Şimdi Ara

Arduino hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pic ile uzun bir süre haşır neşir oldum ve artık arduinoya geçmek istiyorum sizce arduino için nasıl bir yol izlemeliyim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler

• Bir adet arduino bord alarak başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Bir adet arduino bord alarak başlayabilirsiniz.

buradan başlayabilirsin tabi :) ama öncelikle kendi sitesindeki örneklerden yada internetteki türkçe arduino örneklerinden başlayarak kabaca gözgezdirip gerçekten bu platform sana göre mi bakman başlamadan önce en mantıklı iş olabilir. alternatif birçok platform var haliyle seçenek çok önce diğer seçenekleri de inceleyip hangisi sana en sıcak geliyorsa ordan başlarsın. mesela raspberry bi alternatif olabilir ama arduinoya nazaran biraz farklıdır. bunları inceleyip araştırdıktan sonra hala arduinoda kararlıysan sana hangi bord , hangi örneklerle başlaman gerektiğine buradan karar verebiliriz :)
  • bende mühendisliğe baslicam degisik secenekler var rasspery pi neyse, arduino , picaxe, avr ne olduklarını bende tam olarak bilmiyorum
    fiyat arastirmasi icin ebay bakmalısın birde youtube bir sürü arduino tutorial var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasirga_

quote:

Bir adet arduino bord alarak başlayabilirsiniz.

buradan başlayabilirsin tabi :) ama öncelikle kendi sitesindeki örneklerden yada internetteki türkçe arduino örneklerinden başlayarak kabaca gözgezdirip gerçekten bu platform sana göre mi bakman başlamadan önce en mantıklı iş olabilir. alternatif birçok platform var haliyle seçenek çok önce diğer seçenekleri de inceleyip hangisi sana en sıcak geliyorsa ordan başlarsın. mesela raspberry bi alternatif olabilir ama arduinoya nazaran biraz farklıdır. bunları inceleyip araştırdıktan sonra hala arduinoda kararlıysan sana hangi bord , hangi örneklerle başlaman gerektiğine buradan karar verebiliriz :)

Gerekli araştırmaları yaptım.Arduinoya karar verdim.Bu arada mekatronik müh. öğrencisiyim.Yapmak istediğim projelere en uygunu arduino diye düşünüyorum.Başlamak için ise uno R3 düşünüyorum.Sizin bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

http://coskuntasdemir.net/arduino-kitabim

Kitap C dilini anlatıyor.Ben de C dilini biliyorum zaten.Kitap yerine örnekler üzerinden gitmek daha mantıklı galiba.Yine de teşekkürler.İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ardunio Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Arduino projesi hk. birkaç soru
    9 yıl önce açıldı
    Arduino ile Birşeyler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin yerinde olsam arduino bord la başlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetZorluVEVO

senin yerinde olsam arduino bord la başlardım

Neden ki ?
  • Arduino mega alın,yanına da ethernet shield ekleyin.
  • quote:

Arduino mega alın,yanına da ethernet shield ekleyin.

an itibariyle unu R3 siparişi verdim.Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.