|
|

|
|
7 yıldır süperonline fiber kullanıyorum ve 21 Kasım'da taahhütüm sona eriyor. 7 yıldır 50 mbps hız kullanıyordum, bana yapılan teklifler şaka gibi hep 24 mbps. Geçen o kadar yıldan sonra hızın artması gerekirken bizde azalıyor, böyle bir ülke olabilir mi resmen parodi yaşıyoruz. Bu yapılan resmen terbiyesizliktir, şark kurnazlığıdır. Bu saatten sonra bedavaya, en yüksek hızda internet versinler kullanmam. Aynısını Türk Telekom da yapıyor. Yazık gerçekten çok yazık.
|
|
Bizim insanımızın sorunu bu işte.Bilgisi yok fikri var.
Akk kalksın diyen güruh olmasa sen hala 50mbit parası verirken kotani doldurunca 3mbitle kullanıyorum olcaktin.Bizim sayemizde 16ya cikti. Ve bu geçiş dönemiydi.Akn sonrası hızın iyileştirilmesi ve akabinde akn nin tamamen kalkması 1.5yillik planlamaydi. Firmalarin fahiş fiyatlarini şikayet etcegine, sana insan gibi limitsiz internet almani sağlayan, yıllarca bunun için çabalayan insanların emeğine haksizlik ediyorsun. Ben taahutum var gerisini koyverdin demiyorum btk yada cimerede bu firmaların fahiş fiyatlarini şikayet ettim zaten.Eminim sen sadece burda insanlara sallamaktan başka bir şey yapmamışsindir. Ama merak etme,biz sizin yerinize de sizin hakkınızı savunuyoruz. |
|
Eskiden konuya girince hangi üyelere ne kadar teklif edilmiş onu görürdük şimdi alakasız muhabbetler dönüyor. Hiç mi teklif alıp şu kadar anlaştım diyecek adam yok :/ |
|
Superonline taahhutum biterken mujde kotalari kaldirdik 25 mbps 89 seklinde telefon actiklarinda uzulmustum 50 mbps internetim varken, burakkosucuya cok tesekkurler, gercekten cok ilgili, sabirli bir arkadas, 100 mbps 100 akn 74.9 a ayni altyapidan bagladilar neti usenmeyin tasitin superonline sacmaladikca sacmaliyor artik.
|
|
Dün genel mudurlukten arayip sozlu iptal talebi vermişsiniz fakat evraklari gondermemişsiniz dediler. Bende evet dogrudur dedim. Ayrilik yasayan sevgili gibi trip atar gibiydi. Evraklari gondermeniz gerekiyor sonra bir fatura daha cikacak dedi. Amac heralde taahhut tarihi gelmeden kalan gunler icin bir cayma bedeli gecirmek. Bizde cahil degiliz suremiz var. Herhangi bi teklifte de bulunmadilar. Sorun yok alternatif var. Ayni durum cep hattimda da basima geldi 21 senelik Turkcell hattimi Vodafona tasidim. Kaybeden sen olacaksin Superonline :)
|
|
bu ay içinde gsm ve interneti komple vodafone'a geçirerek turkcell ile organik bağım kalmadı. superonline'da kalmak isteyen veya kalmak mecburiyetinde olanlar için yazıyorum; ikna teklifi olarak 24mbit sınırsız ve ilk 3 ay 100mbit 45tl teklif edildi son olarak. fakat 24mbit istemediğimden ve gemileri artık yaktığımdan kabul etmemiştim. bu tarz teklifleri zorlayabilirsiniz. makul bir teklif olduğunu düşünüyorum.
|
|
12 Aralık Taahhüt Bitiş Süresi
10 Aralık İptal Başvurusu 11 Aralık İptal Birimi Teklifi 2 Ay Ücretsiz 10 Ay 425 TL 100 Mb. Fiber 4250/12= 354 TL Anlaştık. |
|
Tahahhütün dolsun da iptal et sen de kurtul biz de kurtulalım :) Bu arada arayan bayi genel merkez değil. |
SÜPERONLINE FİBER'de Taahhüdü Biten Üyeler için Önemli Bilgilendirme
Değerli SÜPERONLINE FİBER üyeleri, taahhüdünüzün bitimine yaklaştığınızı hatırlatmak isteriz. Taahhüdünüz bittikten sonra mevcut tarifeleriniz otomatik olarak yenilenecektir.
Fakat özel fırsatlardan yararlanmak ve taahhüt sonrası yeni avantajlardan faydalanmak için taahhüdünüzü yenileyebilirsiniz.
Taahhüt Yenileme Yolları
Taahhüdünüzü aşağıdaki yollarla yenileyebilirsiniz:
Kampanyalar
SÜPERONLINE FİBER, taahhüdü biten üyeler için özel kampanyalar sunmaktadır:
Taahhüdünüzü yenileyerek mevcut tarifelerinizi koruyabilir veya daha avantajlı tarifelere geçebilirsiniz. Ayrıca, taahhüt yenileme işlemi sırasında ek hizmetler ve indirimlerden de faydalanabilirsiniz.
Detaylı bilgi ve taahhüt yenileme işlemleri için lütfen SÜPERONLINE Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmekten çekinmeyin.
|
| _____________________________ |
|
|
|
MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060 Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 16 Mayıs 2013; 19:38:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012 | SONY 55X90J | |
|
|
MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060 Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 19 Mayıs 2013; 14:46:29 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |