Şimdi Ara

enteresan bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni çıkan bir sorun sanırsam işletim sistemi kaynaklı her hangi bir oyuna ilaç yaptıktan sonra kapatıp açıyorum ve 2. girişimde tekrar ilaç yapmadan oyuna giremiyorum windows 8,windows 7 ultimate, home premium, hepsini denedim ama yine aynı sadece oyun olarakta değil cs3 cs4 ve belli programlarda da bu var nasıl bir sorundur bu :)

MSI Z97 GAMING 7İNTEL CORE i7 4790K 4,8 Ghz/Corsair H100i v2ASUS GTX1080 STRIX GAMING 8GBGSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 2999 Mhz CL9 1.5V Dual Samsung 850 Evo 500GB MZ-75E500BW SSD, Seagete Depolama 2TBCREATIVE Sound Blaster ZX Ses Kartısteelseries arctis pro wirelessSeasonic X-850 80Plus GOLD 850WCorsair 570x Crystall middle Tower kasa Logitech G29 PC Direksiyon ve vites seti Logitech G Pro Wireless Razer Lancehead Tournament Edition RGB
    ASUS 27" VG278QR 0,5Ms 165Hz
    Corsair Strafe RGB Silent Switch Mekanik Gaming Klavye
  • quote:

Orijinalden alıntı: moriq

yeni çıkan bir sorun sanırsam işletim sistemi kaynaklı her hangi bir oyuna ilaç yaptıktan sonra kapatıp açıyorum ve 2. girişimde tekrar ilaç yapmadan oyuna giremiyorum windows 8,windows 7 ultimate, home premium, hepsini denedim ama yine aynı sadece oyun olarakta değil cs3 cs4 ve belli programlarda da bu var nasıl bir sorundur bu :)

hocam muhtemelen kullandığın antivirüslerce arkaplandan silme işlemi uygulanmaktadır. veya Deepfreeze ( Eğer Kullanıyorsan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 12 Mart 2013; 16:41:58 >
    MSI Z97 GAMING 7İNTEL CORE i7 4790K 4,8 Ghz/Corsair H100i v2ASUS GTX1080 STRIX GAMING 8GBGSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 2999 Mhz CL9 1.5V Dual Samsung 850 Evo 500GB MZ-75E500BW SSD, Seagete Depolama 2TBCREATIVE Sound Blaster ZX Ses Kartısteelseries arctis pro wirelessSeasonic X-850 80Plus GOLD 850WCorsair 570x Crystall middle Tower kasa Logitech G29 PC Direksiyon ve vites seti Logitech G Pro Wireless Razer Lancehead Tournament Edition RGB
  • quote:

deepfreez asla kullanmam virüs programı olarakta sadece windows defender bunu aktif tutuyorum :/ karantinasına ve sildiği programlara baktım bunda da bişey yok

Defender Dünyanın En İyi Antivirüsü Seçilmiş Durumda.

Bende Aynen Defender'i Kullanıyorum.

Fakat Defenderde Zaman Zaman Arkaplandan Silme İşlemi Uygulayabiliyor. Bunu Algılanan Öğelerde Göstermeden.
  • quote:

o zaman windows 8 kurup defender kurmadan deneyelim sanki deepfreeze yapılmış gibi bir izlenim var pc de

Yada Defender'i Devredışı bırak. ve aynı zamanda Casus yazılımı ve öyle dene. sonra tekrar etkinleştirebilirsin. en sağlıklısı bu olacak..
  • Büyük ihtimal ilaç dosyasını antivirüs programınız casus yazılım olarak algılıyor.Virüs programının tüm korumalarını devre dışı bırakıp ilaç dosyasını sağ tuş yapıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçerek çalıştırın işlemler bittikten sonra antivirüs programını etkinleştirmeden bilgisayarınızı yeniden başlatın daha sonra antivirüs programını etkinleştirin bu çözüm olabilir.
    Bir de bilgisayarda deepfreze de olabilir Ctrl + Alt + Shift + F6 yapıp bilgisayarda deepfreze olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?
    16 yıl önce açıldı
    Garip bir sorunum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antivirüslerden kaynaklanmakta hocam yoksa crack vb. işlemlerde böyle sorun çıkmaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.