Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awolf34

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

sorum şu : şimdi gm sürümü kurdum diyelim shift ile. peki esas sürüm cıktıgımda ona geçiş nasıl olcak. 6 ya geri dönmem mi gerekicek

aynı soruyu bende sordum ama kimse cevap vermedi :)

restore işlemi yaptığınızda itunes üzerinden zaten en güncel firmware olacak olan ios 7 kurulacaktır.

eyvallah ya bişey daha rica edicem bu itunes Windows versiyonu çıktımı bir tane indirdim mac versiyonunu indirmişim.

• arkadaşlar shift+güncelle yapınca indirdiğim dosyayı görmüyor ne yapmam gerekiyor??
  • windows için çıkmadı henüz. mac için geliştirici sayfasında şu anda 11.1 beta 2 yi görüyorum.
  • quote:

quote:

sorum şu : şimdi gm sürümü kurdum diyelim shift ile. peki esas sürüm cıktıgımda ona geçiş nasıl olcak. 6 ya geri dönmem mi gerekicek

o zaman bekleyelim ana sürüm cıkana kadar :)
  • quote:

quote:

quote:

o zaman bekleyelim ana sürüm cıkana kadar :)

Esas sürüm geldiğinde de shift ile restore edersiniz, eğer olmazsa DFU moduna alırsınız bu sefer kesin olur :)
  • Hayırlısıyla iphone 4s'e GM'i yükledim, gayet güzel ve istikrarlı çalışıyor açıkcası...Ama iOS 6 da da olduğu gibi 3g ye düşüyor uykuya alınca, açtığınızda wifi'e bağlanıyor. İşin ilginç yanı İpad 2'de wifi hiç uykuda dahil kapanmıyor...
  • A1428 linki ölmüş sanırım var mı başkası acaba?
  • Beyler 4s'e az once yukledim de sanki ses az gibi biraz. Zil seslerinde cok az cikiyodu, babamdan caldirdim kendimi yine az cikiyor.
    Var mi baska bu sekilde sorun yasayan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 GM kurdum bugun gayet iyi arkadaşlar ama ayın 18 de final sürüm çıkınca direk ota dan güncellesem sorun olurmu ? yoksa ios 6 ya geri dönmemmi lazım
  • Yükleme sırasında alttaki çubuk dolduktan sonra hata verdi telefon DFU modunde kaldı. Geri yükle deyip ipsw yi gösterdim.
    UDID kaydım vardı sıkıntı olmadan açılmasını bekliyorum.
  • Download iTunes 11.1 beta 1 Windows sürümü var mı acaba ?
  • şuan deniyorum bende :)
  • yükledim ilk izlenimim gerçekten iyi benim çok hoşuma gitti işin açığı fakat ilk gözüme çarpan sıkıntı mesaj silerken hani 6.1.4 yazılımında mesajın üstünde gidince sil butonu çıkıyodu fakat şimdi düzenleden siliyoruz . ama genel olarak gerçekten beğendim
  • İO7 GM Sürümü içinde UDİD Kaydı Gereklimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 12 Eylül 2013; 2:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

arkadaşlar shift+güncelle yapınca indirdiğim dosyayı görmüyor ne yapmam gerekiyor??

Büyük ihtimalle dosya .dmg dir
  • Arkadaşlar ipad miniye gm sürümünü kurmamla beraber Smartcover kılıfım artık ekran açıp kapamıyor

Aynı sorunu yaşayan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .dmg dosyası inidirip .ispw ye çevirmek isteyenler

• quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Yukledim bazi kucuk sorunlari cozmusler ama tam stabilite hala yok. Takilmalar frame dususleri falan oluyor hala. Ve sesler uzerinde cok oynamislar yenileri eklenmis falan..

cihaz nedir? 4 mü?

iPhone 5 A1428
  • beyler ben şuan beta 6 dayım hiç gm e geçmeden 18 eylülde ios 7 tam sürümü OTA aracılığıyla yükleyebilir miyim yoksa gm yaptıktan sonramı OTA aracılığıyla yüklenecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

beyler ben şuan beta 6 dayım hiç gm e geçmeden 18 eylülde ios 7 tam sürümü OTA aracılığıyla yükleyebilir miyim yoksa gm yaptıktan sonramı OTA aracılığıyla yüklenecek ?

direkt telefona güncelleme gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.