< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetle26 -- 17 Ocak 2014; 8:50:04 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetle26 -- 17 Ocak 2014; 8:50:04 > |
bunu yalan olmasın zamanında 1500-2000 lıra arasında almıstım 50 ınc olanını. yok bandıng yok ısık sızması yok panel yanması yok 50hz mac ızlenmez yok plazmalar eskıdı yok kalınlıgı fazla dedıler. bu tv yı aldıktan sonrakı tek pısmanlıgım bitane de 60 ınc olanından almamam oldu.
|
Merhaba arkadaşlar, bende de 60 inç olan PZ570s modeli vardı. 3 hafta önce görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Servis çağırdım. Y-Su kartı olabilir 1300tl cüreti olur dediler. Tamam götürün tamir edip getirin dedim. Bu arada gelen servis LG yetkili servisi. 2 gün sonra aradılar anakart yanmış değişmesi gerkeiyor ancak üretimde olmadığından cihazın bu parçası stoklarda yok tamir edemiyoruz dediler. Satın alma tarihime baktım, fatura falan her şey duruyordu. Daha 10 yıllık zorunlu parça stok süresinin geçmediğini gördüm. Doğrudan LG müşteri hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. 10 yıl parça tutmak zorunda LG. Bu cihazımın tamir edilmesini istiyorum, tamir edemiyorsanız tüketici hakları kanununun ilgili maddesine göre işlem yapılmasını talep ediyorum dedim. Durumu incelediler, benden fatura ve garanti belgesinin kopyasını istediler. Sonra garanti dışı bile olsa stokta parçasının olmamasından dolayı tamir isteğimi yerine getiremediklerinden, tamir edilseydi alınacak ücret karşılığında fatura bedelimi geri iade etme kararı çıktı. ve işlemler hız şekilde sonuçlandırılarak 2 hafta içinde fatura iadem hesabıma yattı. Servislerden benzer yanıtlar alan arkadaşların bu yolu denemelerini öneririm. En azından yeni tv için destek olur fatura iadesi.
|
Hangi uygulamayı açsam illaki donma yapıyor. hafızası bir gıdımlık zaten. siz netflixi telefona yükleyin.daha sonra miracast ile TV ekranına yansıtın öyle yapıyorum ben.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetle26 -- 15 Ocak 2014; 17:24:18 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 22 Ağustos 2013; 17:57:04 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|