Şimdi Ara

W800i Pc bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. elden w800i aldım. Yanında cd vermiyordu. Telefoncudan PC bağlantı kablosu aldım. Bir driver sitesinden programı ve driveri yükledim. Data kablosunu taktığımda Şarj oluyor yazıyor. Bu normal mi. Ve data kablosunu takınca memory stick takılı görünmüyor. Bilgisayardan önce telefona sonra da karta atıyorum. Ne önerirsiniz. iyi günler.

KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...TIKLA
  • yok mu bilen?

KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...TIKLA
  • sarj yapması normal,telin içinde hafıza kartı varken teli usb ye bağlayın,memory stick i ayrı bir sürücü olarak görecektir.ve işiniz bitince donanımı güvenle kaldır seçeneğini seçmeniz gerek.
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • şarz yapması normal ama ilerde yapmazsa bu anormal
    Driver konusuna gelirsekte telefonun hafıza kartı bilgisayarda çıkarılabilir disk olarak gözükür. Yani driverleri tam ve doğru yüklenmişse bilgisayarımın içinde çıkarılabilir disk olarak görürsün ve istediğin gibi kopyala yapıştır yaparak hafıza kartını kullanabilirsin.
    Ama eğer görünmüyorsawww.sonyericsson.com.tr adresinden driverleri indirip tekrar dene bence..
    Kolay gelsin..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.