Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1983

Arkadaşlar lvl3 mustang boss, lvl5 srt 8 için tune ayarı olan var mı?

Tune ayarlarını neye göre belirliyoruz, püf noktası nedir?

Nick: Dark1983_TR

Belirli bir püf noktası yok dostum.telefonu yada tabletini saatlerce elinden bırakmadan deneme yanılma yoluyla bulman lazım.Çünkü her aracın kendine has karakterleri var.örneğin grip değeri yüksek bir arabada vites aralıklarını geniş tutman lazım.yoksa salise başı vites değiştirmen gerekir.Ancak bu kurala uymayan istisnai araçlar da mevcut.En iyi değer için Deneme-Yanılma en iyi yöntem.Tabi vaktiniz varsa eğer...Birazdan araç upgrade ve tuneleri geliyor.

• Lord_52 L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.Ama bu kadar da mahçup etmeyin adamı....
  • quote:

Pm kontrol ediniz işinizi fazlasıyla görecektir
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

quote:

Belirli bir püf noktası yok dostum.telefonu yada tabletini saatlerce elinden bırakmadan deneme yanılma yoluyla bulman lazım.Çünkü her aracın kendine has karakterleri var.örneğin grip değeri yüksek bir arabada vites aralıklarını geniş tutman lazım.yoksa salise başı vites değiştirmen gerekir.Ancak bu kurala uymayan istisnai araçlar da mevcut.En iyi değer için Deneme-Yanılma en iyi yöntem.Tabi vaktiniz varsa eğer...Birazdan araç upgrade ve tuneleri geliyor.

Gönderdiğin resimlerdeki parayı geçtim rpler şahane :) kimbilir şimdi ne alemde :)

• quote:

quote:

quote:

Gönderdiğin resimlerdeki parayı geçtim rpler şahane :) kimbilir şimdi ne alemde :)

Ford mustang teki para ve rp geçerli şu an..Az önce tarıştım sana göndermek için O para ve rp ler nerelerden indi bu hallere bir bilsen en iyi sonucu yakalayabileyim diye.Resimde toplam cash toplam rp yaptığım km vb gibi birçok bilgi var.Bu arada oyunu 3 kez baştan yükledim.Kişisel hatalarım yüzünden.
     Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

bende 2 yerden oynuyorum daha lvl 6yı geçemedim :( ama bu forum ve konu sayesinde heralde çok zaman kaybetmem :)
    LVL 6 için Lamborgini Gallardo upgrade ve tune ayarı elinde mevcut mu?

Senin verdiğin ayarları yapıyorum ancak senin sürene yetişemedim :) sanırım tecrübe işi
  • quote:

LVL 6 için Lamborgini Gallardo upgrade ve tune ayarı elinde mevcut mu?

Senin verdiğin ayarları yapıyorum ancak senin sürene yetişemedim :) sanırım tecrübe işi

Elin alışacaktır.Hatta o resimdeki değerlerden daha da aşağı yapman lazım.Onları göndermek için kasmadan yarışıyorum.Gallardo birazdan geliyor...
  • Arkadaşlar herkese iyi günler kolay gelsin.

- - Agera R - -level 7 tune lari upgrade tutturamadim.
    Yardımcı olabilecek var mi. Kafayı yemek üzereyim de.
    Pm lerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu4101 -- 30 Ocak 2014; 16:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu4101

Arkadaşlar herkese iyi günler kolay gelsin.

Pm lerinizi bekliyorum.

Gecikme icin uzgunum dostum.pm den bakabilirsin.seni Uzmez...

• quote:

quote:

Arkadaşlar herkese iyi günler kolay gelsin.

Pm lerinizi bekliyorum.

Gecikme icin uzgunum dostum.pm den bakabilirsin.seni Uzmez...

Çok tesekkur ederim üstad. Çok isiki gordu. 8 ve 9.level içinde yardimlarinizi bekliyorum.

• dejavu4101 D kullanıcısına yanıt
    8 ve 9. Leveller icin en iyi araclarimi istiyorsunuz.yoksa ilk etapta fazla para ve rp istemeyen ancak levelleri gecirecek araclari mi istiyorsunuz?

• Elimde zaten agera var. Onunla levelleri atlayabilir miyim. Yada gecemezsem hangi araclari onerirsiniz ? 8 lv boss takıldım suan.

• Level 10 icin ve hangi araç ve upgrade & tuneleri kullanmaliyim. Bilgisi olan pm atabilir mi ?

• quote:

Elimde zaten agera var. Onunla levelleri atlayabilir miyim. Yada gecemezsem hangi araclari onerirsiniz ? 8 lv boss takıldım suan.

agerayla level 8 ve 9 boss geciliyor. 8 de rp iyi kasiliyor 9da online yarislarda yetersiz kaliyo. agera tuneleri 8 9 icin gonderdim

• Agera R 9 lv ile 7.900 den asagi inemedim yav. Kimi gorsem en dusuk 7.760. Tune sini bilen var mi ?

• quote:

Agera R 9 lv ile 7.900 den asagi inemedim yav. Kimi gorsem en dusuk 7.760. Tune sini bilen var mi ?

agera level 9 da iyi degilki level 9 un boss unu gectiysen agerayi 8 e dusurup bet&raceden 60rp 60rp biriktirip level 10 tuatara almaya calisican tabi 48000 rp biriktirmekte emek ve zaman ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord_52

quote:

Agera R 9 lv ile 7.900 den asagi inemedim yav. Kimi gorsem en dusuk 7.760. Tune sini bilen var mi ?

agera level 9 da iyi degilki level 9 un boss unu gectiysen agerayi 8 e dusurup bet&raceden 60rp 60rp biriktirip level 10 tuatara almaya calisican tabi 48000 rp biriktirmekte emek ve zaman ister

Bende oyle yapiyorum aksam alicam insallah. Agera r ile 9 lv 75 rp kasiyorum. Arada kaybediyorum zaten. 7.968 den asagi inemedim. Gecen herkeste 7.760 ile geciyor 30.000 rp kastim bugun. Aksam tuatara bende :) O arac icinve sonrasinda senin tecrubelerinden yararlanmam gerekiyor ama abi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu4101 -- 31 Ocak 2014; 20:19:49 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.