Şimdi Ara

Opera Mini 4.2 Beta CEP TELLERİNDEN İNTERNETE GİRME PROGRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
127.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

Evet ama bende girerken bağlantı istiyor ondan sonra pc performans test mi ne yapıyor sonra da network error diyor ve girilmiyor?

mig 33 teki bağlantıyı kullanın arkadaşlar bağlanın sorun yok bu program çok güzel ve kullanışlı bir programdırtüm dünya bu programı kullanıyor cepte
  • hocam bunu d900e yükleyemedim hala
    resimli anlatımdaki programında bi faydasını göremedim ben ne yapacağım??????
  • Çok teşekkürler yaptım sağol @farukkk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

hocam bunu d900e yükleyemedim hala
    resimli anlatımdaki programında bi faydasını göremedim ben ne yapacağım??????

ozaman getjar dan gprsle yükleyeceksin
  • Faruk abi türkçe inglizce sözlük imzanda yok galiba ya da ben göremedim ben bir tane buldum ama demo ondan sorun oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz şu anda bir sözlük var mı?Bu arada sana teşekkür ederim herşeyi yaptım senin sayende sağol
  • quote:

Faruk abi türkçe inglizce sözlük imzanda yok galiba ya da ben göremedim ben bir tane buldum ama demo ondan sorun oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz şu anda bir sözlük var mı?Bu arada sana teşekkür ederim herşeyi yaptım senin sayende sağol

imzamda var arkadaşımwww.cepvakit.com da sözlük var ingilizce türkçe türkçe ingilizce sözlük var

• bide faruk hocam telefondaki oyunların bazıları full sürüm şifresi istiyor onları nasıl bulabilirm
    mesela asphalt2????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Faruk abi türkçe inglizce sözlük imzanda yok galiba ya da ben göremedim ben bir tane buldum ama demo ondan sorun oluyor.Bana tavsiye edebileceğiniz şu anda bir sözlük var mı?Bu arada sana teşekkür ederim herşeyi yaptım senin sayende sağol

imzamda var arkadaşımwww.cepvakit.com da sözlük var ingilizce türkçe türkçe ingilizce sözlük var

Ok sağol buldum faruk abi.

• teşekkürler farukkk çok güzel bu programla donanım haber forumuna bile cevap yazabiliyorum artık internet cebimde
  • Samsung X700 telefonumda neden jar ve jad uzantılı dosyaları açamıyorum.Forumlarda bulamadım bir yardım ederseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solozzo

Samsung X700 telefonumda neden jar ve jad uzantılı dosyaları açamıyorum.Forumlarda bulamadım bir yardım ederseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_6568500/mpage_1/key_java%2Coyun/tm.htm

buraya tıkla x 700 e nasıl oyun program atıldığı yazıyor arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Şubat 2007; 9:04:04 >

• arkadaşlar opera mini yeni versiyon çıkmış yüklemenizi tavsiye ederim yüklem yaparken eski oera mini yi silmeyi unutmayın yoksa yüklem yapılmıyor .yükleme için www.operamini.com adresini ziyaret edin
  • sakın indirmeyin hiç bir işe yaramıyor eğer kontörüm bol diyorsanız ve 10 dk da 100 kontör giderse hiç üzülmem derseniz indirin.bunu yayınlayan arkadaşa teşekkürler gene de.emeğe saygı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badakist

sakın indirmeyin hiç bir işe yaramıyor eğer kontörüm bol diyorsanız ve 10 dk da 100 kontör giderse hiç üzülmem derseniz indirin.bunu yayınlayan arkadaşa teşekkürler gene de.emeğe saygı.

arkadaşım ücretlendirme 60 kbytı 1 kontör yani 4 yada 5 sayfa rahatlıkla açarsın ama sen internete bilgisayardaki gibi girersen tabi çok fazla kontörün gider acil ihtiyaçlar için süper bir program mesala acil e paostalarına bakarsın acil internet sayfasına girebilirsin bunun gibi bilgisayarda hangi internet sayfasına girmek istersen girebilirsin yani senin sakın indirmeyin ibaren çok yanlış olmuş çok kullanışlı ve önemli bir program sadece türkiye değil bütün dünya bu programı kullanıyor

• tabi dağda kaldıysak belki gerekli ama çok gereksiz pc varken böle bir program indiren indirsin ama kontör çok gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: badakist

tabi dağda kaldıysak belki gerekli ama çok gereksiz pc varken böle bir program indiren indirsin ama kontör çok gidiyor

TAMAM ARKADAŞIM SANA AÇIKLAMASINI YAPTIM SEN NE YAPTINDA BU KADAR KONTÖR GİTTİ DÜNYANIN KULLNDIĞI BİR PROGRAM İSTERSEN YUKARDAKİ ADRESTEN SİTEYE GİREBİLİRSİN ÇOGU İNSAN İÇİN KULLANIŞLI VE YARARLI BİR PROGRAM
  • Birşeyler Sormak İstiyorum

1-Bu Programlar Aynı Bilgisayardaki Gibi Tüm Sitelere Girebilirmiyiz
    2-Symbian Versiyonu Varmı
    3-Kontörün Daha Az Gitmesi İçin Bir Ayar Çıktımı Yada Yeni Versiyon
  • up
  • ok teşekkürler
  • arkadaslar ben bu siteye girdim ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum ayrıntılı bir sekilde yazarsanız sevinirim ve tele nasıl atacağım operaminiyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.