Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adoLescent61TR

Usta bende bi bilgi paylaşayım .

http://www.protunes.webs.com/ bu siteden bazı arabaların tunelerini bulabilirsiniz . İşede yarıyor .

Bu arada 9. seviyede Ferrari Fxx de kolayına tune tutturulmuyor. bende Novetic rossoya uyguladığım tuneyi yaptım işe yaradı sadece 10 seviye kaldı Q.Raceyide bitirdim .

İşte Level 9 Ferrari FXX Tune Car .

Upgrades 5-5-5-5-5-5
    NOS 2.51@120%
    FD 1.725
    1st 3.148
    2nd 2.509
    3rd 2.194
    4th 1.991
    5th 1.869
    6th 1.710
    Launch 7800rpm
    Perfect Shifts 8900rpm

Umarım bazılarınızaa yardımcı olmuşumdur . Bide arkadaşlar onlinedan en iyi rp Level 5 Dodge Charger ile kasılıyor bilginize . @wodoo2

Paylasim icin tesekkurler dostum...arkadaslar yararlanacaktir muhakkak.ama benim degerlerim protunesten daha iyi oturup saatlerce tune ve upgrade calismak lazim kolay degil bu iş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: c0c0666

merhaba arkadaşlar banada novitec rosso, gallardo, Murcielago, ultimate aero ve tuatara tune ayarlarını gönderebilirmisiniz rica etsem. yeterince iyi değil galiba benimkiler. teşekkürler şimdiden.

Dostum konuya hosgeldin...en yakin zamanda hazirlayip pm ile gondericem

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Aynen usta çok haklısın . Banada Bugatti Veyron Super Sport ve Henessey Venom Gt Ayarları Lazım Sana zahmet olmazsa verirmisin ikisininde 1/4 ve 1/2 ayarlarını .

Bu arada bişey demek istiyorum bazı arkadaşlar var oyunu apkden hileli halini indirip hazır pr ve para sahibi oluyolar ve oyunu kolayca bitiriyorlar . Bence bunun anlamlı bi tarafı yok arkadaşlar . böyle yaparak başkalarının hakkını yiyosunuz . Neyse SaygıLar ;) @wodoo2
  • c0c0666 C kullanıcısına yanıt
    Pm den bakınız ayarlar gönderildi
  • quote:

Aynen usta çok haklısın . Banada Bugatti Veyron Super Sport ve Henessey Venom Gt Ayarları Lazım Sana zahmet olmazsa verirmisin ikisininde 1/4 ve 1/2 ayarlarını .

Bu arada bişey demek istiyorum bazı arkadaşlar var oyunu apkden hileli halini indirip hazır pr ve para sahibi oluyolar ve oyunu kolayca bitiriyorlar . Bence bunun anlamlı bi tarafı yok arkadaşlar . böyle yaparak başkalarının hakkını yiyosunuz . Neyse SaygıLar ;) @wodoo2

Haklısın katılıyorum.ama bu oyunda tek amaç tabi dediğiniz gibi level 10 a kadar bitirip bırakmak değil.önemli olan online yarışlarda rakiplere meydan okumak.Bu hileli apk ların çıkış sebebi ise alınması çok güç olan araçları da bir an önce alıp world record lara imza atmak isteğinde olan yabancı forumların isteği... Ayarları birazdan gönderiyorum.Ancal bugatti hangi level istiyorsun dostum???

• quote:

Wenom gönderildi.Bugatti bekleniyor dostum...

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Bugatti Level 10 usta çok sağol.

Evet bende rp için sürekli online oynuyorum . genelde Level 10da Tuataraya geciliyorum . oyundaki nickimde zaten buradaki gibi adoLescent61TR . forumun başında yazdıklarını okudum çok haklısın oyunu oynayan bütün arkadaşlarımızın isminde bi TR yazısı olsa çok güzel olur . Çokteşekkürler ve Saygılar ... @wodoo2
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Pm den bakınız ayarlar gönderildi

çok teşekkürler eline sağlık
  • quote:

Bugatti Level 10 usta çok sağol.

Evet bende rp için sürekli online oynuyorum . genelde Level 10da Tuataraya geciliyorum . oyundaki nickimde zaten buradaki gibi adoLescent61TR . forumun başında yazdıklarını okudum çok haklısın oyunu oynayan bütün arkadaşlarımızın isminde bi TR yazısı olsa çok güzel olur . Çokteşekkürler ve Saygılar ... @wodoo2

Evet amaç bu zaten...nasıl karşımıza 5 yıldız yada 4 yıldız bir pilot çıkınca heyecanlanıp hata yapıyor isek , yabancılarda turkey ve tr nickini gördüğü zaman bunların hepsi iyi oynuyor korkusuna kapılsın...Bu arada bugattileri gönderdim... işinize yarar umarım....
  • level 1 bmv nin tunesini alabilirmiyim

• huu huu kimse yokmu ???

• Lord_52 L kullanıcısına yanıt
    var var da hafta sonuda aöf var biraz foruma bakamiyorum.birazdan gonderiyorum

• eyvallah kolay gelsin

• milleti ezmek baya zevkli haa biraz daha ezim ben hele sende musait olunca level 2 de hangi aracla eziliyosa tuneleriyle yollarsan onla devam ederim utku kardesim. senden Allah razi olsun sayende zevk yapioz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord_52

milleti ezmek baya zevkli haa biraz daha ezim ben hele sende musait olunca level 2 de hangi aracla eziliyosa tuneleriyle yollarsan onla devam ederim utku kardesim. senden Allah razi olsun sayende zevk yapioz

Benim için bir zevk ne demek dostum.Tüm levellerde yardımcı olurum hiç sorun değil.Yeterki drag dünyası turkey ya da tr nicki gördüğünde kaçaxcak delik arasın

• agerayi aldim level 7 de eziom 8 icin rp biriktiriyom. level 2 icin hangi arac ezio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_52 -- 25 Ocak 2014; 15:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord_52

agerayi aldim level 7 de eziom 8 icin rp biriktiriyom. level 2 icin hangi arac ezio

Mazda rx 8 pm den gönderildi dostum ezmeye devam...
  • Hocam ben career de level 3 un bossunu geçemiyorum bir türlü. Hangi araç ve nasıl upgrade edeyim ? Birde tunelerini atar misin Teşekkürler şimdiden

• drag racing de araba nasıl satılır ayrıntılı yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili202 -- 26 Ocak 2014; 15:03:55 >
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    TRihsan53 ten alintidir.
    " lvl 2 için SS Competition alın. Ben 0-0-1-0-1-0 ile
    geçtim. Tune ayarı ise: 1: 2,710-- 2:2.070 --3:
    1.600 --4: 1200-- FD: 3,250
    LVL 3 için SS Competition u upgrade ederek
    kullanın. Ben 0-1-1-2-2-4 upgrade ile tune ayarı
    da yaparak geçtim.
    LVL 4 için SS Competition u yine upgrade ederek
    kullanın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_52 -- 26 Ocak 2014; 18:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.