Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.960
Cevap
124
Favori
493.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 500 dk konuşma, 1 GB (2 de olabilir) interneti olan uygun ücretli bir faturalı tarifeye numara taşımak istiyoruz.
    PTTCell uygun mudur? Var mı önerisi olan bir arkadaş?

Mobil Uzman sen yetkili bir abiye benziyorsun
  • CehdHab kullanıcısına yanıt
    Hangi operatorden geçeceksin? Bütçe nedir,ödeme planın ne yani?
  • Mesajı düzenliyordum tam ilgili bilgilerle.

İki kişi geçiyoruz. Birisi Türk Telekom, diğeri Turkcell müşterisi. İkisi de faturasız.

Aylık 20-30 TL arası olabildiğince uygun bir faturalı kampanya arıyoruz.

500 dk civarı internet, 1 GB filan da internet. Esas belirleyici faktör fiyat uygunluğu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CehdHab -- 30 Haziran 2019; 15:56:21 >
  • Beyler 3 yıldır Türk telekom faturalıdaydım. Yeni müşterilere güzel paketler sunuyolar da eski müşterilere yüksek fiyattan vermeye devam ediyolar. 3 aylığına Pttcell faturasıza geçsem, beni yeni müşteri olarak sayıp yeni müşterilere özel paketlerden sunarlar mı ? Vodafone ve Turkcell çekmiyor evde onlara geçemem bu arada.
  • CehdHab kullanıcısına yanıt
    hocam 2013ten beri pttcell kullaniyorum şu anki faturam 19tl taahhut ile ama çoğu tarifeler yeni musterilere kapandi. bimcellde faturasiz daha uyguna geliyor ancak telsiz kullanim ucretini kimse hesap etmiyor. mesela 25 lira yuklediniz 1 2 lira icin paketinizi yenileyemeyebilirsiniz bu durumda minimum yukleme tutarinda ek yukleme yapmaniz gerekiyor. faturasizlar bu acidan sıkıntılı gibi duruyor. ama tasima yaparak yil sonuna kadar telsiz ucretini tek seferde odeme gibi bisey oluyormus eski operator toplu telsiz ucreti faturalandiriyormus diye yazanlar var forumda. bu soyledigim olayi iyi ogren ona gore hareket et derim.
  • mesajım bulunsun
  • geceleri internet tekrar mı hızlanıyor? birden sonra hızlandı bende. anlamadım.
  • kozmoslu kullanıcısına yanıt
    ses çıkarma şuan yardırıyorum. nadiren böyle hatalar oluyor. luan bende son hız. ama şunu unutma interneti kapatıp açarsan geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Pttcelle başvurdum sonuç alamadım...Bimcelle başvurdum sonuç alamadım, aslında iş bimcellikti ama bana iki sefer incelem yaparak bir hata yok dendi...Bende BTK ya başvurdum...Sonuç;

PTTCELL [Ana Konu]

Alıntıları Göster
    Dostum bunun aynısını bana da yaptılar,söyledikleri, yeni geçtiğiniz faturasız hatta yükleme yaptık 20 tl dediler.Ama ne haberim olmuştu ne de bakiyelerde görebiliyordum bu 20 tl yi, zaten bimcellden paket aldığım için bu 20 tl yi kullanacak alanım da yoktu.Bunlar böyle ahlaksızlar.

• Böyle bir sms geldi haberiniz varmı

4.5G'ye gecin, hediye 30GB cepten internet kazanin! En yakin PTT Merkezine giderek ucretsiz sekilde 3G uyumlu sim kartinizi 4.5G sim kart ile degistirebilirsiniz. Sim kart degisikligi sonrasi 4.5G 30GB yazip 5555'e SMS gondererek 30 gun gecerli hediye internetinizi kullanmaya baslayabilirsiniz.
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Ben de deneyeyim dedim. 4.5G abonesiyim zaten. Şu sms geldi.

Degerli musterimiz, kampanyadan 4.5G uyumlu simkartini 02.07.2019 tarihinden sonra alan abonelerimiz yararlanabilmektedir. Size ozel tekliflerimiz icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. B001
  • iz789 kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı ben daha geçmemiştim
  • Pttcell hattını iki farklı telefona taktım.Fakat 3/4G internete hiçbir şekilde bağlanmıyor.İnternet ayarları tamam.Sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 31 Temmuz 2019; 8:54:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

Arkadaşlar 500 dk konuşma, 1 GB (2 de olabilir) interneti olan uygun ücretli bir faturalı tarifeye numara taşımak istiyoruz.
    PTTCell uygun mudur? Var mı önerisi olan bir arkadaş?

Mobil Uzman sen yetkili bir abiye benziyorsun
    Bana da arkadaş gibi 2-3 gb interneti olan bir paket yetecek. Hali hazırda PTTCELL GURUR tarifesindeyim, ancak taahhüt bittiği için son faturam 33 TL geldi. 20-30 TL arası bir tarife var mı?
    MH.ni aradığım zaman 32TL+vergi vereceğim bir tarife önerdi, onda da yine 3gb internet var, bana uymadı.
    Öneriniz nedir?
  • Mevcut paketim 1000dk 1000sms 6gb internet 34tl
    Çakallık yapıp yıl ortasında indirim tahahütü yapıp yıl sonu da paket takıyorlar akılları sıra pttcell e bağlıyorlar
    Sayfasında yeni gelenlere uygun tarifeler var
    Eskilere pazarlıksız çöp yok
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Vodafone nasil bolgenizde ? 7gb 27tl veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Vodafone nasil bolgenizde ? 7gb 27tl veriyorlar.
    Mesajı yazdıktan sonra araştırırken o kampanyayı da gördüm hocam. Freezone için TC kimlik bulursam, ya da 4 yaşındaki oğlumun TC'si kabul olursa 4gb 22TL kampanyası da var, olmadı onu alırım.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Oda guzel hocam.
  • 6 ay önce hat iptali için başvurmuştum, ikna için aradılar iptal parasıyla aynı ücrete gelecek diye dursun dedim ikna kampanyası vermişlerdi. Bugün tekrar aradılar ve 23₺'ye 750 Dk, 750 Sms ve 4GB paketi teklif ettiler taahhüt süresi uzamayacaksa olur dedim ve önceki ikna paketine verdiğim taahhüt süresinden devam edeceği söylendi, hat açılış vergileri vs ile 12,25 ödüyorum 500 dk 500 sms ve 2 gb için, 11₺ ile 2GB eklemiş oldum. İkinci hattım olduğu için dakika ve sms kullanmıyorum. 6 ay sonra iptal ya da farklı bi operatöre geçebilirim ama Türk Telekom'un 4.5G hızından memnunum (İstanbul'da). Sınırsız paketin olduğu zaman geceleri 300 Mbps'e kadar görüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Oda guzel hocam.
    Hocam otomatik ödeme talimatım vardı pttcell'de, ve bankadan da puan yattı. Ancak 6 ay daha otomatik ödeme talimatının devam etmesi gerekiyor. Vodafone'daki o 27 TL.lik 7 gb, veya 22 TL.lik yenilenen 2GB gibi, FATURALI bir tarife var mı? Puanın silinmemesi için, ki bu puan seyahat puanı olduğu için değerli, faturalı bir tarifeye geçmem lazım.
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.