Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
67
Favori
223.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesleği bilişim teknolojileri olan biri olarak nacizane buradaki abilerime kardeşlerime aktarmak istediğim deneyimlerimi yazma gereği hissettim,

Arkadaşlar 4 yıl oluyor 81 ekran ful hd philips 32pfl7864 olması lazım tam hatırlamıyorum ama budur buyuk ihtimalle modeli, gayette memnunum oyun performansıda tatminkardı.

Şu an ps3 u satmış bulunuyorum ve meraklıları gibi bende ps4 u beklemekteyim.Tabi bu arada ps4 te oyunu biraz daha buyuk bir tv de oynamak gibi bir isteğim var.Ve bunun sonucunda cok fazlaca araştırrma şansımda oldu.Şu anda butce olarak en fazla w805 w655 cihazlarında karar kıldım.Kaldıki w805 ten arkadaşlarımla birlikte tam 3 adet almayı planlıyoruz inşallah...

Neden Sony ? Nedeni şu arkadaşlar Sony bir ürün kendi çevrebirimleri ile herşeyden daha performanslı çalışıyor, hatta teknoloji eleştirmenleride bunu doğruluyor ve eğer teknoseyirdeki w805 incelmesini izlerseniz Sorada inceden xperia z ile hafif bir dokunduruyor Sony'e.Nasıl oluyor bu diye soracak olursanız bunlar bizimde cok ifade edemediğimiz daha dogrusu %100 bundan diyemediğimi arka planda sony ürünlerin birbirleriyle haberleştiği bir takım belki kodlar belki chipset modelleriyle iniltilili olabilir.

Kafanızı daha fazla şişirmeden size şuradan bir ornek vereyim yorumu size bırakıyorum.Benim tv cok cok iyi bir cihazdı vakti zamanında birde arkadaşımın arkadaşında sony bravia 800 tl ye aldıgı bir cihaz vardı full hd bile değil o cihazın oyun performansını benim tv cok zor veriyordu kimi zaman hd ready sony benim tvden cok daha iyi oyun performansı veriyordu.Buradan yola çıkılarak keselerine göre 3d onemli değil diyen arkadaşlara w655 yada w685 3d de olsun diyen arkadaşlara w805 nacizane onerimdir.

NOT:Sakın Sony fanı oldugum falan duşunulmesin bir Sony Vaio notebook tan dolayı Sony ile mahkemelik olmuşluğumda vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Mesleği bilişim teknolojileri olan biri olarak nacizane buradaki abilerime kardeşlerime aktarmak istediğim deneyimlerimi yazma gereği hissettim,

Arkadaşlar 4 yıl oluyor 81 ekran ful hd philips 32pfl7864 olması lazım tam hatırlamıyorum ama budur buyuk ihtimalle modeli, gayette memnunum oyun performansıda tatminkardı.

Şu an ps3 u satmış bulunuyorum ve meraklıları gibi bende ps4 u beklemekteyim.Tabi bu arada ps4 te oyunu biraz daha buyuk bir tv de oynamak gibi bir isteğim var.Ve bunun sonucunda cok fazlaca araştırrma şansımda oldu.Şu anda butce olarak en fazla w805 w655 cihazlarında karar kıldım.Kaldıki w805 ten arkadaşlarımla birlikte tam 3 adet almayı planlıyoruz inşallah...

Neden Sony ? Nedeni şu arkadaşlar Sony bir ürün kendi çevrebirimleri ile herşeyden daha performanslı çalışıyor, hatta teknoloji eleştirmenleride bunu doğruluyor ve eğer teknoseyirdeki w805 incelmesini izlerseniz Sorada inceden xperia z ile hafif bir dokunduruyor Sony'e.Nasıl oluyor bu diye soracak olursanız bunlar bizimde cok ifade edemediğimiz daha dogrusu %100 bundan diyemediğimi arka planda sony ürünlerin birbirleriyle haberleştiği bir takım belki kodlar belki chipset modelleriyle iniltilili olabilir.

Kafanızı daha fazla şişirmeden size şuradan bir ornek vereyim yorumu size bırakıyorum.Benim tv cok cok iyi bir cihazdı vakti zamanında birde arkadaşımın arkadaşında sony bravia 800 tl ye aldıgı bir cihaz vardı full hd bile değil o cihazın oyun performansını benim tv cok zor veriyordu kimi zaman hd ready sony benim tvden cok daha iyi oyun performansı veriyordu.Buradan yola çıkılarak keselerine göre 3d onemli değil diyen arkadaşlara w655 yada w685 3d de olsun diyen arkadaşlara w805 nacizane onerimdir.

NOT:Sakın Sony fanı oldugum falan duşunulmesin bir Sony Vaio notebook tan dolayı Sony ile mahkemelik olmuşluğumda vardır.

Bu işi bildiğinize inanarak şuan 32' bir tv öneriniz ne olur ? 3d smart tv vs hiç önemli değil ps4 ile oyun oynanacak ve film izlenicek bütce 1.000 tl 1 haftadır sabah akşam bu tv işini araştırmaktayım fakat elimde hala bir sonuç yok yardımcı olursanız çok memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Mesleği bilişim teknolojileri olan biri olarak nacizane buradaki abilerime kardeşlerime aktarmak istediğim deneyimlerimi yazma gereği hissettim,

Bu işi bildiğinize inanarak şuan 32' bir tv öneriniz ne olur ? 3d smart tv vs hiç önemli değil ps4 ile oyun oynanacak ve film izlenicek bütce 1.000 tl 1 haftadır sabah akşam bu tv işini araştırmaktayım fakat elimde hala bir sonuç yok yardımcı olursanız çok memnun oluruz.

Hocam aslında bu işi yani tv işini çok iyi bilmek gibi bir iddiam yok.İşte biraz mesleki sebepler biraz merak biraz ps4 girince işin içine hakikaten olayların rengi değişiyor.Benim gözlemlediğim şu daha iyi bir ps4 performansı almak istiyorsanız butceniz dogrultusunda sony bir tv giriş seviyesi bile olsa sizi tatmin edecektir.

www.tarlacilar.com
    TARLACILAR SONY OUTLET CENTER
    http://www.tarlacilar.com/#/sony-tv/4524694980

bu sayfada sizin fiyattan biraz daha yuksekte bir urun var KDL-42EX410 bu cihaza bakabilirsiniz magaza outlettir .Kutularında yırtık falan urunleri muazzam indirimlere satıyorlar ustadım...Bakabilirsiniz.

Ama sizin içinde bakıyor olacagım bu butcelerde bir tv buradan yazarım size...

• Beyler w655 w805 w905 arasında çok görüntü farkı olurmu , bi de yılbaşından sonra yeni model tvler çıkınca fiyatları inermi bunların ?

• Bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox90 kullanıcısına yanıt

Tr Samsung garantili, hizli.com DA var ama burda daha ucuz bende n11 den aldim ertesi gun eve geldi

• Sony ürünlerinin bir biri ile uyumlu çalışması gayet doğal. Bu durum her markada geçerlidir. Tek amaç oyun performansı ise bende sony tv tavsiye ederim. Şahsen sony tv'lerin film performanslarını beğenmiyorum. Zaten iş filme dönerse önce projeksiyon sonra plazma tv gelir. Led lcd tv daha sonra. Neyse konuyu dağıtmayalım, PS3 oyunlarının %90 hatta %95'i 720p çözünürlüğe sahiptir. Bu oyunların hd ready tv'de daha iyi gözükmesi doğal bir durumdur.
  • Allah rızası için biri 3d tv tavsiyesi versin.. Bütçe 2000 lira... Gerçi dün balçova'daki bütün elektro marketleri gezdim ve tavsiye aldım ama daha çok stok eritmek üzere tavsiye verdiler gibi geldi bana.. Teknosa, media markt, darty ve vatan bilgisayar'ın ortak önerisi lg 42la660 oldu. Hediye olarak 4 3d gözlük, 2 adet oyun gözlüğü ve akıllı kumanda var fiyatı da 2000 tl.. Nedersiniz iyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilee -- 2 Kasım 2013; 10:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Sony ürünlerinin bir biri ile uyumlu çalışması gayet doğal. Bu durum her markada geçerlidir. Tek amaç oyun performansı ise bende sony tv tavsiye ederim. Şahsen sony tv'lerin film performanslarını beğenmiyorum. Zaten iş filme dönerse önce projeksiyon sonra plazma tv gelir. Led lcd tv daha sonra. Neyse konuyu dağıtmayalım, PS3 oyunlarının %90 hatta %95'i 720p çözünürlüğe sahiptir. Bu oyunların hd ready tv'de daha iyi gözükmesi doğal bir durumdur.

Dostum kesinlikle aynı fikirdeyiz oncelik ps3 veya 4 ise sony alınmalı biraz butce zorlayarak ve ps3 se kullanılacak makine hd ready yeni sony ler var 32'' bunlardaki performans cok cok iyi oluyor.Ancak olay ps4 e donerse hd ready tv yetersiz kalma ihtimali var saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilee

Allah rızası için biri 3d tv tavsiyesi versin.. Bütçe 2000 lira... Gerçi dün balçova'daki bütün elektro marketleri gezdim ve tavsiye aldım ama daha çok stok eritmek üzere tavsiye verdiler gibi geldi bana.. Teknosa, media markt, darty ve vatan bilgisayar'ın ortak önerisi lg 42la660 oldu. Hediye olarak 4 3d gözlük, 2 adet oyun gözlüğü ve akıllı kumanda var fiyatı da 2000 tl.. Nedersiniz iyi mi ?

Hocam amaç nedir ? Amaç ps ise kesinlikle Lg tavsiye etmiyorum.Philips filan bakabilirsiniz en yakın arkadaşımda olan ve ciddi iyi performans veren bir cihaz Philips 40PFL5507H saygılar buna bakabilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyler w655 w805 w905 arasında çok görüntü farkı olurmu , bi de yılbaşından sonra yeni model tvler çıkınca fiyatları inermi bunların ?

905 in biraz olayı farklı ancak w805 w655 tvlerde ps4 yada ps3 performanslarında cok atla deve fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

http://www.hizlial.com/sony-klv-40r452a-40-inc-102-cm-100hz-usbmovie-full-hd-edge-led-tv/05.011.4140.0615

Bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Giriş seviyesi tabir edilen cihazlardan biri olsada ps performansı çok tv den daha iyi olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Beyler w655 w805 w905 arasında çok görüntü farkı olurmu , bi de yılbaşından sonra yeni model tvler çıkınca fiyatları inermi bunların ?

905 in biraz olayı farklı ancak w805 w655 tvlerde ps4 yada ps3 performanslarında cok atla deve fark yok.

w805 le karar kıldım 42 inç modeli 2500 tl civarı w905 40 inç 3500 tl civarı
    biri 400 hz diğeri 800 hz başka da fark yok gibi, he bi de w805 biraz daha büyük ve 1000 lira daha ucuz.
  • quote:

quote:

Giriş seviyesi tabir edilen cihazlardan biri olsada ps performansı çok tv den daha iyi olacaktır.

Aklımda bir de bu tv var ama 32' olması beni düşündürüyor.Boyut olarak sorun olur mu acaba ?

• quote:

quote:

Allah rızası için biri 3d tv tavsiyesi versin.. Bütçe 2000 lira... Gerçi dün balçova'daki bütün elektro marketleri gezdim ve tavsiye aldım ama daha çok stok eritmek üzere tavsiye verdiler gibi geldi bana.. Teknosa, media markt, darty ve vatan bilgisayar'ın ortak önerisi lg 42la660 oldu. Hediye olarak 4 3d gözlük, 2 adet oyun gözlüğü ve akıllı kumanda var fiyatı da 2000 tl.. Nedersiniz iyi mi ?

Hocam amaç nedir ? Amaç ps ise kesinlikle Lg tavsiye etmiyorum.Philips filan bakabilirsiniz en yakın arkadaşımda olan ve ciddi iyi performans veren bir cihaz Philips 40PFL5507H saygılar buna bakabilirsiniz hocam

Amaç ps4 hocam. Daha önce sony w655a önerdiker fakat 3d olayı olmadığı için o seçeneği eledim. Gerçi ondan başka seçenekte yoktu o yüzden dün mal mal tv'lere bakıp durdum. 😁 bir sonraki gidişimde de aynı şekilde kalmamak için 3-5 tv tavsiyesiyle gidip içlerinden seçim yapmak istiyorum. Yoksa satıcıya kalsak en kötü performansı sony gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

http://www.hizlial.com/sony-klv-40r452a-40-inc-102-cm-100hz-usbmovie-full-hd-edge-led-tv/05.011.4140.0615

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ue-32f5570-32-100hz-uydu-alicili-wifi-usbmovie-smart-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam32f5570&categoryId=163192

Aklımda bir de bu tv var ama 32' olması beni düşündürüyor.Boyut olarak sorun olur mu acaba ?

Kendim kullandığım için söylüyorum ps için samsung önermiyorum. Bende 46 es8000 led tv var 800 hz, bide oturma odasında da 82 ekran 200 hz tv var 3d ikisininde ps3 performansından hiç memnun değilim şimdi yeni modelleri geldi heralde f serisi onlara bişey diyemicem . Ama pek fark olduğunu zannetmiyorum.paran varsa sony

• quote:

quote:

quote:

Amaç ps4 hocam. Daha önce sony w655a önerdiker fakat 3d olayı olmadığı için o seçeneği eledim. Gerçi ondan başka seçenekte yoktu o yüzden dün mal mal tv'lere bakıp durdum. 😁 bir sonraki gidişimde de aynı şekilde kalmamak için 3-5 tv tavsiyesiyle gidip içlerinden seçim yapmak istiyorum. Yoksa satıcıya kalsak en kötü performansı sony gösteriyor.

SATICI neyden daha fazla prim alıyorsa o cihazı oneriri kardeşim bu bir gerçektir.Dediğim gibi samsung ve lg ps icin onerilmeyen cihazlar biraz zorlayabilirim idyorsan w805 oneriyorum bizde 3 arkadaş bu tv den almayı planlıyoruz benim uzun araştırmalarım sonucu arkadaşımda bana uydular 3 tane alacagız ama fiyatla alakalı biraz düşüş bekliyorum.

Bir kaç yerden fiyat aldım bakalım beklemedeyiz biz ama model belli sadece fiyatta beklemedeyiz. Hayırlısı inşallah...

• Hocam ben kesinlikle amaç ps ise samsung ve lg den uzak durulmalıdır diye duşunuyorum tabi seçimler sizin forumdada var samsung kullanıp ps performansından hic memnun olmayan keza benim abimde lg 42lw5500 var ama oda cok memnun degil ps performansından bilginize...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SATICI neyden daha fazla prim alıyorsa o cihazı oneriri kardeşim bu bir gerçektir.Dediğim gibi samsung ve lg ps icin onerilmeyen cihazlar biraz zorlayabilirim idyorsan w805 oneriyorum bizde 3 arkadaş bu tv den almayı planlıyoruz benim uzun araştırmalarım sonucu arkadaşımda bana uydular 3 tane alacagız ama fiyatla alakalı biraz düşüş bekliyorum.

Bir kaç yerden fiyat aldım bakalım beklemedeyiz biz ama model belli sadece fiyatta beklemedeyiz. Hayırlısı inşallah...

Bende philips 46pfl5507 var. Ps3 performansı iyidir, tavsiye ederim. Ancak geçen yılın serisi olduğu için gerek 40 gerekse 46 inch'ini kapalı kutu bulmak zordur diye düşünüyorum. Philips 5507 3d olarak aktif shutter kullanıyorken, sony w805 ise pasif kullanır. 3D'ye önem veriyorsanız bu durum aklınızda bulunsun. 3D olarak aktif veya pasif tercihi kişiye göre değişir tabi ki. Ben şahsen aktif gözlüğü tercih ediyorum.

• Arkadaşlar Ağustos 2013 te yaptığım yorumu sizlerle paylaşayım;

Evet arkadaşlar bugün tvmin kurulumu yapıldı 32la660s... oyun konsollarım için almıştım ve tabiki ps4...bu arada samsung 27sa950d monitör kullanıyordum dehşet bir monitördü ama ideal boyut 32 inç olduğuna kanaat getirince tv alma vakti geldi diye düşündüm.....ufak bir inceleme yapayım oyun için;

öncelikle tvde tüm testler yapıldı ölü pixel zart zurt hiçbirşey yok..tasarımı görüntü kalitesi ve 3d olayını test ettim bu konuda çok yorum yapmayacağım çünkü mükemmeller..şimdi gel gelelim oyun performansına.. :) ben sıkı bir online oyuncusuyum hardcore gamerda denilebilir..bundan önce samsung 27sa950 monitör kullanıyodum ve çokta memnundum..ve şimdi söylüyorum lg bu sefer yapmış oyun için alacaklar tereddüt etmeden 32la660s tv yi alabilirler..

oyun moduna aldıktan sonra input lag için en iyi denenecek oyun guitar herodur ve hemen teste başladım gitarımla şov yaptım resmen tamam bir monitör değil ama asla rahatsız edecek yada öle hissettirecek sıkıntı kesinlikle olmadı..
    ardına hemen çok merak edilen futbolda uzun toplarda bulanıklık gölge kalma gibi sorunlar olup olmadığını test etmek için pes 2013 taktım ve görüntü şaheserdi ne bir bulanıklık ne uzun toplarda iz nede gölgelenme vardı herşey mükemmeldi..

kısaca bu tv oyun için alınırmı???evet kesinlike alınır..ha bu arada en son orjinal 3d resident evil retrubution taktım tv hemen 3d yi algılayıp otomatik 3d ye alıp gözlükleri takmamı istedi ve görüntü mükemmeldi tek bir çizgi ve titreme dahi yoktu pürüzsüzdü...burdan tekrar oyun için alcaklara söylüyorum..gönül rahatlığıyla hem bunesil hemde gelecek nesil oyun konsollarınız için bu tvyi öneririm...

Ayrıca şu hz olayına kafanız takılmasın panel 50hz diyolar ama bence kesinlikle değil minimum 100 hz bu panel..çünkü 3d oynatabilmesi içn bu panelin iki görüntü oluşup üst üste binmesi için 50hz+50hz iki görüntü 100hz yapar buda minimum...ayrıca 50hz idda edilen panel asla 60 hz göstermez ama ps3 te baktığımda oyunda 720p 60hz yazıyordu tvde birde 3d yapınca 120 hz eder yanı bu panel 100hz ve üzerinde bir panel..hadi diyelimki 50 hz olsa bile tv tek kelimeyle mükemmel görüntü kalitesini sunuyor hem duran resimde hemde hareketli resimlerde...saygılarımla..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.