Şimdi Ara

Macbook Pro Ram Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Macbook Pro MD101TU/A model cihazı satın aldım. Cihazın 4gb (2x2gb) 1600mhz belleği bulunuyor. Cihazın ram belleği kullanımıma yetmediğinden
    4x4gb 1600mhz ram düşünüyorum. bütcem değecek her modele uygun. Benim şimdilik gözlemlediklerim

Corsair Vengeance ve Kingston.. Siz bunlardan hangisini veya bunlar haricinde hangi marka&modeli önerirsiniz?

Teşekkürler

[ Sistemim : Asus M5A99X Evo R2.0 + Amd FX X8 8320 4.2Ghz (o.c) + ASUS HD7870 Direct Cu II 2GB Gddr5 + 8GB Corsair Venegance DDR3 1600Mhz Ram + Creative X-fi Titanium Sound +60GB Corsair Force GT HDD + 1TB Seagate Sata II 7200Rpm HDD + 800W (80+) Xlience PSU + Corsair Carbide 500R Kasa ]
    [ Mobil Sistem : Apple MacBook Pro md103tu/a ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukcell-MB85

Dostum bendede aynı model macbook pro var ve cihaz üzerinde 2 tane slot var . Bu sebepten max 2x4Gb totalde 8gb ram yapabilirsin .

peki 2*8gb total 16 gb yapılabilirmi
    Referanslarım : askeri kurumdayık kardeş CCC evel allah Opel Astra H - Essantial - Şimşek Gri Samsung UE 40 D 6500 VSXTK - USB wifi dongle QWERTY remote control Mac Book Pro md 101 tu/a -16 GB Corsair ddr3 - 250 GB Samsung SSD - 500 GB HDD - 500 GB Seagate FreeAgent External Black - 1 TB Seagate FreeAgent External White İphone 5 16 GB Black
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.