Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    internet üzerinden yapılan alışverişlerde 1 hafta içinde iadesini yapabilirsiniz ama mağazadan alınan ürünler için bu durum servis ile ilgili. Ürün aynı gün içinde değişim veya iade olabilir ancak 21gün sonrası için sanırım servise gönderilmesi durumu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide kullanıcılar kulübüne eklerseniz sevinirim.

• Hocam benim eski nick lnvictusTR idi degiştirdim sizde ordan degiştirin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalupa1907

Benide kullanıcılar kulübüne eklerseniz sevinirim.

ekledim hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

Hocam benim eski nick lnvictusTR idi degiştirdim sizde ordan degiştirin hocam

roger that

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Şubat 2014; 15:19:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Benide kullanıcılar kulübüne eklerseniz sevinirim.

ekledim hocam

quote:

Hocam benim eski nick lnvictusTR idi degiştirdim sizde ordan degiştirin hocam

roger that

Ben göremedim?

• quote:

Ben göremedim?

sayfayı açtım sırasını bekliyordu yoğun olunca böyle oluyor şimdi bak
  • Tamam oldu teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

aynen bocekgrafik hocamız olmasa olmaz.....O sana söyler yapacağın testleri ama bende birkaç tane söyleyeyim input lag kesin yap zaten bocekgrafik hocam söyleyecektir olmazsa olmazlardandır input lag oyuncular için bende bunu alıcam eğer bocekgrafik hocamda onaylarsa bi testler olsunda

bocekgrafik hocam a danışmak istediğim birşey var

DCB Mode OFF ( Bunu ON yapınca çok çok canlı oluyor ama ekranın yarısında oluyor tam ekran beceremedim bir türlü )

becerbildiniz mi hocam

edit: brighframe ile aynı galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 10 Şubat 2014; 16:14:33 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt007

aynen bocekgrafik hocamız olmasa olmaz.....O sana söyler yapacağın testleri ama bende birkaç tane söyleyeyim input lag kesin yap zaten bocekgrafik hocam söyleyecektir olmazsa olmazlardandır input lag oyuncular için bende bunu alıcam eğer bocekgrafik hocamda onaylarsa bi testler olsunda

bocekgrafik hocam a danışmak istediğim birşey var

DCB Mode OFF ( Bunu ON yapınca çok çok canlı oluyor ama ekranın yarısında oluyor tam ekran beceremedim bir türlü )

becerbildiniz mi hocam

edit: brighframe ile aynı galiba?

evet bright frame olduğunu farkettim

• Tam işe gidiyordum ki yurtiçi saolsun erkenden getirmiş monitörü taktım büyülendim resmen :D. Ayar yapamadan çıkmak zorunda kaldım.Piksel aklıma geldi baktım allaha şükür 1 tane ölü piksel yoktu gerçekten parasina degicek bi monitör :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Tam işe gidiyordum ki yurtiçi saolsun erkenden getirmiş monitörü taktım büyülendim resmen :D. Ayar yapamadan çıkmak zorunda kaldım.Piksel aklıma geldi baktım allaha şükür 1 tane ölü piksel yoktu gerçekten parasina degicek bi monitör :)

hocam çok şanslısınız birde akşam ayar yapınca göreceksiniz iş şimdi bitmek bilmez size.
  • Hocam merhaba monitoru sizin sayenizde aldım çok teşekkür ederim fakat bir sorunum var.Monitor gercekten cok guzel ama sanki yazilar net degil biraz buglu gibi acaba bunun nedenleri sunlardan biri olabilir mi:
    Imzamdaki sistemde disk olmadigi için geçici bir suredir kullanamiyorum onun yerine eski kasami kullaniyordum ondada 256mb 3450 vardi acaba bu kart monitoru besleyemiyor mu gücü mü yetmiyor ikinci bir secenek ise monitoru vga dan bagladim ondan kaynaklanabilir mi? Son seçenek ise monitoru taktım ve öyle kullandım acaba herhangi bir driver veya guncelleme kurmam gerekir mi? Evet sorun bu ve benim aklimdaki sebepler bu siz ne dusunuyorsunuz? (Bu hafta yeni disk alip imzamdaki sistemi kullanicam.200tlye kadar diskte onerebilirsiniz.)

• quote:

Hocam merhaba monitoru sizin sayenizde aldım çok teşekkür ederim fakat bir sorunum var.Monitor gercekten cok guzel ama sanki yazilar net degil biraz buglu gibi acaba bunun nedenleri sunlardan biri olabilir mi:
    Imzamdaki sistemde disk olmadigi için geçici bir suredir kullanamiyorum onun yerine eski kasami kullaniyordum ondada 256mb 3450 vardi acaba bu kart monitoru besleyemiyor mu gücü mü yetmiyor ikinci bir secenek ise monitoru vga dan bagladim ondan kaynaklanabilir mi? Son seçenek ise monitoru taktım ve öyle kullandım acaba herhangi bir driver veya guncelleme kurmam gerekir mi? Evet sorun bu ve benim aklimdaki sebepler bu siz ne dusunuyorsunuz? (Bu hafta yeni disk alip imzamdaki sistemi kullanicam.200tlye kadar diskte onerebilirsiniz.)

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    171 TL

+ HDMI ile bağla bakalım yeni ekran kartını

• Arkadaşlar bende bu monitörü alıcam fakat almamın 1 nedeni var:

http://i.imgur.com/PrYCExG.jpg

Ss alınca görülmüyor ama fifada futbolcular koşarken yada hareketli uzun paslarda ekranda bi bulanıklaşma futbolcularda netsizlik ve arkasında iz bırakıyormuş gibi saçma sapan görüntü oluşuyor, şuan kullandığım monitör Philips 226v 5 ms. Eskiden CRT monitör kullanıyordum bu sorun yoktu.

AOC'un bu monitörünü almayı düşünmemin tek nedeni bu Fifa hastası biri olarak alışamıyorum bu olaya. Ama aldıktan sonra aynı sorun bu monitördede var mıdır? sonuçta büyük bir para vericem ve aynı sorunu yaşamak istemiyorum monitöre sahip olan arkadaşlar bu sorunla karşılaştınız mı hiç okadar para vericem riske atmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revivaL ' -- 14 Şubat 2014; 13:55:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revivaL '

Arkadaşlar bende bu monitörü alıcam fakat almamın 1 nedeni var:

Ss alınca görülmüyor ama fifada futbolcular koşarken yada hareketli uzun paslarda ekranda bi bulanıklaşma futbolcularda netsizlik ve arkasında iz bırakıyormuş gibi saçma sapan görüntü oluşuyor, şuan kullandığım monitör Philips 226v 5 ms. Eskiden CRT monitör kullanıyordum bu sorun yoktu.

AOC'un bu monitörünü almayı düşünmemin tek nedeni bu Fifa hastası biri olarak alışamıyorum bu olaya. Ama aldıktan sonra aynı sorun bu monitördede var mıdır? sonuçta büyük bir para vericem ve aynı sorunu yaşamak istemiyorum monitöre sahip olan arkadaşlar bu sorunla karşılaştınız mı hiç okadar para vericem riske atmak istemiyorum

valla bende fifa yok hatta şuan ekran kartıda yok deneyemem hocam

• Bu monitörü kullanmadım ama değerlerine bakılacak olursa sorun yaşamaman lazım.

http://uk.hardware.info/productinfo/176552/aoc-e2461fwh#tab:testresults
  • Anladım hocam başka bu monitörü kullanan arkadaşlar fifadaki tecrübelerini yazabilirmi yukarıdaki sorunumu okuyarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: revivaL '

Arkadaşlar bende bu monitörü alıcam fakat almamın 1 nedeni var:

• Gruba ekleyin benide Kaliteli monitör..Bir de sorum olucak şuan radeon 3600 hd graphics ekran kartı var sapphire 7850 yi sorun olmadan bilgisayarıma takabilirmiyim? işlemci 2.6 ghz e8200 iki tane. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat4541

Gruba ekleyin benide Kaliteli monitör..Bir de sorum olucak şuan radeon 3600 hd graphics ekran kartı var sapphire 7850 yi sorun olmadan bilgisayarıma takabilirmiyim? işlemci 2.6 ghz e8200 iki tane. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

rica ederim , böyle yorumları bizimle paylaşmaktan çekinmeyin ki bana bazı kişiler tarafından yöneltilen sen aoc den paramı aldın da öneriyorsun pastel boya gibi gösteren monitörü vs. gibi asılsız suçlamalara tokat gibi yanıt olsun.

7850 al ileriye yatırım olsun ama o işlemci bu kartın hepsini kullanmana izin vermez darboğaz yapar.

monitör açısından sıkıntı olmaz ztn hdmi ile bağlarsın.

gruba eklendin.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.