Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sabaha anca inecek galiba ilk son 12 saat dedi sonra 17 saat oldu şimdide 19 saat diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadawra055

yeni iphone olarak ayarlamadım fakat 4-5 tane farklı yedekleme var, ilk baştakini seçtim ve yine gitti hepsi

Tarihi en yeni olanı yükleyin onda yoksa bir altındakini
  • Yalnız GM sürüm kullanan birisi olarak hayal kırıklığı yaşadım. Golden Master denince ziyafet öncesi atıştırmak geliyor akla. Kursağımda kaldı. Teşekkürler Apple, Tekrar ve tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 18 Eylül 2013; 21:02:27 >
  • itunes üzerinden de güncellenmiyor .. yazılımınız günceldir yazıyor
  • Bir önceki mesajda GM sürüm kullandığımı belirtmiştim(iPhone 5). Az önce OTA'ya tıkladım ve "iCloud hizmet kullanım şartları değişti" diye bir bildirim geldi ekrana ve şartları kabul ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 18 Eylül 2013; 20:49:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

itunes üzerinden de güncellenmiyor .. yazılımınız günceldir yazıyor

İstersen http://www.apple.com/itunes/download/ linkten indir yükle
  • Çok yüklenme var heralde ben telefondan denedim hata oluştu diyip durdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: cadawra055

yeni iphone olarak ayarlamadım fakat 4-5 tane farklı yedekleme var, ilk baştakini seçtim ve yine gitti hepsi

Tarihi en yeni olanı yükleyin onda yoksa bir altındakini

yüklüyorum fakat fotoğraflarım gelmiyor rehberim gelmiyor yine, başlangıç ekranından dil falan seçiyorum sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

itunes üzerinden de güncellenmiyor .. yazılımınız günceldir yazıyor

İstersen http://www.apple.com/itunes/download/ linkten indir yükle

Tam link versen indirip yüklesek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  ★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

Apple.com da görünmüyor.
  • Biraz beklerseniz rapid s.ha re yüklüyorum windows 7 (32 bit) lik itunes 11.1 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 18 Eylül 2013; 20:57:26 >
  • itunes turkey henüz son sürümü 6.1.3 görmektedir

şuan ios 7 full sürümün ipswleri mevcut ancak güvenemiyorum içinden beta çıkacak diye beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

itunes turkey henüz son sürümü 6.1.3 görmektedir

şuan ios 7 full sürümün ipswleri mevcut ancak güvenemiyorum içinden beta çıkacak diye beklemedeyim

Beta 6, İtunes 11.0 durumum bu

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

Apple.com da görünmüyor.

11.1 64 Bit linki https://secure-appldnld.apple.com/iTunes11/041-8598.20130918.Exe55/iTunes64Setup.exe

• Arkadaşlar bir şey sorucam bende ios 7 beta sürümü kurulu 2 aydır kullanıyorum. bugun çıkan ios 7 yi guncelleyemıyorum...sımdı zaten aynısı geldı dıceksınız ama bende mesela yeni zil sesleri yok beta sürümünde ama bugun yayınlanan ios 7 de seslerde baya bi değişiklik varmış zil sesi olsun mesaj sesi olsun o yüzden yükleme yapmak istiyorum...merak ettigim ise benim gibi beta sürümü kullananlardada mı yok bu yeni zil sesleri ve bugunki guncellemeyle mi geliyor yeni zil sesleri mesaj sesleri ???
  • Arkadaşlar bu 6.1.3/6.1.4 imzası ne kadar açık olacak acaba ? GM den dönüş için sıkıntı yaşamayalım sonra 6'ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

Arkadaşlar bir şey sorucam bende ios 7 beta sürümü kurulu 2 aydır kullanıyorum. bugun çıkan ios 7 yi guncelleyemıyorum...sımdı zaten aynısı geldı dıceksınız ama bende mesela yeni zil sesleri yok beta sürümünde ama bugun yayınlanan ios 7 de seslerde baya bi değişiklik varmış zil sesi olsun mesaj sesi olsun o yüzden yükleme yapmak istiyorum...merak ettigim ise benim gibi beta sürümü kullananlardada mı yok bu yeni zil sesleri ve bugunki guncellemeyle mi geliyor yeni zil sesleri mesaj sesleri ???

zaten hepsi gmde geldi ama temiz kurulum yapmadığımız için bazılarımıza yansımadı temiz kurulum şart beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar bu 6.1.3/6.1.4 imzası ne kadar açık olacak acaba ? GM den dönüş için sıkıntı yaşamayalım sonra 6'ya ?

yanılmıyorsam bugün kapanıyor öyle bir düşünceniz varsa beklemeniz hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

Arkadaşlar bir şey sorucam bende ios 7 beta sürümü kurulu 2 aydır kullanıyorum. bugun çıkan ios 7 yi guncelleyemıyorum...sımdı zaten aynısı geldı dıceksınız ama bende mesela yeni zil sesleri yok beta sürümünde ama bugun yayınlanan ios 7 de seslerde baya bi değişiklik varmış zil sesi olsun mesaj sesi olsun o yüzden yükleme yapmak istiyorum...merak ettigim ise benim gibi beta sürümü kullananlardada mı yok bu yeni zil sesleri ve bugunki guncellemeyle mi geliyor yeni zil sesleri mesaj sesleri ???

zaten hepsi gmde geldi ama temiz kurulum yapmadığımız için bazılarımıza yansımadı temiz kurulum şart beklemedeyiz

beklemek derken ? temiz kurulum yapmak için restore yontemi ile ios 7 yı ındırım telefona kursak tam kurulum gerceklestırmıs olmucakmıyız ?

• evet ama şuan ios 7 yok
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.