Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
344.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: reference

indirdiğim dosya dmg uzantılı nasıl açabilirim.=

iTunes onu açması lazım ipsw diye biliyorum ben ama

yahu ipad 3 nezaman gelecek bu betalar yakında diyorlar deneyelim bakalım nasıl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

quote:

Orijinalden alıntı: kingly24

ben verdiğiniz linklerden betayı indirdi telefonum iphone 4s. ama firmware dosyası uyumlu olmadığını söylüyor bir türlü kuramadım iphone uma ios 7'i

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★
    bu resimdeki hatayı veriyor

Bu hatayı bende alırım çözümü nedir yahu...

hocam su anda herkes beta yuklemeye calıstıgı için sunucular acayıp yoğun, aksama dogru bir daha deneyin olumlu sonuc alacaksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: burakcardak

quote:

Orijinalden alıntı: kingly24

ben verdiğiniz linklerden betayı indirdi telefonum iphone 4s. ama firmware dosyası uyumlu olmadığını söylüyor bir türlü kuramadım iphone uma ios 7'i

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★
    bu resimdeki hatayı veriyor

Bu hatayı bende alırım çözümü nedir yahu...

hocam su anda herkes beta yuklemeye calıstıgı için sunucular acayıp yoğun, aksama dogru bir daha deneyin olumlu sonuc alacaksiniz.

en iyisi torrent

• quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

quote:

Orijinalden alıntı: d4rk3ff3ct

quote:

Orijinalden alıntı: skunk11

Şimdi bunu yüklersek geri ios6'ya dönebiliyormuyuz?

Edit: iPhone 5

dönebiliyorsunuz ben geri döndüm...

teşekkür ederim, dönmeyi şimdilik düşünmüyorum yüklemeden önce garantiye almak için sormuştumda yükledim hemen beğendim

ilk başta çok itici gelmişti bana baya sövmüştüm geçmiş mesajlarımda görmüşsünüzdür ama kullanmaya başlayınca yeniden apple ürünü olduğunu belli etmeye başlıyor kendini. tek sıkıntı görünen şu anda ısınma problemi benim gözüme çarpan birde dock menü renginin sabit kalması iğrenç olmuş duvar kağıdı ile değişse güzel olurmuştu...

• mesajlarda sağa kaydırarak silme özelliği kalkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

mesajlarda sağa kaydırarak silme özelliği kalkmış

sola kaydırınca sil çıkıyor..acaba bu yüklediğimiz güncelleme alacak mı.? beta 2.3 vb
  • arkadaslar bu beta surumu ne zamana kadar gecerli bilen birisi var mi? birde genel anlamda memnun musunuz? bende yukleyip kaldirmamayi dusunuyorum. herhalde 1 ay filan gider yaklasik olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 için kendi kurduğum dosyayı upload ediyorum istiyen varsa pm atsın. a1428 için
  • jb çıkmadan geçilmez.

jb çıkmazsa 6.1.2 de kalırım sanırım.
  • quote:

quote:

sola kaydırınca sil çıkıyor..acaba bu yüklediğimiz güncelleme alacak mı.? beta 2.3 vb

alcağını sanmıyorum. beta 2 çıkar beta 3 gold çıkar sonra kararlı sürüm
  • quote:

quote:

evet yönünü değiştirmişler :))
  • Skype çalışmıyor. Skype olmadan asla diyenler yüklemesin
  • Yorumları okudukça yüklesem mi yüklemesem mi diyip durdum sabahtan beri en sonunda dedim ne olursa olsun ben bunu yüklicem ve yükledim hiçbir sorun çıkmadı... Sadece hafif donmalar yaşanıyo onlarda beta 2 de giderilir diye düşünüyorum.. Isınma ve şarj sorunu var diyenler oluyo ayarlara girin kullanmadığınız ne varsa kapatın özellikle konum servisleri ve mail ayarlarını .. Birde uygulamaları arkaplanda yenile var onu kapatın azalır ısınma ve şarj yemesi... Birde benim bir sorum var beta 2 çıkınca yine bu yolla mı yükselticez yoksa wifi ile yazılım güncellemede görünecek mi bir bilgisi olan var mı ? Bu arada telefon 4s..
  • sık sık apple serverlarında aşırı yüklenmeden dolayı çökmeler mevcut apple cihaz doğrulamayı yapamayabiliyor yukarda bir kaç arkadaş konuyla ilgili ss koymuş zaten haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Haziran 2013; 15:04:23 >
  • Arkadaşlar 15dk önce iOS7 ye geçmiş bulunuyorum. Google Eart dışında bir sorunum yok. Uygulamadan attı tek sorunum bu. Klavye de oldukça güzel ve sade olmuş.
    Bir sorum var arkaplana eklediğimiz resmi nasıl hareket ettirebiliriz? Bir türlü yapamadım ayarlar bölümünde de görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralsiz77 K kullanıcısına yanıt
    otadan yani cihaz üzerinden güncellemeye devam edeceğiniz sorun yok
  • Tamam @*GameOver* teşekkür ederim :) Ekran görüntüsünü hareket ettiremiyorum diyen arkadaş sanırım 3d olayını soruyor.. Onun ayarı yok arka plana resi koyduktan sonra ekranı hafif çevir yani telefonu döndür hareket ettiğini göreceksin :)
  • arkadaşlar benim iphone 4 ama 3 seçenek var. farkları nedir acaba?
  • iPad için neden çıkmadı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

arkadaşlar benim iphone 4 ama 3 seçenek var. farkları nedir acaba?

arkadaşlar acil cevap. iphone 4 kullanıyorum ama üç seçenek var

iPhone 4 (GSM Rev A)
    iPhone 4 (GSM)
    iPhone 4 (CDMA)

hangisini seçmeliyim??
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.