Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS VN247H da kullandığınızı yazmışsınız.Aralarında gözle görülür ne gibi farklar vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaesterAemonTargaryen

ASUS VN247H da kullandığınızı yazmışsınız.Aralarında gözle görülür ne gibi farklar vardı?

çok yazdım ya bunları artık yoruldum yani

araştırma yapın vn247h vs 2461fwh diye forumda birsürü yazdım
  • sizin tavsiyenizle bu monitörü tercih etmiştim. beni de yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeontares

sizin tavsiyenizle bu monitörü tercih etmiştim. beni de yazabilirsiniz.

ee nasıl güzelmi bari
  • monitör harika ama daha kullanma şansım olmadı çünkü sistemin alınması haftaya kaldı yazış şeklimden sanki almış olduğum hissi uyandırabilir ama, haftaya alınacak. reservlere ekleyebilirsiniz
  • quote:

monitör harika ama daha kullanma şansım olmadı çünkü sistemin alınması haftaya kaldı yazış şeklimden sanki almış olduğum hissi uyandırabilir ama, haftaya alınacak. reservlere ekleyebilirsiniz

sonra ben vazgeçtim deme ama
  • Vazgeçme şöyle olur hocam, bilgisayarı almaktan vazgeçmek olur ancak ama o da olmayacak bir ihtimal. Bilgisayarı alıyorsam eğer bu monitörü alacağım, stokta olmazsa beklerim stoğa gelmesini yani
    Zaten bilgisayarı alınca bir inceleme konusu açacağım, Monitör için inceleme yapmaya gerek yok sizinki çok yeterli; ben R9 290 Vapor hakkında yapacağım sizi de haberdar ederim
  • Herkese merhabalar arkadaşlar sonuda bende AOC E2461Fwh sahibi oldum. Şuandaki ilk izlenimlerim harika olduğu yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6423

Herkese merhabalar arkadaşlar sonuda bende AOC E2461Fwh sahibi oldum. Şuandaki ilk izlenimlerim harika olduğu yönünde

haydi hayırlı olsun.

güzel güzel kullanırsın artık.
  • Avatarınızdaki gif gayet iyi monitöre gerek yok
  • Wolftired kullanıcısına yanıt
    Hahahahhahah
  • Çok teşekkürler Beni de listeye eklerseniz sevinirim
  • quote:

Çok teşekkürler Beni de listeye eklerseniz sevinirim

ekledim

bu hızla 100 ler kulübü olacak az kaldı
  • quote:

Hahahahhahah

Kardeş kusura bakma ama avatarınla işimi gördüm
  • Bende size bu monıtoru incelediğiniz için teşekkür ederim.Eğer incelemeseydınız herkes vn247 kullanıyordu.Cunku AOC markasını daha tanıyan yok.Avrupa ülkelerinde yaygın fakat burada pek değil.Bu monıtor ıle bazı şeyler açığa çıktı.Benım monıtorumde sorun olabılecegı kanaatine varıp AOC teknik servisi ürünü yollamamı istedi.Çok mükemmel bir teknik servis.Çok ilgilenıyorlar.E-mail ile numaramı maıl attım hemen geri donduler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolftired -- 23 Haziran 2014; 7:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

Bende size bu monıtoru incelediğiniz için teşekkür ederim.Eğer incelemeseydınız herkes vn247 kullanıyordu.Cunku AOC markasını daha tanıyan yok.Avrupa ülkelerinde yaygın fakat burada pek değil.Bu monıtor ıle bazı şeyler açığa çıktı.Benım monıtorumde sorun olabılecegı kanaatine varıp AOC teknik servisi ürünü yollamamı istedi.Çok mükemmel bir teknik servis.Çok ilgilenıyorlar.E-mail ile numaramı maıl attım hemen geri donduler.

işini iyi yaptınmı başarıya ulaşmaman mümkün değil hocam

temiz kaliteli iş yapacaksın bak nasıl tutuluyorsun.

sonuçları bildirmeye devam et bir araya getirip ana konuya eklerim gene.
    Ben ne için kullanıyorum sanıyorsun
  • quote:

Ben ne için kullanıyorum sanıyorsun

Ahaha çok iyi

Neyse konuyu kirletmiyelim.Burada AOC e2461fwh var daha güzel olmasada avatarından.

Montiör harika gerçekten, inceleme de ayrı güzel. Sanırsam haftasonu sistemi alacağım o zaman bende bi bakacağım nasıl diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Çok teşekkürler Beni de listeye eklerseniz sevinirim

ekledim

bu hızla 100 ler kulübü olacak az kaldı

İnşallah böyle kalite ve hizmet için 100 kullanıcı yetmez, daha çok lazım . Ama gerçekten senin ve böcekgrafik arkadaşımızın yardımları olmasaydı bende o mağdur asusçular kervanına katılacaktım. İnceleme ve yardımlar için çok teşekkürlerimi sunarım

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.