Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar derdim şu GM sürümünden full sürüme geçiş yapabilecekmiyiz yoksa patlayacakmıyız ben geçemicez diye dün 6.1.4 sürümüne geri döndüm şimdi GM yüklemek isityrum 18 tarihine uzatıldı diye hakkatten 6.1.4 dönünce elim ayağım kesildi alışmışım 7 nin rahatlığına kullanımına 6.1.4 çöp gibi geliyor.

Kötü olmuş

Büyük ihtimal patlıycak gmde Betalar gibi

konu ile alakasiz ama bu iwork uygulamaları ucretsiz olacak deniyordu ne oldu acaba ?

1 eylulden sonra alinmis cihazlar icin gecerli ne yazkki.

böyle saçmalıkmı olur ? ben 2 yıldır apple kullanıyorum hem 4s hem 5 aldım hani sırf ios 7 için fln olsa neyse diyecegim. + onceden para verenler de var bari yapıyorsun tam yap hani açıp durmadan keynote fln gircegimden degilde bu tur bir olay resmen soguttu beni apple dan ( çok fena bir apple fanıydım ve hala oyleyim ) fakat Keşke STEVE JOBS bu günleri görseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Bu arada 5s 5c ve 4s karşılaştırması(5 yalan oldu)
    http://www.apple.com/iphone/compare/

İphone 5 ' in nesini karşılaştırsın en alt çıta, orta ve en üsttü koymuşlar işde, iphone 5 zaten 5c ile aynı, iphone 5 ' in öldüğünü sanmıyorum sadece şirket yeni modellerini satmak için bu tarz hamleler yapıp özendiriyor, bence piyasaya çıkınca görücez ama iphone 5 orta segmentli 5c den malzeme kalitesi yönünden daha iyi olabilir. Zaten aralarında başka belirgin veya değinebilinecek bir fark yok.

ip4s>ip5 mi diyorsun yani

• Günceleme telefonda görünmüyor.. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? İlla iTunes ile mi yüklemeli ? Oradan yüklerken de yeni iTunes isteniyor diye okuyorum. Var mı sorulara cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

quote:

quote:

İphone 5 ' in nesini karşılaştırsın en alt çıta, orta ve en üsttü koymuşlar işde, iphone 5 zaten 5c ile aynı, iphone 5 ' in öldüğünü sanmıyorum sadece şirket yeni modellerini satmak için bu tarz hamleler yapıp özendiriyor, bence piyasaya çıkınca görücez ama iphone 5 orta segmentli 5c den malzeme kalitesi yönünden daha iyi olabilir. Zaten aralarında başka belirgin veya değinebilinecek bir fark yok.

en alt derken 4S demek istedi. 5 ve 5C aynı oldukları için orta segment dedi. 4S > 5 diyen yok zaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios7 den geri döndüm aslında yedek almıştım ama şimdi yedeği bulamıyorum herşey gitti :(
  • Beyler bi aciklayin gm surumde hata var mi. Donma kasma klavyede tutukluk programdan atma falan? Ona gore indirip kurucam lutfen bilgi verin.

• Gm 5dk sonra eklenmiş olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

quote:

quote:

quote:

en alt derken 4S demek istedi. 5 ve 5C aynı oldukları için orta segment dedi. 4S > 5 diyen yok zaten ?

virgüle kadar olan kelimeleri birden okuyunca ip5 in en alt çıta olduğu anlaşılıyor ama arkadaşın asıl demek istediğini şimdi anladım . bu arada birşey soracağım . ip5 ve ip5cnin tek farkı birinin dışarısının plastik olması mı ? . diğer herşey aynı mı

• Otaya gm sürümü gelecekmi arkadaşlar yoksa elle mi kuracağız.şuan beta 6 kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

virgüle kadar olan kelimeleri birden okuyunca ip5 in en alt çıta olduğu anlaşılıyor ama arkadaşın asıl demek istediğini şimdi anladım . bu arada birşey soracağım . ip5 ve ip5cnin tek farkı birinin dışarısının plastik olması mı ? . diğer herşey aynı mı

evet her özelligi aynı sadece kasa farklı

• Arkadaslar GM kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim. Büyük ihtimalle ios6 da devam edicem ama yinede merak ettim.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    şimdi gm sürümüne geçersek final sürümü çıktığında bilgisayarımıza final sürümünü indirip shift + güncelle ile gm in üstüne kurabilecek miyiz dfu moda almadan ? eğer bir bilgin varsa bu konuda anasayfaya eklersen faydalı olabilir ?
  • Telefon üzerinden güncelleme yapılacak mı ?

• lınk paylasmak yasak mı bılmıyorum ama bu sıtede GM surumu yayınlamıslar ındırme yapıyorum ; http://www.iclarified.com/33595/apple-releases-ios-7-gm-seed-to-developers-download
  • iphone 5 a1428 için mega.co linki isteyenler pm ile ulaşabilirler...
    yada pm yerine paylaşalım bişey olmaz heralde :)

https://mega.co.nz/#!aQo2kTLR!fQqWHCJbWChPnqYomaZwTyyM1tI9W9zWJSpX-9PjYTo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

Telefon üzerinden güncelleme yapılacak mı ?

telefonuma gelmedi ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Otaya gm sürümü gelecekmi arkadaşlar yoksa elle mi kuracağız.şuan beta 6 kullanıyorum.

hocam bende de beta 6 var fakat gelmedi mac üzerinden güncelleyeceğim.
  • Telefonda guncelleme neden gozukmuyor arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmozturk -- 11 Eylül 2013; 0:52:12 >
  • uygulamaların tasarımları da ios 7'ye göre yenilenecek mi ?

• quote:

uygulamaların tasarımları da ios 7'ye göre yenilenecek mi ?

Uygulamaların tasarımı değişecek tabi ki.
    Bu arada windows kullanıcıları iOS 7 GM ye update edebilir, sadece sonrasında cihazı görmüyor PC.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.