Şimdi Ara

XT910 / XT502 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aktif olarak Motorola XT910 kullanıyorum gayet memnunum.Bunun üzerine annemede doğum günü hediyesi olarak XT502 aldım.Temiz bir telefon ama üzerindeki orjinal rom İngilizce.Android sürümü 2.1 eğer böyle bir imkan varsa telefonu 2.3 ve Türkçe yapmak istiyorum.İkisi birden mümkün değilse ikisinden biride kabulümdür.

Not : Android hakkında çok bilgim yok bu konuda bana yardımcı olursanız minnettar kalırım.Donanımhaber teknolojisine güveniyorum

Edit : Bahsettiğim telefon Quench XT3 diyede geçiyormuş sanırım tanımayan arkadaşlar varsa yabancılık çekmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i l a -- 27 Nisan 2013; 9:20:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: El Fuego

Motomodtr de halledersiniz.

Teşekkür ederim hocam bi bakayım hemen.
    O.o
  • morelocale2 programıyla belli kısımları Türkçe yapabilirsin.

Orijinalden alıntı: By.TRabZonLu™

morelocale2 programıyla belli kısımları Türkçe yapabilirsin.

Onuda denedim çok az yerler Türkçe oldu hocam teşekkürler yinede.
    O.o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY A07 [ANA KONU]
    geçen yıl açıldı
    SAMSUNG GALAXY A06 5G [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Huawei P60 Pro - Ana Başlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Motorola xt910 Vardı. Telefonda piksel sorunu vardı. Bunu Fazla Dikkate Almadım Sonrasında Telefon Bir gün cebimdeyken aşırı terlemeden kapandı ve uzun süre ekran a görüntü gelmedi . sonrasında belirli bi saat sonra telefon açıldı ve normal şekilde çalışmaya devam etti . 1 saat sonra alt dokunmatik tamamen çalışmaz vaziyete geldi . telefonu kapat tım ve sabah ı bekledim belki düzelir diye ama telefon açılmadı , öğleye dogru ise kendiliği ile açıldı ve aşırı bir ısınma sorunu olmaya başladı ekranda donma sorunu falan oldu ve bu sefer de telefon kapanmamaya başladı hiç bir şeklide kapatamadım . hemen aldıgım yere gönderdim götürdüm ve garantiye gönderdim . aradan tam 16 iş gün geçtikten sonra aldıgım yer mesaj attı ve telefonunuzun 560+kdv masrafı var dedi. bu normal mi ? Garanti Kapsamında olması gerekmiyor mu ? Bide telefon u 860 tl ye almışken 560+kdv çok değilmi ?
    benim bir titreşim sorunuda 400 küsür lira para istediler, bu servis tam bir gerizekalı ! ömrümde böyle salak bir servis görmedim nedir bu rezillik ya gönderilen bütün telefonlara 400 liranın üstünde para istediler şuana kadar ben hiç görmedim servise gidipte garanti dahilinde yapıldığını. Resmen dalga geçiyorlar milletle
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.