Şimdi Ara

Nokia 5800 çöktü la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 5800 var fingerprint diye parmak izi programı var onu indirdim ve Dr Webb antivirüs indirdim. yattım kalktım teledonda yer kalmadı diye hata verdi ondan sonra bir programmı ne adı yazdı çalışamıyor dedi vede kendine reset attı hep böyle oluyor teledon kullanıılamaz halemi geldi ? ne yapmalıyım ? Bana lazm telefon

Alfa Romeo 147 1.6 TS 120 HP
  • koskoca 5800 ı çökerttin ya la..yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tut bekle.
    Intel® Core™ i5-11400Asus Prime B560-PLUSGSKILL 32 GB RipjawsV DDR4 3200Mhz❃❃ Asus TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 Ti NZXT Kraken Z63❃❃Asus ROG Thor 850W Platinum Full ModülerAOC 27" C27G1 144 Hz 1msPower Boost X59 RGB TemperedHydra R6Bloody w60 MaxRampage SN-RW66 Alpha XKioxia 250GB Exceria NVMe M.2 SSDSeagate 3.5" 8 TB Barracuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

TIMERIDER arkadaşın dediği gibi telefona format at sanırım düzelir.

Yani Zaten Okadar Yavaş Telefon Yok :D Bu bir kesin . Format hakkında bilgi verirseniz makbule geçer Şimdiden Tşkkrler :!:Wds

• yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + telefonu açma tuşu bu 4 tuşa basılı tut aç telefonu.sonra ülke seçimi felan gelecek.
    Intel® Core™ i5-11400Asus Prime B560-PLUSGSKILL 32 GB RipjawsV DDR4 3200Mhz❃❃ Asus TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 Ti NZXT Kraken Z63❃❃Asus ROG Thor 850W Platinum Full ModülerAOC 27" C27G1 144 Hz 1msPower Boost X59 RGB TemperedHydra R6Bloody w60 MaxRampage SN-RW66 Alpha XKioxia 250GB Exceria NVMe M.2 SSDSeagate 3.5" 8 TB Barracuda...
  • Kaç senelik telefon la.
    Daha Fazla Göster
  • 5800'dır çöker. O yüzden otomatik günlük yedekleme ayarlayacaksınız. Her gece 3'te otomatik yedekliyor benim telefon herşeyi. Böyle süpriz çökme durumlarında gitmesin herşey diye.

Format atarsın düzelir. Sonra NSU'ya bağla. Yazılımı tekrar yükle. Bi format daha çak. Bi de hafıza kartını formatla. Cillop gibi olsun.
    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah 98000km----> Satıldı
    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

Kaç senelik telefon la.

2 :D Programdan olmuş format attım hızlandı

Orijinalden alıntı: erciyes038

yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşu + telefonu açma tuşu bu 4 tuşa basılı tut aç telefonu.sonra ülke seçimi felan gelecek.

Sağol Yeni Gibi Oldu :D

• flash at kesin çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.