arkadslar ben opera mini yi nasıl indireceğim pc olarak mı yoksa wap olarak mı ve indirdikten sonra telefona nasıl atabilirim telefon samsung e 890 lütfen detaylı bi sekilde anlatabilirmisiniz lütfen yardım bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: mctoraman20
arkadslar ben opera mini yi nasıl indireceğim pc olarak mı yoksa wap olarak mı ve indirdikten sonra telefona nasıl atabilirim telefon samsung e 890 lütfen detaylı bi sekilde anlatabilirmisiniz lütfen yardım bekliyorum
GPRS LE WAPTAN DA İNDİREBİLİRSİN ADRESLER AYNI İLK SAYFADA BİLGİSAYARA İNDİRİP TELEFONA OYUN ATAR GİBİ TELEFONA BİLGİSAYARDANDA GÖNDEREBİLİRSİN
slm ben hala bi sey yapamıyorum simdi o programı opera mini yi bilgisayara indirdim ondan sonra ne yapacağım ne ile telefona atacağım ve daha sonra ne yapacağım ayrıntılı bi sekilde yazarasan sevinirim lütfen mesaj bekliyorum ve onu pc olarak indirebildim ve tel markasını bulamadım o yüzden e 900 olarak attım bilgisayara benim ki ise e890 ne yapabilirim yüklesem calısırmı
quote:
Orjinalden alıntı: mctoraman20
slm ben hala bi sey yapamıyorum simdi o programı opera mini yi bilgisayara indirdim ondan sonra ne yapacağım ne ile telefona atacağım ve daha sonra ne yapacağım ayrıntılı bi sekilde yazarasan sevinirim lütfen mesaj bekliyorum ve onu pc olarak indirebildim ve tel markasını bulamadım o yüzden e 900 olarak attım bilgisayara benim ki ise e890 ne yapabilirim yüklesem calısırmı
çalışmasına çalışır ama bilgisayardan sen oyun atmasını beceremiyorsan bu programıda atamazsın sen en iyisi gprsle at telefona
Ya kardeşlerim birde bu samsung i750de bluetooth ile resim falan gönderme nasıl ya mms, mail kızılötesi ile gönderme yöntemleri varda bluetooth ile yi bulamadım yardım lütfen...
ya arkadaşlar ben telefonu iki gün önce aldım. Bu aletin iletim raporu yok mu varsada nerden açılıyor? bilen varsa lütfen....
quote:
Orjinalden alıntı: ackutsal
ya arkadaşlar ben telefonu iki gün önce aldım. Bu aletin iletim raporu yok mu varsada nerden açılıyor? bilen varsa lütfen....
mesaj ayarlarından biraz kurcalarsan hepsini bulacaksındır
UP
Verdiğin adreste samsunga tıkladım her model var ama U600 yok birde U600 e media player calışmıyor formatı mp4 olması gerekiyor dat dosyalarını mp4 yapan bir progrm varmıdır bunlara ilave U600 modelinin vap ayarları yok nasıl yapıcaz Faruk bu konuda zannedersem senden başkası bilgi sahibi değil bana da yardımcı olursan sevinirim
telefonuma bir kod gelmedi ne yapabilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: generalls
Verdiğin adreste samsunga tıkladım her model var ama U600 yok birde U600 e media player calışmıyor formatı mp4 olması gerekiyor dat dosyalarını mp4 yapan bir progrm varmıdır bunlara ilave U600 modelinin vap ayarları yok nasıl yapıcaz Faruk bu konuda zannedersem senden başkası bilgi sahibi değil bana da yardımcı olursan sevinirim
wap ayarlarını müşteri hizmetlerini ara yap
blodybeast Tarih 9 Ağustos 2007; 1:48:27 telefonuma bir kod gelmedi ne yapabilirim ? bu programda bir kod gelmeyecek yükleyip kullanacaksınız
merhaba, bu programı foruma getiren arkadaşa çoooooooooooook teşekkürler.yaw her yerde netteyim. turkcell connect card gibi. selametle.
beta versiyonun jad dosyası var mı elinde? onsuz yükleme yapamadım. bi zahmet onu da upload etsen
doğru söylüyorsun jad maker programı ile jadını çıkarmaya çalış
Programı yatay ekranda kullanmak için; menü>tools>settings sonra asagıda "landscape mode" adlı yazının kutucugunu işaretliyosunuz. sonra save e basiyosunuz. hepsi bu kadar kolay gelsin
bluetoothla attım dosyayı fakat yüklemiyo tel. jad maker lemi olcak bu iş detaylı anlatırsan sevinirim bluetoothla cebe nası yüklücez?
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: badakist
sakın indirmeyin hiç bir işe yaramıyor eğer kontörüm bol diyorsanız ve 10 dk da 100 kontör giderse hiç üzülmem derseniz indirin.bunu yayınlayan arkadaşa teşekkürler gene de.emeğe saygı.
arkadaşım ücretlendirme 60 kbytı 1 kontör yani 4 yada 5 sayfa rahatlıkla açarsın ama sen internete bilgisayardaki gibi girersen tabi çok fazla kontörün gider acil ihtiyaçlar için süper bir program mesala acil e paostalarına bakarsın acil internet sayfasına girebilirsin bunun gibi bilgisayarda hangi internet sayfasına girmek istersen girebilirsin yani senin sakın indirmeyin ibaren çok yanlış olmuş çok kullanışlı ve önemli bir program sadece türkiye değil bütün dünya bu programı kullanıyor
Ben Youtube'ye girmek istiyorum
abi şimdi hersite demişsin forumdonanimhaberede girebilirmiyizz :D :D Zaten googlenin wap'ı var :):) ne işimize yarıyo yani ben indirdim senin verdiğin bişi zaten çirkin olmas :D :D bi aydınlat bizi elini öpeyim :D D:
tabi donanım habere girebilirsin telefonların kendi internet tarayıcısından daha kaliteli