Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.933
Cevap
57
Favori
172.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: songeneralll

ARKADAŞLAR OYUN İYİ , KÖTÜ ORASI GÖRECEDİR VEYA TARTIŞILIR, ÖNEMLİ OLAN COOP OYNARKEN BİR SÜRÜ GÜZEL İNSANLA TANIŞIYOR OLMANIZ,SELAMLAR..

Selam hocam dün beraber oynadık sanıyorum. Umarım keyif almışsınızdır.

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Bu oyun inanılmaz keyifli, lütfen beğenmeyen beğenmediği özellikleri ubisofta yazsın. Belki bir sonraki oyunlarında daha iyisini yaparlar. Bir faydaları olur oyun dünyasına.

Parasını sonuna kadar hakediyor. Saatlerce oynadım. Daha günlerce oynanabilecek kadar içerik var. Biterse de witcherdaki gibi karakteri sıfırdan tekrar başlatırım.

Herkesin hayattan bir keyif alma şekli vardır. Kimi bu oyunu oynayarak alır, kimi başka bişi yaparak.

Oyunu karalamakla elinize bişi geçmez. Beğenmediyseniz ikinciele koyun satın gitsin. Bırakın burada oyunun içinde mekanikler, geliştirmeler, yapılabilecekler tartışılsın.

Allah allah insanlar sana mi soracak neyi nereye yazacagini bu nasil bir hadsizliktir yahu!

Burasi yalnizca sizin ve onlari destekleyeci olan yorumlari goruntuleyebileceginiz ozerk bir platform degil.Katlanamiyorsaniz sayet gormezden geleceksiniz,hadsizligin ziyani yok.

Su vurus hissiyati mevzusuna gelince;

http://youtu.be/79_L9FHeQA0 tatmin edici vurus hissi bu sekilde olur daha bir cok ornek verebilirim lakin bu kafidir diye dusunuyorum,oyunun olum anismasyonu ve dusmanin vurulma reaksiyonuyla dogru orantilidir vurus hissiyati... Division'dan yapisi geregi boyle bir hissiyat beklemek elbette ki yanlis lakin tutupta bacagindan vuruldugu halde kamyonetin uzerine cikan dusmanlarin oldugu bir oyunun vurus hissi tatmin edici demekte bos konusmaktan baska bir sey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 11 Mart 2016; 16:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR OYUN İYİ , KÖTÜ ORASI GÖRECEDİR VEYA TARTIŞILIR, ÖNEMLİ OLAN COOP OYNARKEN BİR SÜRÜ GÜZEL İNSANLA TANIŞIYOR OLMANIZ,SELAMLAR..

Selam hocam dün beraber oynadık sanıyorum. Umarım keyif almışsınızdır.

Alıntıları Göster
    evet efendim gayet keyifliydi,saygılarımı sunarım..
  • quote:

evet efendim gayet keyifliydi,saygılarımı sunarım..

Alıntıları Göster
    Hala vuruş hissiyatını açıklayabilen olmadı sanıyorum :( Biriniz ubisofta yazsın lütfen, bu adamlar becerememiş bu işi. Nasıl iyi yapılır gösterin onlara. Milyar dolarlık bir şirkete bu işi öğret0en biri çıkar umarım.

Buraya isteyen istediğini yazabilir, yapıcı bir şey söylemedikten sonra yazılanların hiçbir yere varma ihtimali yoktur.

Hala vuruş hissiyatını açıklayabilen olmadı sanıyorum :( Biriniz ubisofta yazsın lütfen, bu adamlar becerememiş bu işi. Nasıl iyi yapılır gösterin onlara. Milyar dolarlık bir şirkete bu işi öğret0en biri çıkar umarım.

Buraya isteyen istediğini yazabilir, yapıcı bir şey söylemedikten sonra yazılanların hiçbir yere varma ihtimali yoktur.

Alıntıları Göster
    Şu forumdaki bir oyun başlığında da beğendim/beğenmedim yorumları yerine sadece oyuna ait teknik bilgiler, görseller, detaylar, videolar görebilsek gidip adak adayacağım.

Bence artık her oyun için iki ayrı başlık açılsın.

1) xxx oyunu detaylar ve ayrıntılar
    2) xxx oyunu üyeler arası tartışmalar

şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: onculcan

Ya çok merak ediyorum, bu vuruş hissi dediğiniz şey tam olarak nedir? Yani bir oyunun çok iyi vuruş hissi olması için siz ateş ettiğinizde ne gibi şeyler olması lazım?

Gerçekten bir arkadaş açıklayabilir mi? Özellikle bu oyun için vuruş hissi kötü diyen arkadaşlar neler görmek, hissetmek istiyorlar?

Bu arada adı üstünde zaten vuruş "HİSSİ", hissetmekle alakalı, bu her insana göre değişen göreceli bir kavram, benim oynarken ya da ateş ederken hissettiği duygular başkasından farklı olabilir, bu çok doğaldır.

Zamanında COD un MW serileri için vuruş hissi çok iyi, aşmış falan deniyordu. O oyunlarda karşı oyuncuyu vurduğunuzda nişan imleci hafif büyüyüp küçülüyordu ve "fıtı fıtı" diye kurşunun isabet ettiğinde ses geliyordu. Bu mudur yani vuruş hissi?

Amacım tartışma yaratmak değil, gerçekten merak ediyorum...

hakikaten hiç böyle düşünmemiştim. hissiyat meselesi. doğru söylüyosun valla

• Ubisoft'a zerre kadar güvenmem benim gözümde aşağılık bir firmadır.

Oyuna gelince oyunu beğendim oynuyorum. Gayet başarılı bir atmosfer var ekip olarak oynadığında vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun.

Ubisoft elinden geldiğince oyunu berbat etmeye çalışmış olsa da oyun direnmiş ve hala ayakta (E3 2013 den bu yana)

Yapımda emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyorum. Patronları olqn ubisoft karşısında da kendilerine sabırlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 11 Mart 2016; 16:26:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntıları Göster
    @WalterSullivan

Video paylaşımı için teşekkür ederim gayet zevk alarak izledim. Bende kararsızım oynu almak konusunda Fps oyunlarında genelde mutsuzluk yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalterSullivan

quote:

Bu oyun inanılmaz keyifli, lütfen beğenmeyen beğenmediği özellikleri ubisofta yazsın. Belki bir sonraki oyunlarında daha iyisini yaparlar. Bir faydaları olur oyun dünyasına.

Parasını sonuna kadar hakediyor. Saatlerce oynadım. Daha günlerce oynanabilecek kadar içerik var. Biterse de witcherdaki gibi karakteri sıfırdan tekrar başlatırım.

Herkesin hayattan bir keyif alma şekli vardır. Kimi bu oyunu oynayarak alır, kimi başka bişi yaparak.

Oyunu karalamakla elinize bişi geçmez. Beğenmediyseniz ikinciele koyun satın gitsin. Bırakın burada oyunun içinde mekanikler, geliştirmeler, yapılabilecekler tartışılsın.

Allah allah insanlar sana mi soracak neyi nereye yazacagini bu nasil bir hadsizliktir yahu!

Burasi yalnizca sizin ve onlari destekleyeci olan yorumlari goruntuleyebileceginiz ozerk bir platform degil.Katlanamiyorsaniz sayet gormezden geleceksiniz,hadsizligin ziyani yok.

Su vurus hissiyati mevzusuna gelince;

http://youtu.be/79_L9FHeQA0 tatmin edici vurus hissi bu sekilde olur daha bir cok ornek verebilirim lakin bu kafidir diye dusunuyorum,oyunun olum anismasyonu ve dusmanin vurulma reaksiyonuyla dogru orantilidir vurus hissiyati... Division'dan yapisi geregi boyle bir hissiyat beklemek elbette ki yanlis lakin tutupta bacagindan vuruldugu halde kamyonetin uzerine cikan dusmanlarin oldugu bir oyunun vurus hissi tatmin edici demekte bos konusmaktan baska bir sey degil.

John Marston der susarım

• Vuruş hissi kısaca ates ettiğinde ve mermi adama çarptığında verdiği geribildirim denilebilir. İlle de bu deneyimi anlayabilmek icin gerçek silahla adam vurmaniz gerekmiyor. Benzeri oyunlarla karşılaştırıp ne denmek istendiği anlaşılabilir. Yine destinyi ornek vereceğim fakat ne demek olduğunu destiny de rahatça anlayabilirsiniz. Dediğim gibi division TPS olarak güzel vuruş hissine sahip bir oyun.

Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar olarak bir Whatsapp grubu oluştursak,oyun içinde iletişimle oynasak keyifli olabilir.Ben böyle bir grup oluşturmayı düşünüyorum katılmak isteyen PM'leyebilir

Güncel

Orijinalden alıntı: cloud35

Vuruş hissi kısaca ates ettiğinde ve mermi adama çarptığında verdiği geribildirim denilebilir. İlle de bu deneyimi anlayabilmek icin gerçek silahla adam vurmaniz gerekmiyor. Benzeri oyunlarla karşılaştırıp ne denmek istendiği anlaşılabilir. Yine destinyi ornek vereceğim fakat ne demek olduğunu destiny de rahatça anlayabilirsiniz. Dediğim gibi division TPS olarak güzel vuruş hissine sahip bir oyun.
    vuruş hissi ne diye soranlar destiny oynasın. diğer oyunlar vuruş hissi falan yok çünkü.

• Iki gundur konuyu okuyorum.kimisi parasini haketmiyor kimsi bekleyin 1 ay sonra alin diyor.kimisi bu oyun oynamayan uyumasin diyor. Ben hepsini dinledim. Ikigundur almak ama uygun almak icin girmedim psn store kalmadi. Honkkongdan girdim, tayland psn ciktim. Iki gunluk plus indirim ile bugun oyun 30€ ucuza aldim böylece 1ay sonra geleck indirim bekleme gerek kalmadi ve asiri bi ucret ödemedim. Ve oyun aldim. Oyun coktan indi ama anca aksam oynayacagim.

Oyuna alisana kadar yardim edecek arkadas varsa pm psn yazarsa ekleyip oynayalim.

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Arkadaş ne vuruş hissiymiş ya sıktı artık benzer mesajları okumak bu kadar abartıp takıntılı olmayın oynayın gitsin işte..
    Vuruş hissine en iyi örnek oyun

GTA veya Max payne dir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 11 Mart 2016; 17:09:50 >
    . Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Vuruş hissine en iyi örnek oyun

GTA veya Max payne dir..

Alıntıları Göster
    Vuruş Hissi => http://i.imgur.com/mAGN5FM.gifv

• İbrahim tatlıses bile böyle beyninden vurulmadı.

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: NiTRocy

quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Oyun tam bir hayal kırıklığı kesinlikle almayi düşünenler uzak durun paraniza yazık.

Oyun tam bir efsane kesinlikle almayı düşünenler çekinmeyin parasını hakediyor. Bu da benim yorumum :)

Herkes her oyunu beğenmek zorunda değil. Ancak beğenmediği oyuna ya da oynamayı beceremediği oyuna "oyun hayal kırıklığı" diyerek milleti etkilemeye çalışmak, sebebini bile söyleyememek nedir onu anlamadım.

Betayı oynamadın mı? Video izlemedin mi? Dümdüz gidip satın mı aldın yoksa işkembeden mi konuşuyorsun? Ben açık, kapalı betaları oynadım ve günleri saydım.

Hocam dalgamı geçiyorsunuz yoksa hayatınızda başka oyun oynamadınızmı? Oyunu dumduz satin almayacak kadar bilgi birikimim var, hayir iskembedende sallamiyorum, iki betayada katildım.Oyunu cikis gununde daha serverlar acilmadan aldim bir sans daha vermek icin.Oyunda ne bir vuruş hissi var,Ya sen bir shooter oyunusun vuruş hissin yoksa zaten bittin yani mümkün değil o oyun bu nedenle bile oynanmaz bunun yanında Ne adam akıllı bir senaryo var,gorevler klon resmen ya benim icin bir oyun senaryodur senaryo zayifsa bitmiştir. Grafikleri downgrade yemiş, Bu grafikleri begenen oyun oynamasin bence Cd project,NaughtyDog gibi firmalara haksizlik olur hani.Daha yani daha çok yazarım ama şu nedenlerden iki tanesi bile oyunu almaya engeldir bana göre.Ha arkadaşlarinla bir yere kadar zevkli olacaktır. Ama emin ol iki ay bile surmeyecek oyunun ömrü.Ozaman hatirlatirim size!

Edit:Hadi sizde artıları sayında biraz gülelim.Şaka maka atmosfer birileri "uzun zamandir oynadigim en iyi oyun" demiş.Şaka gibi ya Atmosfer istiyorsanız gidin witcher 3 oynayın bloodborne oynayın fallout 4 oynayin.Newyork atmosferiymiş npcler birbirinin içinden geçiyor bana hala atmosferden bahsediyorlar. Paranızı lütfen daha güzel oyunlar varken şu çöpe harcamayin arkadaşlar 190 lira kolay kazanilmiyor.

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 11 Mart 2016; 17:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Arkadaş ne vuruş hissiymiş ya sıktı artık benzer mesajları okumak bu kadar abartıp takıntılı olmayın oynayın gitsin işte..
    mrb arkadaslar betasını ındırdım oyunun ama hata mesajı verıyo gıremıyorum oyuna
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.