Şimdi Ara

hd 5650 hala iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ec38

quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

quote:

sanırım düşük ayarlarda oynatabilir bu kart.. sahibi olup deneyen kimse yorum yazmamış lakin benim tahminim ayarlar düşürüldüğünde kasmaz.. soruyu şöyle değiştirecek olursam eğer cevbınız ne olur arkadaşlar.. laptop üzerinden oyunda oynamak istiyorm.. nvidia tarafında gt640 güzel bir kart ama bu kart olan laptopların fiyatı malumunuzdur ki çok yüksek.. bu kartın amd tarafındaki karşılığı nedir, oyunları medium ayarlarda 30 fps oynatacak bir laptopta hangi ekran kartları olmalı ?? tavsiyenize göre alacam

laptop için şimdi alınacaksa gt 645m den aşağısını alma derim gt650m gt 730m gt 740m ....gibi

hımm sanırım bu kartlara odaklanmam en iyisi olacak.. yoksa hemen pes ediyor.. hele de laptop olunca :D.. bu kartların amd tarafında rakipleri nasıldır peki bilginiz var mı ?

amd olarak ise hd 7690xt hd 7730m hd 8750m gibi kartlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Orta seviyeli karttır günümüz oyunlarını 720p de aa kapalı orta ayarlarda oynatabilir.

crysis 3
    bf 3
    farcry 3
    hitman
    tomraider
    bioshock

oynasın bakım nasıl oynayacak

Senin söylediğin gibi notebook kart sınıfında çok kötü bir kart değil, zaten ben yukarda da dediğim gibi 720p aa kapalı orta ayarlarda dedim crysis 3 hariç dediğin oyunları oynatır 5650m, 540m ayarında karttır ki bu iki kart kötü kartlar değildir boşuna yerden yere vurma bu kartları ben 520m (5650 ve 540m'den kötü karttır) ile core i5'li notebookta bf3'ü medium-high ayarlarda akıcı oynadığımı hatırlıyorum dediiğin oyunları crysis 3 hariç + 720p de aa kapalı orta ayarlarda ve en az core i3 veya i5 li notebookta akıcı oynanır diyorum.

• bakınırken karşıma şu çıktı

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np370r5e-s0atr-np370r5e-notebook-2117u-18ghz-4gb-500gb-156-1gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65486

komedi gibi yaa :D... 8750 kart var ve pentium işlemci koymuşlar :).. bundan alıp daha sonra 2. elde bozulan kırılan laptoplardan uygun chipsetli i5 veya i7 işlemci takana kadar bu şekilde kullanmak -tabiki bizim de kırıp parça parça satmamız da söz konusu fakat ola ki sağlam kaldı diyorum :)- nasıl fikir sizce :)..

yada peşinen şundan alıp paşa paşa kullanmak mı ? öğrenci hali müsait olmayacak ama zorlayacağız artık

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k56cb-xo029h-k56cb-core-i5-3317u-17ghz-6gb-ddr3-750gb-156-gt740m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64979

aslında şöylede bir seçenek var ama bunda da markaya güvenemiyorum.. kadar çok olumsuz yorum gördüm ki sağda solda

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vbe3317v-ultrabook-core-i5-17ghz-8gb-500+32-14-int-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=62626

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA Sol vvti 1.6 110 HP

• quote:

bakınırken karşıma şu çıktı

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np370r5e-s0atr-np370r5e-notebook-2117u-18ghz-4gb-500gb-156-1gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65486

komedi gibi yaa :D... 8750 kart var ve pentium işlemci koymuşlar :).. bundan alıp daha sonra 2. elde bozulan kırılan laptoplardan uygun chipsetli i5 veya i7 işlemci takana kadar bu şekilde kullanmak -tabiki bizim de kırıp parça parça satmamız da söz konusu fakat ola ki sağlam kaldı diyorum :)- nasıl fikir sizce :)..

yada peşinen şundan alıp paşa paşa kullanmak mı ? öğrenci hali müsait olmayacak ama zorlayacağız artık

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k56cb-xo029h-k56cb-core-i5-3317u-17ghz-6gb-ddr3-750gb-156-gt740m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64979

aslında şöylede bir seçenek var ama bunda da markaya güvenemiyorum.. kadar çok olumsuz yorum gördüm ki sağda solda

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vbe3317v-ultrabook-core-i5-17ghz-8gb-500+32-14-int-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=62626

bu fiyata alınabilecek en iyi laptop 1250 TL

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366657-notebook-urun10100.html

• quote:

quote:

bakınırken karşıma şu çıktı

bu fiyata alınabilecek en iyi laptop 1250 TL

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366657-notebook-urun10100.html

Mukemmel fiyat.. cok tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ

• z500 ü öyle bir anlatmış ki tanıtan arkadaş şaşırdım yahu.. sadece lenovo değil laptop almaktan vazgeçtim

http://forum.donanimhaber.com/m_68816172/tm.htm

konuya bakarsanız eğer anlarsınız ne demek istediğimi.. ben samsung r580 imle idare etcem biraz daha :(

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
  • quote:

quote:

arkadaşlar başlıktaki ekran kartı sizce günümüz oyunları için yeterli mi ? biliyorum bir kaç jenerasyon eski ama direct 11 desteğinin olması performanslı olmasını sağlamaz mı günümüz içinde ??

ne zaman iyi bir kart oldu ki ?

bunu demek için gelmiştim
  • gddr 5 7750 al

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalps

quote:

quote:

Orta seviyeli karttır günümüz oyunlarını 720p de aa kapalı orta ayarlarda oynatabilir.

crysis 3
    bf 3
    farcry 3
    hitman
    tomraider
    bioshock

Bf3 Hitman far cry3 hepsini sıkıntısız oynuyorum sorun ?

hocam laptopunuzun marka model ve işlemcisi nedir ?? hangi ayar seviyesinde en rahat açıyor ??

İmzamda belirttim zaten çok eski olmasada bir VAIO'm var çok uygun bir fiyata almıştım zamanında
    monitöre bağlıyorum (1280x1024) Hitman Orta-Düşük ayarlarda sıkıntısız açıyor
    Far Cry en düşük ayarlarda 30-35 fps veriyor
    Mos Wanted biraz sorunlu 25'lere kadar düşüyor
    Bf3 Notebook ekranı FullHD orda en düşük ayarlarda 30-35 fps veriyordu burda ayarları yüksetebilirim
    Metro Last Nıght'da ayarlar en düşük degiller fakat düşük ayarlarda çok rahat açıyor ben şuan için mutluyum o zamanlar değiştirme durumu vardı
    değiştirdik belki şimdide değiştiririz arkadaş abartmışda abartmış ne yani 4X Titan SLI'mı olması lazım oyun oynamak için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

crysis 3
    bf 3
    farcry 3
    hitman
    tomraider
    bioshock

hocam laptopunuzun marka model ve işlemcisi nedir ?? hangi ayar seviyesinde en rahat açıyor ??

İmzamda belirttim zaten çok eski olmasada bir VAIO'm var çok uygun bir fiyata almıştım zamanında
    monitöre bağlıyorum (1280x1024) Hitman Orta-Düşük ayarlarda sıkıntısız açıyor
    Far Cry en düşük ayarlarda 30-35 fps veriyor
    Mos Wanted biraz sorunlu 25'lere kadar düşüyor
    Bf3 Notebook ekranı FullHD orda en düşük ayarlarda 30-35 fps veriyordu burda ayarları yüksetebilirim
    Metro Last Nıght'da ayarlar en düşük degiller fakat düşük ayarlarda çok rahat açıyor ben şuan için mutluyum o zamanlar değiştirme durumu vardı
    değiştirdik belki şimdide değiştiririz arkadaş abartmışda abartmış ne yani 4X Titan SLI'mı olması lazım oyun oynamak için

ben vazgeçtim laptop almaktan.. bendede gt330m li bi lapop vardı onunla idare edip oyun laptopları razer ın ki gibi hep inceldiğinde bakarım bir duruma.. bütçede düzelir o zamana

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ

• quote:

arkadaşlar başlıktaki ekran kartı sizce günümüz oyunları için yeterli mi ? biliyorum bir kaç jenerasyon eski ama direct 11 desteğinin olması performanslı olmasını sağlamaz mı günümüz içinde ??

POWERCOLOR
    HD5670 GDDR3 2GB/3.8GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı
    119 TL

bunu alınız.

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

POWERCOLOR
    119 TL

bunu alınız.

+1

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

quote:

quote:

POWERCOLOR
    119 TL

bunu alınız.

+1

laptop gpusu bu neyin kafasındasınız oruc başa mı vurdu yoksa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heudérbaix

quote:

quote:

POWERCOLOR
    119 TL

bunu alınız.

+1

laptop gpusu bu neyin kafasındasınız oruc başa mı vurdu yoksa

• kötü bir kart değildir o.c ile hd5670e yaklaşabilir

quote:

quote:

quote:

crysis 3
    bf 3
    farcry 3
    hitman
    tomraider
    bioshock

doktora gözükün.

ben de oynadım bu kartla. BF 3 hala oynuyorum. ha ama high değil tabii ki . mediumda kasma yok ama çok yüklenmemek için low da oynuyorum

COMINGSOON

• Benim Laptopta bu kart vardı Ati Mobility Radeon HD 5650

Crysis 2
    Batttlefield 3

Orta-Yüksek karışık ayarda ortalama 22-23 FPS ile oynamama rağmen oyunda akıcılık vardı.

Ama NFS The Run yüklediğimde Mediumda 28 FPS Almama rağmen hafif kasıyordu.
    Thermaltake The Tower 500 Kasa // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart // AMD Ryzen R5 5600X İşlemci // Corsair CX Series CX750F RGB White // G.Skill 32 GB Trident Z RGB 3200 Mhz Ram // WD 3.5" 500 GB 5900 rpm 64MB SATA 3 + WD 3.5" 2 TB Blue 7200 rpm 64 MB SATA 3 + Samsung 120 GB EVO 850 SSD + Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD // Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma // Asus RX 6700 XT DUAL 12GB Ekran Kartı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.