangi tel ler symbian hangi teller java? Mesela w810 i java mı? Nokia 6101 java mı?
Dediğiniz modeller java tabanlıdır
SE P serisi. Nokia N serisi , 7610,6670,6600,6630 bunlarda symbian işletim sistemine sahiptir.
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetsak
Dediğiniz modeller java tabanlıdır
SE P serisi. Nokia N serisi , 7610,6670,6600,6630 bunlarda symbian işletim sistemine sahiptir.
Alıntıları Göster
merhaba w810i için city guide arıyordum bıldıgınız free download edebılecegım bır yer var mı tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1917
merhaba w810i için city guide arıyordum bıldıgınız free download edebılecegım bır yer var mı tesekkurler
Alıntıları Göster
ya beyler wordpad benzeri bi metin okuyucu program var mı bazı şarkı sözlerini tele koycam sonra saati 2ytl ye kiraya vercem arkadaşlara sözlü mp3 player die
quote:
Orijinalden alıntı: serdar1917
Alıntıları Göster
city guide yok ama w810dan mini operaya gir yada kendi net tarayıcısına girwww.google.com/gmm ye gir download et bu google earthtür.. ist.e girdikten sona view seçeneğini map yap sana güzel bi city guide olur
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1917
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
city guide yok ama w810dan mini operaya gir yada kendi net tarayıcısına girwww.google.com/gmm ye gir download et bu google earthtür.. ist.e girdikten sona view seçeneğini map yap sana güzel bi city guide olur
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1917
Alıntıları Göster
biri the sims 2yi koyabilir mi bi tane vardı geçmiş sayfalarda ama link çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cazooka
biri the sims 2yi koyabilir mi bi tane vardı geçmiş sayfalarda ama link çalışmıyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FenaQ
Buyur arkadaşım.Güle güle kullan.* sil bitişik yaz.
sağol ama orayı denemiştim ama yükleyemedim bir türlü ordan rapid falan olsa daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Clive
sağol ama orayı denemiştim ama yükleyemedim bir türlü ordan rapid falan olsa daha iyi olur
Alıntıları Göster
http://www.mobile-mir.com/en/LyricShow.php bu sitede javamasters yarışmasında birinci olmuş bir media oynatıcı var kullandım biraz zor ama galiba ilk java media player onun için bi deneyin bence
quote:
Orijinalden alıntı: Clive
http://www.mobile-mir.com/en/LyricShow.php bu sitede javamasters yarışmasında birinci olmuş bir media oynatıcı var kullandım biraz zor ama galiba ilk java media player onun için bi deneyin bence
Alıntıları Göster
arkadaslar bu rapidshareden nasıl vıdıo klıp fılan yukluyorsunuz ben bır turlu yukleyemedım usb ıle benım ıngılızcem bıraz kıt tır yardımcı olursanız sevıonırım
quote:
Orijinalden alıntı: scalera
arkadaslar bu rapidshareden nasıl vıdıo klıp fılan yukluyorsunuz ben bır turlu yukleyemedım usb ıle benım ıngılızcem bıraz kıt tır yardımcı olursanız sevıonırım
Alıntıları Göster
rapid-share den nasıl yukleme yapıyorsunuz. ben yapamadım.yardımcı olursanız sevınırm
quote:
Orijinalden alıntı: scalera
rapid-share den nasıl yukleme yapıyorsunuz. ben yapamadım.yardımcı olursanız sevınırm
Alıntıları Göster
arkadaşlar şöyle kaliteli bi batak oyunu var mı acaba şimdididen tşk ler
quote:
Orijinalden alıntı: TuR_BeY
arkadaşlar şöyle kaliteli bi batak oyunu var mı acaba şimdididen tşk ler
Alıntıları Göster
arkadaşlar arama yaptım ama bir sonuca ulaşamadım...bu oyunları w810 a nasıl yukleyebilirim? yardımlarınız için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kingcobra33
quote:
Orjinalden alıntı: FenaQ
Buyur arkadaşım.Güle güle kullan.* yeri sil bitişik yaz.
nokia 6230i için bounce oyunu varmıdır veya snake???
quote:
Orijinalden alıntı: aziz bey
nokia 6230i için bounce oyunu varmıdır veya snake???
Alıntıları Göster
quote:
scalera rapid-share den nasıl yukleme yapıyorsunuz. ben yapamadım.yardımcı olursanız sevınırm
bak arkadaşım ayrıntılı anlatıyorum ;
*RAPIDSHARE SITESINDEN NASIL DOWNLOAD YAPILIR*
Tıkladığınız mp3 linklerinde rapidshare sitesine uzantı vardır.Rapidshare sitesi açılıdğında sayfanın sağ alt kısmında (Free) yazan butona basılır.daha sonra yeni bir sayfa açılır ve altta zaman saymaya başlar.süre dolunca 3 karakterden oluşan bir kod çıkar.Bu kodları yandaki kutucuğa yazıp download a bastığımızda dosyamız inmeye başlar. **ÖNEMLİ NOT: rapidshare sitesi uyesi olmayan kişilere belli bir download limiti koymuştur örneğin 1 saat içinde en fazla 100Mb indirebilirsiniz gibi..bu yüzden 1 saat içinde en fazla 100Mb indirebilirsiniz.. *********SINIRLI İNDİRMEYE ÇÖZÜM*************** Çözüm bilgisayarınızda bulunan cookies klasörünü boşaltır ve modeminizi resetlerseniz tekrar beklemeden indirmeye başlayabilirsiniz.. ***********************************************
saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle
quote:
Orjinalden alıntı: Frost11
Urban Asphlat 2 3D bu oyun varsa elinizde koyabilirmisiniz buraya