Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
471.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faivelley

bende çok sizlerle olmak isterdim fakat yarın sabah şehir dışına çıkıcam herkese iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    şafak bey ben bayramın ikinci günü haydarpaşaya geliyorum resimleri cdye ekliyecegim cünkü sürekli resim cekiyorum bugun dh9500 ile ilgili resimde cekiyorum onlarıda hepsini ekleyip cd kayıt yapacagım eger imkanım olursa de33000 lük makinayı arife gününü birkez daha cekmeyi düşünüyorum ama bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HERCAİ01

şafak bey ben bayramın ikinci günü haydarpaşaya geliyorum resimleri cdye ekliyecegim cünkü sürekli resim cekiyorum bugun dh9500 ile ilgili resimde cekiyorum onlarıda hepsini ekleyip cd kayıt yapacagım eger imkanım olursa de33000 lük makinayı arife gününü birkez daha cekmeyi düşünüyorum ama bakalım..

Alıntıları Göster
    birde Şafak bey linkde yaptırıyorum akşam yarın inşallah burdan yayınlarım...
  • quote:

birde Şafak bey linkde yaptırıyorum akşam yarın inşallah burdan yayınlarım...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar

Şu ana kadar gelebileceğini bildirenler, Tarık Bey ve Engin. Diğer arkadaşlardan gelebilecek olanlar bence kaçırmasınlar derim. Zira Trenler grubumuzda çok buluşmalar ayarladım, gelen kimse pişman olmadı. Tarık Bey size anlatır, kendisi hepsini kaçırma rekorunu elinde tutuyor :) Kesin gelecek olanlar belirtirlerse, yanımda Vol 3.1 getireceğim. Görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish Trains

Merhaba arkadaşlar

Şu ana kadar gelebileceğini bildirenler, Tarık Bey ve Engin. Diğer arkadaşlardan gelebilecek olanlar bence kaçırmasınlar derim. Zira Trenler grubumuzda çok buluşmalar ayarladım, gelen kimse pişman olmadı. Tarık Bey size anlatır, kendisi hepsini kaçırma rekorunu elinde tutuyor :) Kesin gelecek olanlar belirtirlerse, yanımda Vol 3.1 getireceğim. Görüşmek üzere...

Alıntıları Göster
    :) tşk ederim Şafak bey bu sefer kacırmıyacagım inşallah..:) EVET..gercekden kacırmayın arkadaşar Şafak bey henüz görüşemedim ama Alper bey Serence bey de bize katılacagından eminim serence kardeş annesinin rahatsızlıgından dolayı bursaya gidecek ama dönerse katılacagını belirtii..Taha İstanbuldaysa oda kesin bize eşlik eder diye düşünüyorum..Çetin kardeş bence sizide aramzda görmek isteriz..bence bir düşünün derim..dönerken birlikde döneriz...

• quote:

:) tşk ederim Şafak bey bu sefer kacırmıyacagım inşallah..:) EVET..gercekden kacırmayın arkadaşar Şafak bey henüz görüşemedim ama Alper bey Serence bey de bize katılacagından eminim serence kardeş annesinin rahatsızlıgından dolayı bursaya gidecek ama dönerse katılacagını belirtii..Taha İstanbuldaysa oda kesin bize eşlik eder diye düşünüyorum..Çetin kardeş bence sizide aramzda görmek isteriz..bence bir düşünün derim..dönerken birlikde döneriz...

Alıntıları Göster
    Ben de katılmayı çok isterim şafak abi bana da bir 3.1 yaparsan sevinirim salı görüşmek üzere...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpernet

Ben de katılmayı çok isterim şafak abi bana da bir 3.1 yaparsan sevinirim salı görüşmek üzere...

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. selam şafak bey inanın bende gelmeyi çok isterdim fakat bu mümkün değil. bayramda izmirde olacağım perşembe günü okul ve işe devam edeceğim. artık bol bol resim çekilin hep beraber bizde onlara bakmakla yetiniriz. Hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden. size iyi gezmeler.
  • quote:

evet de33000 arasındaki boji ile yakıt deposu arası biraz acık bencede bu resimlerin dışında birde geriden yüksek cözünürlükde resim alacagım o gün cekemedim birde yagmur ve pil sorununu yaşadım o yüzden cekimlere devam edecegim...

Alıntıları Göster
    bayramın 2.Günü haydarpaşadayız bize katılmak isteyenleri bekleriz...
  • quote:

bayramın 2.Günü haydarpaşadayız bize katılmak isteyenleri bekleriz...

Alıntıları Göster
    bir süprizde benden olsun adana şalgamı ikramınızdan benden olsun haydarpaşada bir adana şalgamı içelim arkadaşlar....
  • quote:

bir süprizde benden olsun adana şalgamı ikramınızdan benden olsun haydarpaşada bir adana şalgamı içelim arkadaşlar....

Alıntıları Göster
    erkan kardeş valaha katılsaYDINIZ Cok memnun olurdum gerçekden...
  • quote:

erkan kardeş valaha katılsaYDINIZ Cok memnun olurdum gerçekden...

Alıntıları Göster
    ANKARA LOKO BAKIM'DA BİR HAREKETLİK VAR LOKOLARA BAKIM YAPILIYOR

TCDD tren similatörü

• quote:

Orijinalden alıntı: makinist71

ANKARA LOKO BAKIM'DA BİR HAREKETLİK VAR LOKOLARA BAKIM YAPILIYOR

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    DE 33025 BAKIM İÇİN DEPOYA GİRİYOR

TCDD tren similatörü

• quote:

DE 33025 BAKIM İÇİN DEPOYA GİRİYOR

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    VE YERİNE GİRİYOR BAKIM İÇİN DE 33025

TCDD tren similatörü

• quote:

VE YERİNE GİRİYOR BAKIM İÇİN DE 33025

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    sorma tarık abi benimde içim gidiyor ama ne yapayım. bir daha ki sefere inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan_35

sorma tarık abi benimde içim gidiyor ama ne yapayım. bir daha ki sefere inşallah.

Alıntıları Göster
    HAYIRLISI olsun erkan kardeş Çetin kardeş sen ne yapmayı düşünüyorsun bu arada resimler süper yine güzel bir depo görüntüsü...
  • quote:

HAYIRLISI olsun erkan kardeş Çetin kardeş sen ne yapmayı düşünüyorsun bu arada resimler süper yine güzel bir depo görüntüsü...

Alıntıları Göster
    Sid Meiers Railroads Çıkmış arkadaşlar. Eğlenceli bir oyuna benziyor. indirelim bakalım... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegis2006

Sid Meiers Railroads Çıkmış arkadaşlar. Eğlenceli bir oyuna benziyor. indirelim bakalım... :)

Alıntıları Göster
    Merhabalar arkadaşlar

Öncelikle, tüm demiryolu sever arkadaşlarımın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Daha nice bayramlarda birlikte olabilmek dileğiyle. Sizlere bayram şekeri benden :) E43042, İlören girişinde, sinyal sarı üstü yeşil açılmış, manevra için beklerken...

TCDD tren similatörü

• quote:

Merhabalar arkadaşlar

Öncelikle, tüm demiryolu sever arkadaşlarımın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Daha nice bayramlarda birlikte olabilmek dileğiyle. Sizlere bayram şekeri benden :) E43042, İlören girişinde, sinyal sarı üstü yeşil açılmış, manevra için beklerken...

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    Yine E43042 ile Fatih Ekspresi, Ankara-Polatlı arasında...
    Not: E43000'ler için yeni gece kabini bu olacak arkadaşlar.

TCDD tren similatörü

• quote:

Yine E43042 ile Fatih Ekspresi, Ankara-Polatlı arasında...
    Not: E43000'ler için yeni gece kabini bu olacak arkadaşlar.

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar

Engin sormuş, benim resmimi istemişti. Ben de size gönderiyorum, bir aksilik olmazsa;
    Bayramın ikinci günü, Haydarpaşa Gar'da buluşuyoruz. Ben size saati ve yeri bildireceğim. Mutlaka burdan, olmazsa benim telefonumdan arayarak öğrenin. Görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü

• quote:

Arkadaşlar

Engin sormuş, benim resmimi istemişti. Ben de size gönderiyorum, bir aksilik olmazsa;
    Bayramın ikinci günü, Haydarpaşa Gar'da buluşuyoruz. Ben size saati ve yeri bildireceğim. Mutlaka burdan, olmazsa benim telefonumdan arayarak öğrenin. Görüşmek üzere...

TCDD tren similatörü

Alıntıları Göster
    Şafak bey , ben Murat yahoo dan size attığım son mail e baktınız mı bilmiyorum ama salı günü fotoğraf makinamla H.paşa da olucamGörüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: mutesuz

Şafak bey , ben Murat yahoo dan size attığım son mail e baktınız mı bilmiyorum ama salı günü fotoğraf makinamla H.paşa da olucamGörüşmek üzere

Alıntıları Göster
    şafak bey şuan istanbuldayım cumadan beri bilgisayarım olmadığı için fazla giremiyom h.paşa ya çok yakınım eyer gara geldiğinizde ararsanız daha erkende buluşabiliriz salı zati buluşacazda insallah bi mani olmaz

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.