Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Notorious

Dostlar merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayarda iken orada kutuyu açtırıp test ettirmemi önerirmisiniz herhangi bir sorunla karşılaşmamam için?

Zaten öyle yapacaksın ölü pixel ve ışık sızmasına bakacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Dostlar merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayarda iken orada kutuyu açtırıp test ettirmemi önerirmisiniz herhangi bir sorunla karşılaşmamam için?

Zaten öyle yapacaksın ölü pixel ve ışık sızmasına bakacaksın

Hayır yani başka arkadaşlar direk kutusuyla alıp evde açınca ölü pikselle karşılaşıyor mu onu merak ediyorum. Sevmem pek kutuyu alırken açılınca.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Sorunda mantık hatası var ha orda açmışsın ha evde tabiki varsa karşılaşır netten alınca felan özellikle yolluyorlar birşey olmaz diye

• quote:

Tabiki Işık sızması ve ölü piksel ama bunları belirt ordakiler cahil oldugundan bişey bilmiyorlar ışık sızması dedim ne dedi bana ben kendim baktım
  • quote:

Sorunda mantık hatası var ha orda açmışsın ha evde tabiki varsa karşılaşır netten alınca felan özellikle yolluyorlar birşey olmaz diye

Mantık hatası falan yok. Vatanın şubesinden alıp evde ölü pikselle karşılaşırsam adamlar almayıp garantiye göndermek isteyebilirler.

• Usta beni de ekle listeye
  • Amd HD 5500 ekran kartim var Son Çıkan oyunlari zaten saymayalim 2 3 yıl önce ki oyunları oynatıyor hdmi Girişi var 17" tüplü monitörum var Yeni monitör almayi düşünüyorum legue of legends pes 2013 mafia 2 tarzı oyunlar oyunuyorum bu monitör bana yüksek mi kalır oyunlarda 1920x1080 kullanamam diye tahmin ediyorum ama eminde değilim bu monitör bana yüksek mi kalır yoksa daha düşük bi monitör mi alayım zırt pırt değişen bişey değil sonuçta almışken güzel bişey olsun istiyorum bi yardimci olursanız sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego26 -- 21 Mayıs 2014; 21:10:09 >
  • diego26 kullanıcısına yanıt
    Sen al bunu dediğin gibi bir kere alınıyor. İlerde ekran kartı değişince hadi birdaha monitör almak zorunda kalma. Az para değiller sonuçta..

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtacyKinG

Usta beni de ekle listeye

Bir ara eklerim pc den giremiyorum şu sıralar.

Hayırlı olsun nasıl memnun musunuz ?

• quote:

Sen al bunu dediğin gibi bir kere alınıyor. İlerde ekran kartı değişince hadi birdaha monitör almak zorunda kalma. Az para değiller sonuçta..

Sağol hocam baya ısındım niyese bu monitöre vatanda %30 indirim beklicem artık yada var mı bilmiyorum haftasonu %25 oluyor sanırım

• diego26 kullanıcısına yanıt
    550 560sa alabilirsin fazlasını verme

• quote:

550 560sa alabilirsin fazlasını verme

Murat hocam monitör çok güzel gerçekten elinize sağlık

Benq xl2410t w 3d monitör hakkında ne düşünüyorsunuz çok güzelde bir gamer mouse+pad hediye ediyorlar fikrinizi merak ettim hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: willie68

Murat hocam monitör çok güzel gerçekten elinize sağlık

Benq xl2410t w 3d monitör hakkında ne düşünüyorsunuz çok güzelde bir gamer mouse+pad hediye ediyorlar fikrinizi merak ettim hayırlı günler

e o tabiki üst seviye bir monitör özel oyuncu monitörü 120hz zaten gtg 2ms felan

parasını veriyorsan al onu direk.
  • Merhabalar herkese yaklaşık 7-8 aydır monitörü kullanmaktayım ve çok memnunum fakat beş dakika önce ekranımda aniden şöyle yeşil bir çizgi belirdi monitörüm arızalandı mı ?

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    evet maalesef arıza gibi duruyor eğer ekran kartından değilse.
  • quote:

Dizi izlerken bir anda oluştu garantiye göndermeden önce öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Dizi izlerken bir anda oluştu garantiye göndermeden önce öneriniz var mı?

dediğim gibi başka bir monitörle denersen ekran kartı ihtimali elenir.

düzeltmek için birşey yapılamaz hocam monitörlere.
  • Bilgisayar bir süre kapalı kaldıktan sonra düzeldi muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor.
  • Merhaba bjk__Murat bey geçen hafta asusvn247h aldım ve pişmanım,çok fazla ışık sızması mevcut monitör de gerçi son sınırımı zorlayıp almıştım,şimdi 55 lira daha üstüne eklemek zor benim için fakat merak ediyorum.Bu aoc monitörde de galiba ilk sayfa da bahsettiğiniz gibi ışık sızması var.Bu ışık sızması olayı kaçınılmaz her monitör de varmı.O kadar para veriyoruz buna mahkummiyuz anlayamadım ben.Olmayan monitör var mı biliyormusunuz acaba?Yok derseniz bu monitörü almayı düşünebilirim gerçi Aoc ismi marka olarak güven vermiyor ama bayağı bir olumlu yorum da var.Hangi ülkenin markasıbu Aoc'lar.Samsunglar hakkındaki düşünceniz nedir?Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurefe2014

Merhaba bjk__Murat bey geçen hafta asusvn247h aldım ve pişmanım,çok fazla ışık sızması mevcut monitör de gerçi son sınırımı zorlayıp almıştım,şimdi 55 lira daha üstüne eklemek zor benim için fakat merak ediyorum.Bu aoc monitörde de galiba ilk sayfa da bahsettiğiniz gibi ışık sızması var.Bu ışık sızması olayı kaçınılmaz her monitör de varmı.O kadar para veriyoruz buna mahkummiyuz anlayamadım ben.Olmayan monitör var mı biliyormusunuz acaba?Yok derseniz bu monitörü almayı düşünebilirim gerçi Aoc ismi marka olarak güven vermiyor ama bayağı bir olumlu yorum da var.Hangi ülkenin markasıbu Aoc'lar.Samsunglar hakkındaki düşünceniz nedir?Şimdiden teşekkürler.

birebir aynı durumu yaşadım çok berbat birşey

AOC' da o kadar yok kardeş sadece alttan hafif çıkıyor

maalesef her monitörde oluyor az çok

aoc gayet iyi bir marka sadece monitör öneriyor asus gibi herşey üreteyim markamı basayım demiyor.

bir işte sadece o işi yapan markalara her zaman yakın olun.

samsunglara şuan para verilmez çünkü samsung tv konusundan daha fazla kar ettiği için oraya yöneldi monitörleri artık çok standart para verilmez alırsan al almazsan umrumda değil diyor resmen.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.