Bildirim
Sakarya üniversitesi 2013 girişliler ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Onlardan biri benim biride sınıf arkadaşım :)
Sakarya Bilgisayar Mühendisliği*_____________________________ -
-
Beyler hayirli olsun.Benimde Siyaset bilimi ve Kamu Yönetimi. _____________________________
MERLIN / VAMPIRE DIARIES / TWO AND A HALF MAN / GAME OF THRONES / PERSON OF INTEREST / MISFITS / SUPERNATURAL / TEEN WOLF / FLASHFORWARD / BREAKING BAD / PRISON BREAK / HELLSING OVA / FAMILY GUY / SOUTHPARK / CHUCK / THE BIG BANG THEORY / THE WALKING DEAD / HEROES / DEATH NOTE / DEXTER / HOW I MET YOUR MOTHER / HOUSE M.D / Friends -
-
Bilgisayar mühendisliği
quote:
Orijinalden alıntı: nurullah67
quote:
Orijinalden alıntı: godilli
Bilgisayar mühendisliği
hayırlı olsun :)
Sağolun hocam sizede
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sisimores
Sakarya Bilgisayar Mühendisliği*
Hayırlı olsun banada sakarya bilgisayar mühendisliği geldi :)
Hayırlı olsun sanada :)
Teknoloji mi bilgisayar fakültesi mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisimores -- 26 Temmuz 2013; 9:05:34 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erkan4ceylan
teknoloji fakültesi mi hocam?
Yok bilgisayar._____________________________
Leyla İle Mecnun
Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY! -
benimde bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim _____________________________ -
-
quote:
quote:
quote:
bilgisayar fakültesi . senin ?_____________________________ -
Makine mühendisliği ikinci öğretim. Koskoca DH forumda yok mu hiç makine mühendisliği ya. Herkes bilgisayar mühendisliği kazanmış. Teknolojiyle iç ice olunca tabii :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: blizzard_onur
Makine mühendisliği ikinci öğretim. Koskoca DH forumda yok mu hiç makine mühendisliği ya. Herkes bilgisayar mühendisliği kazanmış. Teknolojiyle iç ice olunca tabii :D
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Benim bilgisayar olması tamamen şans işi :):) 22 tercih verdim ve bu tercihlerin çoğu elektrik-elektronik ve inşaat müh. idi.
Tercihlerin bitmesine 3 dk kala ekledim bilgisayarı . Sakarya inşaattan emindim. Onun altındada uludağ eem vardı. En azından o gelir diye düşünürken bir puanla kaçırdım ve bi alt sıraya eklediğim bilgisayar geldi. teknoloji alakası fasa fiso bu işler şans işi
Hayatımı yazdım resmen kusura bakma . Tekrar hayırlı olsun :D
quote:
Orijinalden alıntı: blizzard_onur
Makine mühendisliği ikinci öğretim. Koskoca DH forumda yok mu hiç makine mühendisliği ya. Herkes bilgisayar mühendisliği kazanmış. Teknolojiyle iç ice olunca tabii :D
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Benim bilgisayar olması tamamen şans işi :):) 22 tercih verdim ve bu tercihlerin çoğu elektrik-elektronik ve inşaat müh. idi.
Tercihlerin bitmesine 3 dk kala ekledim bilgisayarı . Sakarya inşaattan emindim. Onun altındada uludağ eem vardı. En azından o gelir diye düşünürken bir puanla kaçırdım ve bi alt sıraya eklediğim bilgisayar geldi. teknoloji alakası fasa fiso bu işler şans işi
Hayatımı yazdım resmen kusura bakma . Tekrar hayırlı olsun :D
Sağolasın, bu benim 2. üniversite olacak bi nevi. Abant İzzet Baysal Üniversitesinde çevre mühendisliğini bıraktım buraya gideceğim :) Bilgisasyar listemde yoktu hiç benim. İlk 6 tercihim elektrik elektronikti, 2 tanesi sakaryaydı, uludağ eem de vardı. Benim de 20 tercih vardı, makinelerin sonuncu tercihi de sakaryaydı. İyi yapmışsın o zaman. Yazmasaydın açıkta kalıyormuşsun. O da doğru :) Yok, önemli değil. Sağol, sana da hayırlı olsun :D_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bilgisayar fakültesi . senin ?
Benimde bilgisayar :)_____________________________
-
Arkadaslar sakarya ile ilgili konuyu ilk ben açmistim isterseniz oradan devam edelim Facebook sayfamizda var.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78504420&p=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Revolucion
Arkadaslar sakarya ile ilgili konuyu ilk ben açmistim isterseniz oradan devam edelim Facebook sayfamizda var.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78504420&p=1
Olur kardesim sorun degil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- y=x doğrusuna göre simetrik
- farklı yapıda cümle ne demek
- binom sabit terim bulma
- telegram liseli
- bilgi sarmal paragraf cevap anahtarı pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt