Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahsun494

Ne zamana bulup yazarsın wodo sıkıntı yaptıda bu bende :)

Dostum gecikme için üzgünüm.Gönderdiğim tuneler bütün sıkıntını alıcak emin olabilirsin.Kolay gelsin...
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar ben pro ligde yarışmıyorum ama rica etsem banada 3-4-5 ve 6 level araçların tunelarını atarmısınız?
    birde hocam bütün leveller için favori araçlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,benim gibi amatörler de ona göre araç alıp upgrade yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serichelli

hocam selamlar ben pro ligde yarışmıyorum ama rica etsem banada 3-4-5 ve 6 level araçların tunelarını atarmısınız?
    birde hocam bütün leveller için favori araçlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim,benim gibi amatörler de ona göre araç alıp upgrade yapar.

Dostum yeni araç ve tunelerin pm den gönderildi.Kolay gelsin başarılar dostum....
  • hocam mesaj için sağolun ama ben tuneları göremedim,bide diğer levelleride atarmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serichelli kullanıcısına yanıt
    linklere tıkladın mı dostum??o linklerdeki resimlerde görebilirsin kendi yaptığım yarışlardaki derecem upgrade ve tuneler mevcut linki tıkladığınızda resimler açılacak.orda bulabilirsiniz.7. levele kadar yolladım şimdilik.geriye kalanını daha sonra atarımmm
    hocam çok özür dilerim.sınavlardan benim kafa uçmuş,resmin sağında yazanları farketmemişim
    diğer levelleride müsait bir zamanınızda atarsanız çok sevinirim.
    bu arada anladığım kadarıyla bir grup oluşturmaya çalışıyorsunuz,haddim değil ama bu grup elemanlarını ilk sayfaya ekleseniz çok iyi olur,ben bi kaç sayfa okudum ama 1-2 kişi ekleyebildim,herkes ismini ayrı ayrı mesajlarda paylaşmış,oyunda arkadaş olarak eklemek sıkıntı oluyor.
  • Aslinda simdi degil ama oyunda saglam bir guncelleme gelirse rekorlar guncellenirse buradan turkey klani kurar topluca dragracingforuma uye oluruz.rekor kasariz.ama su an rekorlar sona yaklasti.halen birkac arabada birkac salise gelistiren klanlar var.ama cok zor.bu arada evet herkes paylasmiyor friends nick name lerini benimde bilmediklerim var.

• hocam bana attığın tunelarda chevrolet ss ile dodge chargerınki aynı,rica etsem bi kontrol edebilirmisin?
    ayrıca hocam lancer- nsxr-reno tunelarını atabilirmisin?
    Turkey_Sercan friends den ekleyebilirsiniz.

• quote:

hocam bana attığın tunelarda chevrolet ss ile dodge chargerınki aynı,rica etsem bi kontrol edebilirmisin?

Evet haklisin..duzeltip gonderdim dostum.arac sayisi fazla olunca karismis...

• Beyler şu Ford RS200'ÜN en iyi 1/4 drag tune'sini gönderebilecek varmı?
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya hoşgeldiniz p.m den bir bakınız isteğinizi karşılar mı bilmiyorum?? @Scorpion28
  • quote:

hocam bana attığın tunelarda chevrolet ss ile dodge chargerınki aynı,rica etsem bi kontrol edebilirmisin?

Dostum diğer ayarlarıda en yakın sürede göndericem.1-2-8-9 ve 10 kalmıştı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Hocam konuya hoşgeldiniz p.m den bir bakınız isteğinizi karşılar mı bilmiyorum?? @Scorpion28

eyvallah dostum çok sağol bu tune bir harka
  • navitec rosso Murcielago venom tuatara tune ayarlarini gondermenizi rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: black-man

navitec rosso Murcielago venom tuatara tune ayarlarini gondermenizi rica ederim

Dostum konuya hoşgeldin.İsteklerinden p.m ile gönderildi.Kolay gelsin
  • black-man B kullanıcısına yanıt
    hocam wodoo'nun attığı tuneları banada göndersene.

• serichelli kullanıcısına yanıt
    Arkadaş göndermiş miydi?ben biraz geç kaldım ama...
    hocam sende olmasan ne arayan var nede soran,kimsenin birşey gönderdiği yok :(
    Usta bende bi bilgi paylaşayım .

http://www.protunes.webs.com/ bu siteden bazı arabaların tunelerini bulabilirsiniz . İşede yarıyor .

Bu arada 9. seviyede Ferrari Fxx de kolayına tune tutturulmuyor. bende Novetic rossoya uyguladığım tuneyi yaptım işe yaradı sadece 10 seviye kaldı Q.Raceyide bitirdim .

İşte Level 9 Ferrari FXX Tune Car .

Upgrades 5-5-5-5-5-5
    NOS 2.51@120%
    FD 1.725
    1st 3.148
    2nd 2.509
    3rd 2.194
    4th 1.991
    5th 1.869
    6th 1.710
    Launch 7800rpm
    Perfect Shifts 8900rpm

Umarım bazılarınızaa yardımcı olmuşumdur . Bide arkadaşlar onlinedan en iyi rp Level 5 Dodge Charger ile kasılıyor bilginize . @wodoo2

• merhaba arkadaşlar banada novitec rosso, gallardo, Murcielago, ultimate aero ve tuatara tune ayarlarını gönderebilirmisiniz rica etsem. yeterince iyi değil galiba benimkiler. teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.