Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
168.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ocrk

sagolsn kurdum , verdiğin değerlere getirdim ayarları sağlam birşey oldu.Duvara monte edeceğim ama ayakta da çok hoş duruyor , altlığı zaten çok güzel.Daha oyun yüklemedim ne yüklesem şaşırmış durumdayım .Bu arada ben bu mönitörü aldıysam senın sayendedir kardeş :)

aman est.

iyi oyunlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Kardeş ekle beni de #)

hayırlı olsun ekliyorum.

kurdunmu monitörü.

sagolsn kurdum , verdiğin değerlere getirdim ayarları sağlam birşey oldu.Duvara monte edeceğim ama ayakta da çok hoş duruyor , altlığı zaten çok güzel.Daha oyun yüklemedim ne yüklesem şaşırmış durumdayım .Bu arada ben bu mönitörü aldıysam senın sayendedir kardeş :)

Monitör güzel,Serviside güzel daha ne olsun.Benım monıtoru servise göndereceğim çok ilgililer.Arka planda dalgalanma sorunu yasıyorum gtx 760 ve 780 ile

• şimdi r9 280x ile far cry 3'ü oynadım harika görüntü veriyor mönitör ile ekran kartı hiç pişman değilim aldığıma..
  • quote:

şimdi r9 280x ile far cry 3'ü oynadım harika görüntü veriyor mönitör ile ekran kartı hiç pişman değilim aldığıma..

hocam ben boş birşeyi önermem hele ki buraya konusunu hiç açmazdım.

o konuda rahat olsun içiniz.

burada yaptığım çoğu şeyi kendim deniyorum da söylüyorum, herşeyi bilemem kimse bilemez bilmediğimiz yere bilmiyoruz deriz, güvenilirlik çok önemlidir benim için.
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sputnik1

Teşekkürler
    http://www.vatanbilgisayar.com/236-e2461fwh-genis-ekran-led-monitor.html

vatanda şuan 571 lira ama indirim falan yazmıyo. indirimli fiyatmı normalmi nasıl anlayacağım. son zamanlarda vatanda hiç indirime rastlamadım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

vatanda şuan 571 lira ama indirim falan yazmıyo. indirimli fiyatmı normalmi nasıl anlayacağım. son zamanlarda vatanda hiç indirime rastlamadım çünkü

normal fiyatı indirimsiz 700küsür oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

normal fiyatı indirimsiz 700küsür oluyor.

Alıntıları Göster
    Hocam biliyorsunuz sizin tavsiyenizle aldım , kendi ayarlarımla kullanıyordum dedim bide bu ayarları deneyeyim ekran çok sönük kaldı böyle karartılmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Hocam biliyorsunuz sizin tavsiyenizle aldım , kendi ayarlarımla kullanıyordum dedim bide bu ayarları deneyeyim ekran çok sönük kaldı böyle karartılmış gibi

Alıntıları Göster
    hocam listeye benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

hocam listeye benide ekleyin

Alıntıları Göster
    hocam özellikle browserde takılırken arada bir monitör gidiyor aoc yanıp tekrar açılıyor ama bu süre uzun oluyor bi kaç kere aoc falan yazııyor monitörde nedir bu sorun? sonra tekrar açılıyor bu aralar sıklaşmaya başladı

edit: hocam vga ile kasaya bagladım aynı sonuç fakat aynı şekilde vga ile laptopa bagladım herhangibir sorun cıkmadı sorun pc de ise nedir bu sorun ekran kartı mı virüsmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 30 Haziran 2014; 1:00:25 >

• Aylığımdan biriktirmeye baslasam iyi olur bence süper özelliğe sahip peki amd radeon hd 5500 kart var bende şuan ki monitör 18.5 inch ve çözünürlük 1333x768 p bu aoc monitörü alsam full hd de açarmı ekran kartında hdım port mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTosbaga

hocam sonunda bugün alacam bu monitörü.

4bin liralık sistemde şu monitörü kullanıyodum;
     AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

sanırsam aldığımda gözüm bayram edecek

hocam kasayla beraber bir fotoğrafını atabilir misin bu mükemmel ikilinin bi karedeki halini merak ettim

• quote:

Bright Frame ' de

Br 28
    Contrast 48

mi karartılmış kaldı ?

senin ayarlar ney

quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

hocam özellikle browserde takılırken arada bir monitör gidiyor aoc yanıp tekrar açılıyor ama bu süre uzun oluyor bi kaç kere aoc falan yazııyor monitörde nedir bu sorun? sonra tekrar açılıyor bu aralar sıklaşmaya başladı

edit: hocam vga ile kasaya bagladım aynı sonuç fakat aynı şekilde vga ile laptopa bagladım herhangibir sorun cıkmadı sorun pc de ise nedir bu sorun ekran kartı mı virüsmü?

ekran kartı olabilir.

format atıp driver kur acilen bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Haziran 2014; 1:03:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

Aylığımdan biriktirmeye baslasam iyi olur bence süper özelliğe sahip peki amd radeon hd 5500 kart var bende şuan ki monitör 18.5 inch ve çözünürlük 1333x768 p bu aoc monitörü alsam full hd de açarmı ekran kartında hdım port mevcut

açar kardeşim.

18 ten geçince şahane gelir sana.
  • quote:

quote:

Bright Frame ' de

Br 28
    Contrast 48

mi karartılmış kaldı ?

senin ayarlar ney

quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

ekran kartı olabilir.

format atıp driver kur acilen bak.

luminance contrast 60 brigtness 85, gamma 2, color setup warm ,

bright frame britgtness 55 contrast 55

• quote:

luminance contrast 60 brigtness 85, gamma 2, color setup warm ,

bright frame britgtness 55 contrast 55

aman hocam bunlar ne ya

o gamma 2 oldukça olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BYKUSH

Hocam bildiginiz testler varsa arkadasa ismini ( eger bilgisi yoksa ) nasil yapilacagini soyleyin yapsin kendisi zaten diyor istediginiz test varsa diye.
    bildigim kadariyla okuduklarimda
    Olu pixel yok. isik sizmasi sag alt kosede az biraz var demisti . input-lag testi crt monitor olmadigi icin yapamadi.
    fiyat aralığı nedir şuanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

570
  • quote:

quote:

570

memnun musunuz daha güzel bir şey çıktı mı geçen zamanda?
  • quote:

memnun musunuz daha güzel bir şey çıktı mı geçen zamanda?

hayır

daha düşük fiyata asus 239hv var o da fena değil
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.