arkadaşlar artık bu grubu türkiyede destekleyen kalmamalı bence zira adamlar resmen türklüğü ayaklar altına alıolar. artık biras kendimize gelip sağlıklı düşünelim we türklüğe sahip çıkalım....
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayır
50 tane topic acıldı kardesım gormedn mı hiçbirini
türklerden bi grup ermeni bayrğını yaksa nasıl olur acaba?dünyada ne gibi yankıları olur?
biz ne kadar da hayır desekde dinleyen dinliyo napalım
quote:
Orjinalden alıntı: CubaLibre
türklerden bi grup ermeni bayrğını yaksa nasıl olur acaba?dünyada ne gibi yankıları olur?
sen ortam hazırla ben amerikan bayrağı bile yakarım
bu arada bence gerek yok bırakın bir avuş salağı görmezden gelelim onların da amacı bizim karşı çıkıp isimlerini dünyada duyurmamız
arkadaşlar özür dilerim bu konuyla ilgili daa önjeden topic açılmış onu görmemiştim. bu topic silinebilir...
sen ortam hazırla ben amerikan bayrağı bile yakarım
bu arada bence gerek yok bırakın bir avuş salağı görmezden gelelim onların da amacı bizim karşı çıkıp isimlerini dünyada duyurmamız
bende alayını yakarım ortamı bi bulsak
quote:
Orjinalden alıntı: amyleeva
arkadaşlar artık bu grubu türkiyede destekleyen kalmamalı bence zira adamlar resmen türklüğü ayaklar altına alıolar. artık biras kendimize gelip sağlıklı düşünelim we türklüğe sahip çıkalım....
nerden biliyon
İstersen 100 tane topic aç kardeş bu şerefsizlerin aleyhine ne kadar şey yaparsak o kadar iyidir millet ne topicler açıyo afedersnz tuvalete gidiyorum diye topic açanlar gördüm ben sen bunu açmışsın ne zarar
quote:
arkadaşlar özür dilerim bu konuyla ilgili daa önjeden topic açılmış onu görmemiştim. bu topic silinebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
quote:
nerden biliyon
neyi nerden biliorum anlamadım ne demek istediini?????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme