Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu İlk Maçı | RB Salzburg v Fenerbahçe [31.07.2013-21.30] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
2
Favori
35.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

Beyler bana kızmayın maçı izlemedim şimdi özetlere baktım da fener hiç oynamamış gözüküyor adamlar çok hazır fener hazırlık maçına çıkmış gibi geçmiş olsun o penaltıya dua edin 1-1 kötü skor değil kadıöyde halledersiniz

Dostum oyuna kımse ıyı demıyor.Kotu oyun ıyı skor.Bunaa kımse ıtıraz etmez.Insallah takım bıraz olsun toparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • Dünyanın en ballı takımı daha ötesi yok

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Acinacak durudasiniz. Yenilip eglendik karsiliginda kupa aldik var mi otesi?

Hocam o bişeymi biz sahada silik oynaıp ve maçı kaybedip sahada sevinen gördük.

Dostum sen bu lafı 2-1 yenilip sevindiğimiz maça mı söylüyorsun?

Not: Eleyecez inşallah

Orijinalden alıntı: onsos1100

Dünyanın en ballı takımı daha ötesi yok

RedBull ıc rahatlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

bir masum mor menekşe ağlıyor mu ne ahahahahaha

Maçı filan izlemedim işten yeni geldim bi baktım son dakika penaltı ile berabere bitmiş..
    Fenerin balı tutmuş ama salzburg un kaybedeceği birşey yok zaten ağustos sonunda turu geçmiş olacaklar. Karanlık işler siz daha iyi bilirsiniz.
    Ağlama konusuna gelince 2 senedir tff ve uefa kapılarında kimin ağladığını silivride çete liderine kimin sahip çıktığını siz daha iyi bilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

bir masum mor menekşe ağlıyor mu ne ahahahahaha

Maçı filan izlemedim işten yeni geldim bi baktım son dakika penaltı ile berabere bitmiş..
    Fenerin balı tutmuş ama salzburg un kaybedeceği birşey yok zaten ağustos sonunda turu geçmiş olacaklar. Karanlık işler siz daha iyi bilirsiniz.
    Ağlama konusuna gelince 2 senedir tff ve uefa kapılarında kimin ağladığını silivride çete liderine kimin sahip çıktığını siz daha iyi bilirsiniz

Alıntıları Göster
    Fenerbahçeli arkadaşlar da durumlarının vahim olduğunun farkında. Şans faktörünün bu akşam yanlarında olduğunu biliyorlar. Şakalar espriler de bir nevi terapi. Buyurun.

• Bizim angarali belinden sakatlanmis galiba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

quote:

neyse Salzburg 2 tane sallar Kadıköyde

HE YAV HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

1-1 süper skor sanki adamlar tam 3 gol pozisyonu harcadı. Kadıköyde 2 tane attılar mı kalırsınız öyle Volkan zıplayamaz.

mesaj-imza uyumu

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
    Teknik Direktör?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDDIEDz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: In Nox

quote:

neyse Salzburg 2 tane sallar Kadıköyde

HE YAV HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

1-1 süper skor sanki adamlar tam 3 gol pozisyonu harcadı. Kadıköyde 2 tane attılar mı kalırsınız öyle Volkan zıplayamaz.

mesaj-imza uyumu

Alıntıları Göster
    Fenerbahçeden bi cacık olmaz uefada belki bişey yapabilir ama şampiyonlar ligi imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Play-Off maçlarını heyecanla bekliyorum

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics
  • Fenerbahçe rakibi hafife almanın cezasını ağır ödeyecekti ama son anda haklı bir penaltı kazandı. Elinde Sow var yedek bekletiyorsun ve anlamakta zorlandığımız bir orta saha sistemiyle maça çıkıyorsun. Fenerbahçe aynı hataları kendi evinde yapmazsa turu zaten geçecektir ancak takım iyi oynamıyor.

İlkokullu provakatöre bak sen imza + profil resmi nickte değişte tam olsun Fransız.

Orijinalden alıntı: JorgeSalcedo

türk spikerden izlememiştim golü spiker süper bağırmış valla tüyler diken diken

Alıntıları Göster
    sanki yari final maci :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jakess

sanki yari final maci :)
    Bu arada Alvesin sorumsuzluğuna ne demeli? Rakibin hem bileğine hem de yetmiyormuş gibi suratına bilerek bastı resmen... Dünyanın her yerinde direk penaltı ve kırmızı kart.. Düşünsenize daha o dakika da bir kişi eksik ve geriye düşmüş olacaktık. Yatıp kalkıp vatandaşı olan hakeme dua etsin yoksa bugün burda turu nasıl kaybettiğimizi konuşuyor olacaktık...

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Fenerbahçe rakibi hafife almanın cezasını ağır ödeyecekti ama son anda haklı bir penaltı kazandı. Elinde Sow var yedek bekletiyorsun ve anlamakta zorlandığımız bir orta saha sistemiyle maça çıkıyorsun. Fenerbahçe aynı hataları kendi evinde yapmazsa turu zaten geçecektir ancak takım iyi oynamıyor.

Sonuna kadar katılıyorum

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Fenerbahçe rakibi hafife almanın cezasını ağır ödeyecekti ama son anda haklı bir penaltı kazandı. Elinde Sow var yedek bekletiyorsun ve anlamakta zorlandığımız bir orta saha sistemiyle maça çıkıyorsun. Fenerbahçe aynı hataları kendi evinde yapmazsa turu zaten geçecektir ancak takım iyi oynamıyor.

Sonuna kadar katılıyorum

Alıntıları Göster
    dün gördüm ki bu senede %95 şampiyon biz oluruz.. Ne bir top yapabilen var ne gol atacak adam.. bi sowla gg iyi gerisi hikaye.. Bu sene çok rahatım

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

dün gördüm ki bu senede %95 şampiyon biz oluruz.. Ne bir top yapabilen var ne gol atacak adam.. bi sowla gg iyi gerisi hikaye.. Bu sene çok rahatım

Alıntıları Göster
    Angaralının durumu ne beyler değneklerle yürüyor?

FENERBAHÇE S.K
  • quote:

Gelecek tur için imza+avatarını ben vereceğim sana.Zahmet etme.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.