Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sorunsuz en ucuza nerden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

arkadaşlar sorunsuz en ucuza nerden alabilirim ?

Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Hepsiburada

eğer bir ölüpixel sorunu vs. olursa değiştiriyorlar mı ayrıca garanti olarak bir durum olursa kargo ile gönderiyoruz değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Hepsiburada

eğer bir ölüpixel sorunu vs. olursa değiştiriyorlar mı ayrıca garanti olarak bir durum olursa kargo ile gönderiyoruz değil mi ?

Evet kardeşim

• bu gün bende siparişi verdim hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

bu gün bende siparişi verdim hayırlısı bakalım

hayırlı olsun kardeşim.
  • Ürünü hb dan aldım bugün elime ulaştı fakat 3 adet ölü pixel buldum iade edicem.Ayrıca kırmızı şerit çizgilerden şikayeti olanlar HDMI kablosu ile oynayın geçiyor aynısını bende yaşadım düzeliyor bi sıkıntı yok.

HB'dan değişim mi isteyim yoksa iade mi servise gitmez heralde cihaz yenisini gönderirler diye umuyorum?Böyle bi sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpwr

Ürünü hb dan aldım bugün elime ulaştı fakat 3 adet ölü pixel buldum iade edicem.Ayrıca kırmızı şerit çizgilerden şikayeti olanlar HDMI kablosu ile oynayın geçiyor aynısını bende yaşadım düzeliyor bi sıkıntı yok.

HB'dan değişim mi isteyim yoksa iade mi servise gitmez heralde cihaz yenisini gönderirler diye umuyorum?Böyle bi sıkıntı yaşayan oldu mu?

sor hocam müşteri hizmetlerine
  • HB ile görüştüm ürün değişimi yapmıyorlarmış ürünü geri iade ediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bilgi olsun para iadesi yapacaklar sonrasında tekrardan sipariş vericem.İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpwr

HB ile görüştüm ürün değişimi yapmıyorlarmış ürünü geri iade ediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bilgi olsun para iadesi yapacaklar sonrasında tekrardan sipariş vericem.İyi forumlar

bilgi için teşekkürler.
  • Mrhb ben de bu sitedeki yorumlari okuyup iki hafta once hepsiburada da 499 tlye aldim. Genel olarak memnunum tasarimi cok hos. Yalniz oyunlarda ekran karanlik gorunuyo. Ozellikle karanligin fazla oldugu oyunlarda ayrintilar kayboluyor. Verdiginiz ayarlarin bi kacini yaptim ama cok bi sey degismedi. Bu arada 75 hz yaptim akicilik cok fark etti oyunlarda ama dedigim gibi karanlik duruyo sanki var mi yapabilecegim bi ayar oyun icin

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktu

Mrhb ben de bu sitedeki yorumlari okuyup iki hafta once hepsiburada da 499 tlye aldim. Genel olarak memnunum tasarimi cok hos. Yalniz oyunlarda ekran karanlik gorunuyo. Ozellikle karanligin fazla oldugu oyunlarda ayrintilar kayboluyor. Verdiginiz ayarlarin bi kacini yaptim ama cok bi sey degismedi. Bu arada 75 hz yaptim akicilik cok fark etti oyunlarda ama dedigim gibi karanlik duruyo sanki var mi yapabilecegim bi ayar oyun icin

son ayarları yap, oyunda Color USER 53 53 53 yap.
  • Merhaba arkadaşlar bu monitörü sipariş vermek istiyorum bilader overlocktan hic anlamaz 75 hz kullanmassak bişey olurmu
    şimdiye kadar casper 17 inc ekran monitör kullanıyorduk tepki ms 20 olması gerek 60 hz de kullansak bişey olurmu. cevap veren herkese teşşekürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatiko_0047

Merhaba arkadaşlar bu monitörü sipariş vermek istiyorum bilader overlocktan hic anlamaz 75 hz kullanmassak bişey olurmu
    şimdiye kadar casper 17 inc ekran monitör kullanıyorduk tepki ms 20 olması gerek 60 hz de kullansak bişey olurmu. cevap veren herkese teşşekürler şimdiden

birşey olmaz 75 hz yapınca daha canlı ve güzel oluyor görsen 60 hz kullanmak ta istemezsin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda bright frame açık mi olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Hocam oyunda bright frame açık mi olmalı?

Evet

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman oyunda (bf4) karanlık bölgeler de ayrıntılar pek gözükmüyor. Bright frame kısmındaki contrast ve brightness gibi diğer ayarlarimiz ne olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Hocam o zaman oyunda (bf4) karanlık bölgeler de ayrıntılar pek gözükmüyor. Bright frame kısmındaki contrast ve brightness gibi diğer ayarlarimiz ne olmalı?

Kardeş oyun için color temp değiştiriyorsun yazdık ilk sayfaya üstte de yazdım yetmiyorsa kendine göre ayarla bright ı.

• bişey merak ettim bu monitor acikken kaç kw/h yakıyor? bilgisi olan varmı_?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 23 Ocak 2015; 18:13:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatiko_0047

Merhaba arkadaşlar bu monitörü sipariş vermek istiyorum bilader overlocktan hic anlamaz 75 hz kullanmassak bişey olurmu

birşey olmaz 75 hz yapınca daha canlı ve güzel oluyor görsen 60 hz kullanmak ta istemezsin.

gtx 970 veya 980 kullanan varsa bilir experiance den oyunları dsr(ultra hd) ile açınca otomatık 60 Hz e tekrar iniyor:(

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.