Şimdi Ara

İphone sürüm yüksek gösterme....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce paylaşıldımı bilmiyorum...eğer paylaşıldıysa kusura bakmayın..
    benim çok işime yaradı iphonumun şuanki versiyonu 6.1.3 heryerde böle gösteriyor ama telefon 6.0.1 jailbreaklı :))

ifile ile System/Library/CoreServices/ girin

oradaki SystemVersion.plist e girin ve text ile açın edita basın,

resimde görmüş olduğunuz yerleri ayarlayın ve resping yapın...

• Ne işimize yarayacak?
  • eline ne geçecek yani onu anlamadım

"hüso benim telefonun sürümü 6.1.3 baaaak.senin ki 6.1.3 mü "
  • örneğin ben az evvel WWDC yükledim sürümün 6.1 veya yukarsı olması gerekiyor hocam ama benim sürüm 6.0.1 bu yüzden yüklenmiyordu ayrıca operatör güncellemeside geldi telefon 6.1.3 gözüktüğü için....

ayrıca telefonunu daha düşük sürümlerde kullananlar var 5.x gibi onlarda sürümü yüksek göstererek cydia programından yüklemelerini rahatça apabilir cydiada bazı tweaklar 6.x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dydnlee -- 5 Haziran 2013; 22:50:57 >
  • saçmalık yani telefon 4.2.1 olsa bu işlem ile 6.1.3 olarak göstersek uygulamaları indirebilir miyiz?

hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaşım Benim

saçmalık yani telefon 4.2.1 olsa bu işlem ile 6.1.3 olarak göstersek uygulamaları indirebilir miyiz?

hiç sanmıyorum

indirebilirsin ama açılmaz
  • quote:

saçmalık yani telefon 4.2.1 olsa bu işlem ile 6.1.3 olarak göstersek uygulamaları indirebilir miyiz?

hiç sanmıyorum

tahminimce indirebilirsin hocam dediğim gibi dene istersen ben iphonun 10 haziranda olan konferans bilgileri WWDC programını indirdim ve çalışıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay kalktı diye duymuştum. Hala çalışıyomu telefonu ios 4.1 e düşürecem shsh kaydı ile sonrada 6.1.3 olarak gösteririm uygulamaları kullanırım. Olur mu acaba kendimi feda etsemmi bilemedim durduk yere 6.1.2 den olmayalım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 5 Haziran 2013; 23:01:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bu olay kalttı diye duymuştum. Hala çalışıyo telefonu ios 4.1 e düşürecem shsh kaydı ile sonrada 6.1.3 olarak gösteririm uygulamaları kullanırım. Olur mu acaba kendimi feda etsemmi bilemedim durduk yere 6.1.2 den olmayalım şimdi

shsh kaydınızı alın hocam...olmassa bulaşmayın ben 6.0.1 den denedim 4.1 çok düşük bi sürüm arkadaşın dediği gibi program yüklenir fakat çalışırmı bilinmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

quote:

Bu olay kalttı diye duymuştum. Hala çalışıyo telefonu ios 4.1 e düşürecem shsh kaydı ile sonrada 6.1.3 olarak gösteririm uygulamaları kullanırım. Olur mu acaba kendimi feda etsemmi bilemedim durduk yere 6.1.2 den olmayalım şimdi

shsh kaydınızı alın hocam...olmassa bulaşmayın ben 6.0.1 den denedim 4.1 çok düşük bi sürüm arkadaşın dediği gibi program yüklenir fakat çalışırmı bilinmez...

Shsh kaydıda sadece 4.1 ve 6.1.3 için var onlarda işe yaramıyo en iyisi 6.1.2 ile devam ediyim maceraya gerek yok.

• eğer deneyecekseniz 6.1.2 shsh kaydını alınız hocam internet hızım elverişli olmadığı için ben deneyemiyorum forumdan arkadaşlar veya siz denerseniz ve bizi bilgilendirirseniz minnettar kalırız.
  • quote:

eğer deneyecekseniz 6.1.2 shsh kaydını alınız hocam internet hızım elverişli olmadığı için ben deneyemiyorum forumdan arkadaşlar veya siz denerseniz ve bizi bilgilendirirseniz minnettar kalırız.

Daha öncede denedim ama 6.1.2 için apple imzalamayı durdurduğu için shsh kaydıda alamıyorum. Şuan için sadece 6.1.3 alınabiliyo bide geçmişten kalma 4.1 var. Yakın zamanda telefon değiştiricem bu iphonuda babam kullanıcak bakalım ona verirken 4.1 yükleyip vermeyi düşünüyorum rahatça kullansın diye o zaman dener yazarım anca şuan için riske girmek istemiyorum.

• quote:

quote:

eğer deneyecekseniz 6.1.2 shsh kaydını alınız hocam internet hızım elverişli olmadığı için ben deneyemiyorum forumdan arkadaşlar veya siz denerseniz ve bizi bilgilendirirseniz minnettar kalırız.

Daha öncede denedim ama 6.1.2 için apple imzalamayı durdurduğu için shsh kaydıda alamıyorum. Şuan için sadece 6.1.3 alınabiliyo bide geçmişten kalma 4.1 var. Yakın zamanda telefon değiştiricem bu iphonuda babam kullanıcak bakalım ona verirken 4.1 yükleyip vermeyi düşünüyorum rahatça kullansın diye o zaman dener yazarım anca şuan için riske girmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

arkadaşlar daha önce paylaşıldımı bilmiyorum...eğer paylaşıldıysa kusura bakmayın..
    benim çok işime yaradı iphonumun şuanki versiyonu 6.1.3 heryerde böle gösteriyor ama telefon 6.0.1 jailbreaklı :))

ifile ile System/Library/CoreServices/ girin

oradaki SystemVersion.plist e girin ve text ile açın edita basın,

resimde görmüş olduğunuz yerleri ayarlayın ve resping yapın...

Dediğiniz ayarları yaptıktan sonra AppStore a giremez oldum. Bende ki de cehalet eski numaraları almayı unuttum. Nasıl eski haline getirebiliriz? iOS 4.3:3 lp4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.