Şimdi Ara

Unity3D Baslama Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
17
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence baslamak isteyenler c# ile baslasinlar javascript e gore daha derli toplu bir dil kurallari filan ayni olduğu icin unity disindada calismalar yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlamış ama teşekkürler.
  • John Stark kullanıcısına yanıt
    Konu hortlamadı hocam. Linkler günceldir. :)
  • Hocam ben şimdi Umit é başlamak istiyorum. Bununla Javascript bilmem lazım değil mi?
    Bir de bana bir Liste yapsanız bilmem gereken şeyler hakkında? Mesela Android oyun için
    1) Java
    2) Javascript vs. gibi
    Bu örnek tabi ki. Şimdiden teşekkür ederim

• 1) Blender veya Modo veya 3D Studio Max öğren
    2) C# Öğren
    3) Unity Öğren

Hepsi için youtube gayet erişilebilir bir kaynak. Ek olarak

1. modelleme programlarından birisini öğrenmek için; digitaltutors.com
    2. c# ı öğrenmek için pluralsight.com
    3. unity öğrenmek için digitaltutors.com]digitaltutors.com

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    1) Blender veya Modo veya 3D Studio Max öğren
    2) C# Öğren
    3) Unity Öğren

3. unity öğrenmek için digitaltutors.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximreality -- 19 Haziran 2014; 2:02:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

1) Blender veya Modo veya 3D Studio Max öğren
    2) C# Öğren
    3) Unity Öğren

3. unity öğrenmek için digitaltutors.com]digitaltutors.com

Javascript?

• ohhh cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: ElektroGod

ohhh cok iyi.

forumla seks mi yapıyon knk

evt pnp
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    JavaScript i öğrenmene gerek yok. C# programlama dilidir, JavaScript betik dilidir. C# öğrenirsen, yazılım sektöründe pek çok fırsat çıkar karşına. Web sitesi yapabilirsin, Windows uygulaması yazabilirsin, web servisler yazıp başka projelerde kullanabilirsin, telefonlara uygulama yazabilirsin. Veritabanlarına bağlanıp verilerle oynaşabilirsin.Unity ile oyun yazabilirsin. Yani C# öğrenmek daha faydalı olacaktır. C# öğrendikten sonra javascript i öğrenmek 1haftanı almaz.

• quote:

JavaScript i öğrenmene gerek yok. C# programlama dilidir, JavaScript betik dilidir. C# öğrenirsen, yazılım sektöründe pek çok fırsat çıkar karşına. Web sitesi yapabilirsin, Windows uygulaması yazabilirsin, web servisler yazıp başka projelerde kullanabilirsin, telefonlara uygulama yazabilirsin. Veritabanlarına bağlanıp verilerle oynaşabilirsin.Unity ile oyun yazabilirsin. Yani C# öğrenmek daha faydalı olacaktır. C# öğrendikten sonra javascript i öğrenmek 1haftanı almaz.

hocam ben hiç C# çalışmadım ama java temellerini oob temellerini falan biliyorum unityde C# ile yazılan kodları anlıyorum ektra C# bilmem gerekiyor mı yani oturup C# çalışmama gerek var mı unity için sadece.
  • Böyle bir rehber arıyodum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkant1

quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

Orijinalden alıntı: furkant1

quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

Aynen ben de böyle bir sey ariyordum. Cok iyi oldu ellerine saglik. Inceleme firsati olmadi ama kodlanada ne kullanicaksin?

Kodlamada ne kullanacaksın derken ? Anlamadım hocam kusura bakmayın.

javascript mi c# mı ?

Kaynak bakımından Javascript çok daha onde o yüzden suan javascript ile gidin. Profesyonel olursanız, ikisini birden kullanmanız daha kârlı olacaktır ama suanlık sadece javascript ile gidin. Sadece java ile yapamayacaginiz sey yok.

C#'la beraber Unity'e başlayacağım hocamda iyi olur mu?

Ne kadar zamanda temelini sökebilirim? Günde 2 saatten 1 ayda hafif, küçük bir oyun yazabilir miyim?

• zirve011 kullanıcısına yanıt
    selam,

c# java' nın pek çok kütüphane yapısını ve syntax ( söz dizimini ) yapısını miras alır. object oriented programming ( nesne yönelimli programlama ) temellerini biliyorsan + java biliyorsan ve c# ile yazılan kodları anlayabiliyorsan unit için kod yazmaya başladıkça c# ı çözebilirsin sanırım. ama oyun için kullanman gereken kütüphanelerin ( misal matematik işlemleri, misal veri işlemleri vs.) keşfetmen gerekecektir. o yüzden sana tavsiyem 1-2 gün c# ile ilgili temelleri (methods, constructors, exceptions, class, properties vs. ) öğrenmeni tavsiye ederim.
  • quote:

selam,

c# java' nın pek çok kütüphane yapısını ve syntax ( söz dizimini ) yapısını miras alır. object oriented programming ( nesne yönelimli programlama ) temellerini biliyorsan + java biliyorsan ve c# ile yazılan kodları anlayabiliyorsan unit için kod yazmaya başladıkça c# ı çözebilirsin sanırım. ama oyun için kullanman gereken kütüphanelerin ( misal matematik işlemleri, misal veri işlemleri vs.) keşfetmen gerekecektir. o yüzden sana tavsiyem 1-2 gün c# ile ilgili temelleri (methods, constructors, exceptions, class, properties vs. ) öğrenmeni tavsiye ederim.

teşekkürler
  • Güncellendi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.