Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kursatfb08 , iso.hb Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 65 Misafir (48 Mobil) - 18 Masaüstü49 Mobil
5 sn
186.874
Cevap
839
Favori
6.687.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 93359336933793389339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmuştur dayı, EA de olur. Yarın SB ödüllerde düzgün adam çıkarınca Rivalsa dalıcam bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Zaten oyun basi sunu vermeleri sebebiyle dun market cakildi. Hic sasirmadik tabii ki!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim kadro 3k lık kadro bir tane iyi adam atmadı sabah 1 maç attım 4-4 bitti adamdaki kadro bende olsa uçarım. Bu Pajor ne biçim bu sene her geleni atıyor inanılmaz hızlıydı. Full 87-88 meta kartlarla çıkanlar var.

Psn ID : Komple10

[c
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

Gunaydin, Su an bence en dogru yapilacak sey metalarla oynamak. Tabii ki coin yoksa pahali olanlar alinmiyor ancak belli seviye 2-3 meta almakta fayda var. Bu arada Pajor benim karsima da geldi. Cok iyiydi.  

Ara videolar da artik 60fps olmus bu arada yag gibi ama grafik olarak oyunun fc25ten hicbir farki yok acaba grafik yerine performans mod mu acik onu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Eylül 2025; 11:52:26 >
  • bazı evo önerileri yapayım.

andrey santos evoluyorum ben.

diğerleri de mantıklı bulduklarım.

pedro neto'yu evolamadım ama dün denedim, 5-6k civarına alınabiliyor. tam bir cheap beast.

udogie bir örnek, bek oyuncuları üzerinde rising guard kullanmak düşünülebilir. ola aina, osterwolde, kerkez vs. beğendiğiniz bir karta uygulanabilir.

• Aslında doğru bir şey yapıp yapmadığımı bilmiyorum.Foruma yeni üye oldum ve yardıma ihtiyacım var.

Çocuklar için aldığım Xbox series x konsolu Forum aracılığıyla satabilir miyim?

Dükkan sekmesini buldum ancak ürün nasıl eklenir bilmiyorum

Ben ön sipariş ile ultimate versiyonu almıştım 1 ay önce.

Oyunu yükledim (Bu arada Platform XBOX Series X)

FC points yüklendi.  

İCON player gelmedi. Nasıl alacağız İCON playerı?

Sezon bileti nereden görebilirim gelip gelmediğini? Onu anlamadım.

Birde şu FC 26 First Gameplay canlı video izleme olayını nasıl yapıyoruz? 15 dakika ve 60 dakika video izleme ödülü. Onuda birisi açıklayabilr mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu da benim şu an kullandığım kadro. Çok iyi değil ama idare ediyor. Paket şansı bu sene de çok kötüydü benim. Kısıtlı coin ile kimyayı da tutturabilmek adına al dene sat mantığıyla bu hale anca getirebildim. Thuram'dan çok memnunum bu arada. Galiba o geliştirilebiliyormuş yukarıda arkadaş paylaşmış. Bugün onu deneyeceğim. Sol bekte cucurella'da çok memnun etti. Çok seri dönüşleri ve oynaması da keyifli.

Edit: kimyama uyacak f/p bir kaleci önerisi olan varsa yazarsa sevinirim. Şöyle 3-5 bine kadar alabilirim. Kalecim biraz zayıf kaldı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 20 Eylül 2025; 12:33:11 >

• DjarumBlack- kullanıcısına yanıt

turnuvada denk gel bana. eleman bağlantı koptu çekti.

Emiliano Martinez. Fiyat performans olarak yine en iyilerden.  

• Ben de simdilik boyle devam. Acikcasi coinleri carcur etmiyorum. Cunku ea kartlari yayinladikca market cokmeye devam ediyor. Dun zaten perisan ettiler. Hele ki herkese acilinca oyun daha da fena olacaktir. Bu arada Marmoush dahil forvette bircok kisi denedim. Eketike yine en verim aldiklarimdan biri. Kaleye Raya koyacaktim. Sonra onu da yaparim.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

aldım shortlist'e :) sağol hocam.

• piyasada ki en berbat firma bunlar ya.. tüm modların ödüllerini kısıp oyun çıktıktan 24 saat sonra gelen promo paketler nedir Allah aşkına ya.. oyunu o zaman f2p yapın kurtulalım abi bu kadar olamaz

Bu sebeple kesinlikle 82-85 arasi hicbir karta 7-8k ustunu odemeyin. Almayin! Meta haric :) O eketike Marmoushlar dokulecek sonra. Yazik gunah. O kadar emek vs sonra dun bunlari cikardilar millet duman oldu. Herkes sosyal medya da kufur ediyor. Ama Ea bu sasirdik mi? Tabii ki hayir.

• 3 adam hariç komple dökülüyor takım:) transfer açılsa da bir iki adam alsam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.