format at tekrar gprs ayarlarını ve dğer ayarlarını yap dene olmazsa opera eski versiyonunu dene
kendi internetine wapa girebiliyormu onlardada sorun varsa telefonunda sorun olabilir servis ozamanda dediklerimi kontrol et
wapa direk girebiliyorum.Format atamam çünkü numaralar telefonda.neyse pekte önemli değil
birde java ayarları şebeke ayarlarında apn internet proxy devre dışımı kontrol et girmesi lazım geriye bir şey kalmadı
apn internet ve proxy devre dışı.ama girmiyor işte
Tamamdır sonunda vodafone ilede internete girebiliyorum sonunda oldu
Teşekkürler **farukkk** arkadaşım
Herkese hayırlı geceler..
w200i ile bağlanamıyordum Avea kullanırken , şimdi Turkcell ile bağlanabiliyorum. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Rica ederim arkadaşlar.
arkadaslar opera mini 4.1 indirdim
kuruyorum
ama açılmıyor
v4.0 sorunsuz kullanıyorum
v4.1 ile v4.0 arasında çok fark var mı
bu arada telefonum samsung d880
quote:
Orjinalden alıntı: dinazoor2001
arkadaslar opera mini 4.1 indirdim
kuruyorum
ama açılmıyor
v4.0 sorunsuz kullanıyorum
v4.1 ile v4.0 arasında çok fark var mı
bu arada telefonum samsung d880
4.1 de sayfaları kaydedip sonra okuma seçeneği mevcut
4.1 çogu samsunglarda çalışmaz
60 Kb 1 kontörse buna kontör dayanmaz...
quote:
Orjinalden alıntı: KOPARMA GÜLLERİ
resimleri kapatıp yazı lara bakarsan çok fazla gitmez
veya maillerine 1 kontöre kolaylıkla bakabilirsin bazen foruma cevapları buradan yazıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
veya maillerine 1 kontöre kolaylıkla bakabilirsin bazen foruma cevapları buradan yazıyorum
Bana AVANTAJLI gelmedi be KARDEŞ...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Bana AVANTAJLI gelmedi be KARDEŞ...
önemli acil işler için
Hocam bende Wifi var kontör sorun değil de acaba yeni pencere açma veya pencereler arası geçiş özelliği var mı varsa nerden yapılıyor bulamadım da.
4.1 sürümünde ?
quote:
Orjinalden alıntı: furkanaksin
Hocam bende Wifi var kontör sorun değil de acaba yeni pencere açma veya pencereler arası geçiş özelliği var mı varsa nerden yapılıyor bulamadım da.
4.1 sürümünde ?
pencere ama özelliği yok sayfayı kayıt edebilir daha sonra sayfaya ancak öyle gelebilirsiniz
w880 ye kurabilir miyim bu programı, eğer desteklemezse önerebileceğiniz bir browser var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: TaLeNDiL
w880 ye kurabilir miyim bu programı, eğer desteklemezse önerebileceğiniz bir browser var mı?
w 880 ne kurabilirsiniz çalışır
i8510 da kullanabilir miyiz. Gerçi birazdan deneyeceğim. Dosya indirme olayı hoşuma gitti. Bizim tarayıcıda direk c: ye indiriyor olmuyor orası kısıtlı. Depo hafızaya indirebilirse harika olur. Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: join
i8510 da kullanabilir miyiz. Gerçi birazdan deneyeceğim. Dosya indirme olayı hoşuma gitti. Bizim tarayıcıda direk c: ye indiriyor olmuyor orası kısıtlı. Depo hafızaya indirebilirse harika olur. Teşekkürler
i 8510 da denemedim ama büyük ihtimal çalışacaktır bu tarayıcı ile gezdiğin sayfaları kayıt işlemide bulunmakta 4.1 türkçe versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil
opera mini'nin yatay olanı varmış.... doğru mu?
4.1de yatay kullana biliyorsun ayarlarda var =)) w910da öyle kullandım ben =)
Merhaba arkadaşlar, opera mini'yi Samsung D720'de kullanan var mı?
Opera Mini web sitesinde destekleyen telefonlarda görünmüyor, ama yine de telefonun mevcut tarayıcısı ile operamini.com'dan indirdim eski versiyonu. [Yeni versiyonda sertifika problemleri oldu sanırım, "yetkilendirme başarısız" diyor.] Kurulumdan sonra bağlantı ile ilgili problem oldu, kurulumu tamamlamadı. Ama mevcut tarayıcı ile internete bağlanabiliyorum, sorun yok. Sadece Opera mini'yi merak ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: gursah
Merhaba arkadaşlar, opera mini'yi Samsung D720'de kullanan var mı?
Opera Mini web sitesinde destekleyen telefonlarda görünmüyor, ama yine de telefonun mevcut tarayıcısı ile operamini.com'dan indirdim eski versiyonu. [Yeni versiyonda sertifika problemleri oldu sanırım, "yetkilendirme başarısız" diyor.] Kurulumdan sonra bağlantı ile ilgili problem oldu, kurulumu tamamlamadı. Ama mevcut tarayıcı ile internete bağlanabiliyorum, sorun yok. Sadece Opera mini'yi merak ettim.
opera mini çokdaha kullanışlı bir tarayıcı
Kullanışlı olduğuna eminim de, ben yükleyemedim, d720'de kullanabilen var mı?