Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN A HAYIR DİYELİM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık bu grubu türkiyede destekleyen kalmamalı bence zira adamlar resmen türklüğü ayaklar altına alıolar. artık biras kendimize gelip sağlıklı düşünelim we türklüğe sahip çıkalım....

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!!!!!!!!!!!!!!!

• hayır

• 50 tane topic acıldı kardesım gormedn mı hiçbirini
  • türklerden bi grup ermeni bayrğını yaksa nasıl olur acaba?dünyada ne gibi yankıları olur?
  • biz ne kadar da hayır desekde dinleyen dinliyo napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

türklerden bi grup ermeni bayrğını yaksa nasıl olur acaba?dünyada ne gibi yankıları olur?

sen ortam hazırla ben amerikan bayrağı bile yakarım

bu arada bence gerek yok bırakın bir avuş salağı görmezden gelelim onların da amacı bizim karşı çıkıp isimlerini dünyada duyurmamız
  • arkadaşlar özür dilerim bu konuyla ilgili daa önjeden topic açılmış onu görmemiştim. bu topic silinebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    system of a down
    7 ay önce açıldı
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

türklerden bi grup ermeni bayrğını yaksa nasıl olur acaba?dünyada ne gibi yankıları olur?

sen ortam hazırla ben amerikan bayrağı bile yakarım

bu arada bence gerek yok bırakın bir avuş salağı görmezden gelelim onların da amacı bizim karşı çıkıp isimlerini dünyada duyurmamız

bende alayını yakarım ortamı bi bulsak

• quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

arkadaşlar artık bu grubu türkiyede destekleyen kalmamalı bence zira adamlar resmen türklüğü ayaklar altına alıolar. artık biras kendimize gelip sağlıklı düşünelim we türklüğe sahip çıkalım....

nerden biliyon
  • İstersen 100 tane topic aç kardeş bu şerefsizlerin aleyhine ne kadar şey yaparsak o kadar iyidir millet ne topicler açıyo afedersnz tuvalete gidiyorum diye topic açanlar gördüm ben sen bunu açmışsın ne zarar
    quote:

arkadaşlar özür dilerim bu konuyla ilgili daa önjeden topic açılmış onu görmemiştim. bu topic silinebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

arkadaşlar artık bu grubu türkiyede destekleyen kalmamalı bence zira adamlar resmen türklüğü ayaklar altına alıolar. artık biras kendimize gelip sağlıklı düşünelim we türklüğe sahip çıkalım....

nerden biliyon

neyi nerden biliorum anlamadım ne demek istediini?????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.